Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (1426. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
40.150
Cevap
587
Favori
1.949.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14241425142614271428
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hobilerin yazıya dökülmesi :)

Avr sistemlerden kalan center değiş, sub değiş, avr değiş olayları artık yeni çıkan soundbar alarak devam edecek gibi bende :) olsun ama Samsung çok üzmüyor verdiği keyifte güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridvan1903 -- 16 Eylül 2023; 21:47:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar jbl bar 800ü iade ettim :(.
    Samsung q800c modeline doğru yol alıyorum. Ne dersiniz?

• selmand kullanıcısına yanıt
    Arka uyduların kablo ile prize bağlamak sıkıntı olur diyemi yoksa maliyet mi nedir, Q990C döndünüz biliyorum ama

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ridvan1903 kullanıcısına yanıt

Arka uyduları prize bağlama olayı kasıyor beni evet ve arka hoparlörler bana biraz kaba geliyor. Birde tepeden helikopter geçen pek film izlemiyorum diye düşünüyorum, üstten gelen sesler zayıf olsa da olur kanaatindeyim açıkçası. Q600c modeline baktım 3.1.2 kanal olması lazım. Aralarında fiyat olarak az bir fark var bu nedenle q800c ye daha yakınım şu anda. Televizyonda dolby digital plus destekliyor, dolby atmos desteklediğinden emin değilim. Olayım tam olarak fiyat değil.

Arka uydular kaba giibi gelir ama öyle değl aslında,

Kablo ince bir uzatma yaparak bir sefer bağlayın olmazmı.

Q800C size Q990B veya Q990C nın arka uyduları olmayan versiyonu gibi gelmesin, bar başka bir akustiği var dinledim ben ilk Q990B almadan önce.

Size O zaman Jbl hitap ediyor ama yine diyorum Q990C nin 23 bin olduğu bir yerde jbl 800, 1000, 1300x ben almam,

Avforum da bir adam var böyle bir avr sistemden vaz geçmişki Q990C için :)

• ridvan1903 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim

Tv atmos desteklemese bile 5.1 kanal bir yayini fiziki olarak ayri hoparlorlerden dinlemek gerek. Tek bar uzerinde olan suruculerle bu hissiyati almak mumkun degil. Ustunuzden helikopter gecmese bile etrafinizda donen sesleri duymak film seyir kalitenizi arttiracaktir.

Saygilarimla.

• quote:

Orijinalden alıntı: selmand

Arka uyduları prize bağlama olayı kasıyor beni evet ve arka hoparlörler bana biraz kaba geliyor. Birde tepeden helikopter geçen pek film izlemiyorum diye düşünüyorum, üstten gelen sesler zayıf olsa da olur kanaatindeyim açıkçası. Q600c modeline baktım 3.1.2 kanal olması lazım. Aralarında fiyat olarak az bir fark var bu nedenle q800c ye daha yakınım şu anda. Televizyonda dolby digital plus destekliyor, dolby atmos desteklediğinden emin değilim. Olayım tam olarak fiyat değil.

Tvniz ne model

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar jbl bar 800ü iade ettim :(.
    Samsung q800c modeline doğru yol alıyorum. Ne dersiniz?
    Olmaz q800c jbl bar 800 muadili değil keşke iade etmeseydiniz biz o fiyata q990c alabilirsiniz diye iade edin dedik

• sadays S kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle şimdi sebep olduk olmasın.

Şuan jbl 800 amazon da 24 bin tl

Q800C almayın, 800 jbl alın o zaman.

Kompak arka uydu bana göre değil, bir anda film açtım diyelim Netfilx ten vb. kalkacam uyduları sökecem arkaya koycam yorucu bana göre, Q990C de bir sefer ince bir kablo ile tesisat çekerim duvar askı aparatı alırım amazondan asarım biter.

samsung ue46f6340ss

Aslında parasını hak etmediğini anladım sizin yazdıklarınızdan sonra rting incelemelerine felan baktım. Jbl bar 1000 için bile çok iyi puan vermemişler.

rting den q800c film için 8.2 puan vermiş sanırım q990c de 8.4 gibi birşeydi tam hatırlamıyorum ama yakındı puanları o nedenle 800c ye kaydım.

Iki modeli birbiri ile kiyaslamamislardir. Daha ulkemize gelmeyen ara model 930c var. Performanslarinin birbirine yakin olmasi mumkun degil. Q800c o puani kendi sinifindaki modellere gore almistir.

Tercih sizin dedigimiz gibi ama bir kere alindimi tekrar degistirmek kolay olmaz.

• quote:

samsung ue46f6340ss

Eğer kısa vadede televizyonu değiştiremeyecekseniz bu soundbarların hepsi lüks jbl bar 5.1 vardı indirimde 15.000 tl idi onu alıp geçin dua edersininiz

4k tv alacağım diyorsanız Q990c çünkü q800de arka kit yok ekleyince fiyat aynı oluyor o zaman ne diye düşük modele daha fazla para veresiniz ki

• eiskent E kullanıcısına yanıt

Evet haklısınız direk birbirleriyle kıyaslamamışlar. Samsung listesinden baktım. Q990c 8.4 almış film puanı, q800c 8.0 puan almış. Linki aşağıya bırakıyorum, sizin fikriniz benim için önemli.

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel)
    SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel)rtıngs.com
    The 6 Best Samsung Soundbars of 2023: Reviews
    https://www.rtings.com/soundbar/reviews/samsung

Ben q990b'nin performansindan memnundum ama okumussunuzdur, arkadaslarin 990c'den memnuniyetlerine istinaden geceis yaptim. Henuz gelmedigi icin test etmedim.ama 990b zaten basariliydi, 990c'de surpriz olmaz. Sadaysin dedigi hini 990c fiyat olarak pahali gozukse de ozellikleri ve Turkiye fiyatlari ile en iyi alternatif. Q800c fiyati avrupa fiyatlari ile hemen hemen aynidir ama 990c neredeyse yari fiyatina geliyor.

• Bir haftadır Samsung Q800c saundbar kullanıyorum inanın beni hergecen gün şaşırtıyor bu cihaz böyleyse Q990c hayal bile edemiyorum

• tema59 T kullanıcısına yanıt

Netflixde veya dijital platformlarda nasıl? Surround peformansından memnun musunuz, 3d hissi veriyor mu?

• q990c için bir tane eksi vereyim.

mesela MacBook üzerinden Spotify dan müzik dinliyorum .

MacBook un kendi ses açma kapama ikonları çalışmıyor. orta alanda spotify ın kendi ses açma ikonu çıkıyor. onunla da sola sağa kaydırırsak hassas ayar yamak baya zor.

cep telefonunda smart things uygulamasında da öyle. cep telefonun sol tarafındaki kendi fiziksel ses açma kısma düğmeleri işe yaramıyor

hatta korkuyorum yanlışlıkla elimiz kayar sağ tarafa 50 60 a giderse diye.

tek çare soundbarın kendi kumandasından ses kısıp açmak. tv min kumandası da işlemiyor çünkü sadece müzik dinlerken. normalde kaldırmıştım Soundbar kumandasını.

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodysolid -- 17 Eylül 2023; 18:41:50 >

Arka hoplar olmadığı için surrond performansı hissetmedim ben sadece digital platformlar ile kullanıyorum ve şu anda çok memnunum özellikle bas performansı çok iyi

• 
Sayfa: önceki 14241425142614271428
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.