bası daha iyi q990'bnin o kadar basa kimin ihtiyacı var apartman dairesinde tartışılır onun dışında a950 kumaş evde kedi medi varsa olmaz bir de en büyük sıkıntısı a950nin panelin görüntüsü üste doğru her seferinde ulen ses atmos mu diye kalkıp bakacaksın millet yılmıştı 950 alanlar aliexpresslerden filan aynalar aldılar yansıttılarv.s. |
SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (1144. sayfa)

-
-
Evim müstakil, kedim yok, bir kere alıcam hocam alıp satma gibi bir derdim yok fakat yolunmak istemiyorum az paralar değil. Atıyorum 2-3 yıl sonra yeni seri alıcam çok zarar etmiyim derdindeyim, şuan ikinci el sn11r buldum 11 bine oda kafamı çeliyor .
-
o zaman 990b veya 950a ikisi de üzmez sn11 bi tık aşağı center performansı olarak
-
peki hocam son sorum 18 bin q990b için uygunmudur? muhtesem cuma ındırımlerını beklesem mı? onada cok bırsey kalmadı
-
ben bulursam 950yi alırım o kadar fiyat farkına değecek bir şey yok ama imkan yoksa kara cumaya ürün kalır mı hala chip krizi ve adetli satılmalara devam ediyor ama piyasada ürün olursa muhtemeldir dolar da çok zıplamazsa çünkü acayip bir enflasyon açıkladı fed artık 75 de yetmez 100-150 jumbo faiz artışı filan diyorlar kara cuma indirimi yerine bindirimi olabilir ha olmaz isee elbette 15-17 bandında kara cumadan 990b alınabilir gibi duruyor yani 5 bilinmeyenli denklem
alan arkadaşlar da ooo kara cumaya kadar biz 990bleri eskittik de diyebilir tabii ki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 14 Eylül 2022; 16:40:3 > -
Bize gelmez hemen ama kara cumadan 3 ay sonra samsung yeni modeli cikartir:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam alın mı diyosunuz almayın mı inanın sizin lafınıza göre hareket edicem :D q990b için
-
sevgili kardeşim eğer dolar zıplamaz diyorsan kara cumayı bekle ama daha 2 buçuk ay var bu arada denk gelirse q950a'ya balıklama atla
-
Dolar sek sek zıplamasa da adım adım gittiği yer belli, öğrenci indirim kampanyası da az önce görüştüm bu ay içerisinde bitecek dediler samsung tarafından, o yüzden akşam eve gidince bir hanımla görüşeyim al derse alayım q990byi hanım faktörü de var bu işin :D
-
hanım faktörü demeyelim de hanım ne derse o diyelim
Timurdan beri böyle zulüm görmedik
-
Geçenlerde q950a dan memnun olmadığımı söylemiştim. Az önce bi mağazada LG S95QR denedim. İzlenimlerim şu. Dialog konusunda q950a ya göre belirgin kötüydü. Ben ayarlarda centerı 0 yada +1 de tutuyorum. Buna rağmen samsungta daha temizdi. Kendi içinde dolby atmos demosu vardı. Atmos konusunda çok büyük fark hissetmedim.Atmos iyiydi.Samsungta 15-20 ses seviyesini lg de son seslerde anca veriyordu. Lg nin tek artısı basstı. Derin ve uzun bass bana daha keyifli geldi ama kişiye değişir.
-
LG veya philips düşünüyorum fakat lg önceliğim. Bu iki modeli düşünmemin sebebi tv ve lg arx 10 model cihazımla senkronize çalışması.
Bahsettiğin modeller de dolby atmos var mı hocam.?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
şu an tv yi pc monitörü olarak kullanıyorum. q990b aldım. bilgisayardan soundbara direkt hdmi mi çekersiniz yoksa pc den tv ye oradan da soundbar şeklinde mi? hdmi versiyonunun bir önemi olur mu? 2.0 kullansam da yeterli gelir mi? ne dersiniz?
tv lg 48c1, ekran kartı 6900xt
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 14 Eylül 2022; 20:58:35 > -
Öncelik oyun ise tv. Ses ise sounbar, ikisi de önemli tv atmos passthtought edebiliyorsa tv.
Samsung ile lg ses karakteri farklı. Lg daha mid ve biraz daha boğuk ses verir. Samsung temiz net, midleri yutar. Samsung subwoofer vur kaçtır. Lg'nin subi normal yayınlarda çok kolay devreye girmez, arkayı beslemez. Bu biraz midlerine guvendiginden olabilir. Atmosta ve çok kanalda sub gürler ama hacım dolayısı ile çok aslında o da çok derine inmez. Samsung zaten bilinçli olarak dibe inen frekansları vermediği için uzamaz.
Saygılarımla.
Atmos konusunda @sadays da sormuş? Tv'niz atmos desteklemez demiş, öncesini bilmiyorum ama uyardigina göre yanlış bir ve alışveriş olmasın .
Detaya girdikçe, arti-eksi hesabı yaptıkça karar süreci uzar ve üzer. Kısaca maddi durumunuz elveriyorsa 990b alın, eğer maddi durum yeterli buna rağmen diğer modellerde kar edeceğim düşüncesi varsa, msrp bazında şu anda 950a daha pahalıya gelebilir 990b'ye göre. Ayrıca şu anda piyasaya çıktığı fiyattan %50 daha pahalı satılıyor. Q990b kullananlar çok üzerinde duymadılar ama arka surraoundlar atmos ile beraber 3 yollu. Bu ne avantaj sağlıyor, tv'nin tam karşında ve surroundlarin arasında kalan biraz daha güçlü çevreleyen ses efekti alırken, surround dışında ve çaprazda oturan kişi de şuurunda etkisinden yararlanıyor. Şahsen ben bu farklılığı 990b'nin yenilikçi bir özelliği olarak görüyorum.
arx 10 ile senkronize çalışma filan olmaz ayrıca bahse konu soundbarlara atmos sesi ne ile göndereceksiniz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mağazada soundbar DENENMEZ.Bu tip yorumları dikkate almayın.
Sen dikkate almazsın. Arada kalanlara nacizane 1 fikir olmuş olur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X