< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 16 Eylül 2023; 12:58:57 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (1425. sayfa)

-
-
hangi tv box hangi soundbar hangi tv?
_____________________________ -
TV box Xiaomi 2.nesil TV ve soundbar Philips TV 55pus 7304 soundbar tab6405 yani switch mi almam gerekiyo çünkü 2 sindede tek HDMI girişi var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
TV box soundbar a soundbar da TV ye bu şekilde mi bağlamam gerekiyor
Evet aynen öyle 👍🏻...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Telefon: Samsung Galaxy Note 10 plus SM-N975F Şebeke: Vodafone Yazılım: Andr. 12 Official ROM Ultrabook: Samsung Ativ Smart PC Pro XE700T1C-H02TR Win10 TV: 55 inç LG OLED 55B9PLA Smart TV Soundbar: Samsung Soundbar HW-Q990D Oyun Konsolu: Xbox Series X 1 TB Fotoğraf Makinesi: Canon EOS 70D (Canon 18-135mm f:3.5-5.6 IS STM, 10-18mm f:4.5-5.6 IS STM, 50mm f:1.8 STM Lens) -
Benim 990 ve iptal etmiş Media Markt hiçbir açıklama yok arayıp kavga edicem birazran☹️
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Ben gidiyorum dediğimde 'gitme' diyen birini değil, 'ben de geliyorum, yalnız gidemezsin' diyen birini istiyorum -
Ozaman switch lazım dimi bana bir tane fiyatı önemli değil önerebilir misiniz rica etsem
işte bu yüzden hangi modeller diye soruyorum genel kullanım modele özgü olarak önerilemez
Switch ne için lazım, soundbar'da tek HDMI' mı var? Öyle ise o HDMI out'dur, HDMI in yok demektir. Bu durumu switch çözmez, çünkü o durumda out'u çoğaltmış olursunuz. Eğer soundbar'ınızda tek HDMI var ise (önceki yazdığım plan geçersiz) onu TV'nizin ARC HDMI'ına takıp TV Box'ı da TV'nizin başka HDMI'na takma durumundasınız.
TV Box => TV,
Soundbar => TV (ARC HDMI)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Telefon: Samsung Galaxy Note 10 plus SM-N975F Şebeke: Vodafone Yazılım: Andr. 12 Official ROM Ultrabook: Samsung Ativ Smart PC Pro XE700T1C-H02TR Win10 TV: 55 inç LG OLED 55B9PLA Smart TV Soundbar: Samsung Soundbar HW-Q990D Oyun Konsolu: Xbox Series X 1 TB Fotoğraf Makinesi: Canon EOS 70D (Canon 18-135mm f:3.5-5.6 IS STM, 10-18mm f:4.5-5.6 IS STM, 50mm f:1.8 STM Lens) -
sounbarınız giriş seviyesi dolby digital destekli yani tvnin arc çıkışından her sesi gönderebilirsiniz xiaomi tvye tv arc çıkışından sounbara tv menüsünden ses çıkışı arc olarak ayarlanmalı varsa xiamoinin menüsünden ses için downmix seçilmeli aksi taktirde bazı sesleri alamayabilisiniz soundbar desteklemediği için gerçi soundbara direkt de bağlasanız alamayabilirsiniz true hd ve true hd atmosu
Bugune kadar verdiklerimin yaninda aradaki far hic gizume gelmedi:))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
TV box ta downmix dediniz ben hiç öyle bir ayar görmedim
kastettiğim stream platformları değil onlar otomatik anlar soundbarı ona göre sesi dolby digital yapar usbden bağlayıp mkv izliyorsan diye dedim kodi kullanıyordur muhtemelen kodinin uzman ayarlarında ses menüsünün altında bir yerlerde vardır açıkçası xiaomi hiç kullanamdım ama google arayüzü ise böyle olmalı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 16 Eylül 2023; 15:36:28 >_____________________________ -
Atmos bütün uydulardan sesin nasıl olduğunu test etmek için video paylaşıyorum , sesi açın baya yansın körükler yeni sistem alanlar :)
google docs
Dolby Atmos Object Demo 2 by Listen to 360.mp4https://drive.google.com/file/d/1f_W5It4_FoDY3sGzPzUHRqMIqX2SHJoh/viewŞöyle bir Atmos test Müzik
google docs
Dolby Atmos Spitting Ibex Mix by Listen to 360.mp4https://drive.google.com/file/d/1HqfAmzplqjH29wKPBnFQOP1XPWGKjhvX/view_____________________________
-
Ben sana uydum suçlu sensin;) gerçekten memnunum 990c den . Fanatik değilimdir astım artık onları neyse onu söylerim. Simi surroundlar için duvar askı aparati bakıyorum. Sonorous ayak var ama sanki devrilecek gibi duruyor huzursuz ediyor. Varmi önerilecek duvar askı aparati?quote:
Orijinalden alıntı: ridvan1903
Aykut hocam sende Q990B var diye biliyordum C ile güncellediğini yeni okudum hayırlı olsun sizin deneyimler ile aynı şekilde deneyim yaşadım B den sonra,
Q990C alalı 3 ay oldu, Youtube ta burn sesleri açtım kısa sürede yakmak için, Atmos kanalları test eden video var her hoparlör tek tek gezen açtım yansın diye, yeni kokusu daha yeni attım üstünden.
Şuanki sesleri gayet güzel.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Z170 SİSTEM KURULUM AŞAMASINDA. -
Şu ayakları hem ucuz hemde baya alan vardı
amazon
Vogels VLB 500 Hoparlör Kutuları Duvar Askısı Seti, Döndürülebilir ve Eğilebilir, Önceden Monte Edilmiş, Maksimum 5 kg, Çevre Dostu Ambalaj, Siyah (2 Tutucu)https://www.amazon.com.tr/dp/B08B1SFLP2/ref=asc_df_B08B1SFLP21691038800000/?creative=380333&creativeASIN=B08B1SFLP2&linkCode=asn&tag=cimritr-21&th=1Hocam yıllar öncede fanatikler z5500 ile S750 konuları vardı :) kapışmalar olurdu sesin temizliği olsun yerinde vuran sub olsun S750 benim gözümde Z5500 den iyidi, thx550 sattım z5500 için deymezdi :)
Q990C den sonra değişirsem burdan çok yazmam :) kısa deneyim yazarım
Esasında çok çok değişmeye gerek yok. Bendeki manyaklık biraz. Avr li sistemden sonra bari soundbarda iyisi olsun dedim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Z170 SİSTEM KURULUM AŞAMASINDA. -
Vazgeçmem zehiri akıtmaya devam edecem diyon yani😂quote:
Orijinalden alıntı: ridvan1903Atmos bütün uydulardan sesin nasıl olduğunu test etmek için video paylaşıyorum , sesi açın baya yansın körükler yeni sistem alanlar :)
google docs
Dolby Atmos Object Demo 2 by Listen to 360.mp4https://drive.google.com/file/d/1f_W5It4_FoDY3sGzPzUHRqMIqX2SHJoh/viewŞöyle bir Atmos test Müzik
google docs
Dolby Atmos Spitting Ibex Mix by Listen to 360.mp4https://drive.google.com/file/d/1HqfAmzplqjH29wKPBnFQOP1XPWGKjhvX/view
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________
-
Bence bu kadar fark gorduyseniz degisim yararli olmus denilebilir. Avr hala var bende ama karsilastirmada deneyimli kullanicilar iyi yonde fark var diyorsa imkan dahilinde alinir.
Bu arada 22.000-23.000 tl gibi fiyatlar bu soundbar icin hala subvansiyon yapildiginin gostergesi. Sanirim elektronik urunde tek sansli oldugumuz nokta soundbarlar. Samsung'da basi cekiyor amiral gemisinin fiyatini sınırlayarak.
Amazon'dan alacaklar icin, maximum kart kullananlar ouan veya indirim kazanabilir. Indirim icin dün son gundü. Bugun sanirim yeni bir kampanya var. Almadan once kampanyalari okuyup kaydolmaniz gerekiyor.
Saygilarimla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X