< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (1145. sayfa)

-
-
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/153858713
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İyi forumlar, PlayStation 5 ve Viewsonic PX701 4K projeksiyon sahibiyim ve soundbar almak istiyorum. Bağlantı şeklimi nasıl yapmalıyım ? Ps den projeksiyona ordan da soundbara olacak şekilde mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hdmi bölücü olmadan olmaz ama maaalesef bilinen markaların 4k 120hz olanı yok 4k 120hz diyenleri de test etmiş değiliz
amazon.de filan kader kısmet alıp deneyeceksiniz amiral gemileri dahil samsung q990b ve lg s95qr 4k 120 passtrough yapamaz doğrudan soundbara baglayamazsınız
e-arc çıkış olmadığından projeksiyona bağlayıp oradan da ses alamazsınız
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bendeki şanssızlık dün akşam karar verdik alalım diye, dedim sabah alırım stok kalmamış samsung shopda yeni stoklar gelince de muhtemelen fiyat arttır bunlar hocam :D
-
Selamlar arkadaşlar,bugün 9.500tl ye 20 ay vatan garantili 2 kollu Xbox series x alıcam birinden alırken nelere dikkat etmeliyim yardımcı olursanız çok sevinirim daha önce konsol kullanmışlığım veya bilgim yok malesef.
Tv ve soundbara bağlantısını nasıl yapsam daha verimli olur acaba ses ve görüntü için.
Tv: Lg C1 55 inç.
Soundbar:Q950A
Hayırlı olsun. Ses ve görüntü sistemleriniz güncel. Normal bağlantıları yapınca sorunsuz kullanırsınız (Soundbar'ı e-ARC'a, Series X'de TV'de herhangi bir HDMI'a). Takip ettiğim kadarı ile Series X'in bağlı olduğu HDMI'ı PC olarak göstermek ve HDTVtest'deki OLED panellere Series X için tavsiye edilen ince ayarları yapmanın görüntüye faydası oluyor. Soundbar olarak da Series X'in ev sinema sistemlerine doğal Dolby Atmos ve DTS:X desteği var (DTS:X'i almanız için HDMI bağlantısını soundbar üzerinden TV'ye yapmalısınız). Kulaklıklar için her ikisinin uygulamasını satın almalısınız. Mağazasında 7 günlük deneme sürümleri mevcut. Satın almayı düşündüğünüzde her yılsonu (kara cuma) indirim oluyor, onu değerlendirebilirsiniz. Bu gibi ince ayarlar için ürünlerinizin kullanıcı sayfalarını takip etmenizi öneririm.
OLED TV'ler için şu sayfayı
https://forum.donanimhaber.com/lg-oled-kullanicilari-yardimlasma-ve-kullanici-rehberi-2022-lineup-oled-ex--149640902
Series X için de şu sayfayı takip edebilirsiniz:
https://forum.donanimhaber.com/xbox-series-x-ana-konu-dunyanin-en-guclu-oyun-konsolu-fps-boost-ea-games--138606936
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
hepsiburada da 18.600 TL'ye satılıyor
https://www.hepsiburada.com/samsung-hw-q990b-tk-p-HBCV00002NNFSZ
-
Açıklayıcı yorumunuz ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.
Herşeyi anlatmışsınız zaten
Disney+ da Vahşi Kırallik adıyla bir belegesel var.Sisteminnizi test etmek için birebir.Çok iyi bir ses kaydı yapılmış.Vurmali çalgılar baslar müzik aslan kukremeleri adeta sisteminizi çosturuyor.Dolby sesin tam anlamıyla hakkını vermişler..Ayrica belgeselde çok iyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdi şunu mu anlamalıyım, projeksiyon ps5 ve soundbarı birlikte kullanamıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
merhabalar, uzun zaman önce home cinema hobime ara verdim, şimdi tekrar katılıyorum(projeksiyon ve focal electra serisine veda ettim ve çok üzülmüştüm, şimdi çocuklardan dolayı böyle bir sistemi tekrar kurmam mümkün değil)
kıymetli arkadaşlara birkaç sorum olacak.
LG 86NANO756 tv ve ps5 aldım. Bu iki cihazında 120 hz desteği var. Tv'nin e arc özelliği ve dolby atmos desteği var, 2021 model bir tv.Şimdi bir soundbar ihtiyacım var.
Piyasada en iddalı model q990 gözüküyor.LGS95QRI dinledim sesi bana berrak gelmedi.
Sorum şudur, bu cihazlar 4k 120hz desteği yok.Bu önemli bir özellik midir?Bu cihazlar arasında bağlantı nasıl olacak?Bu bağlantı köprülemede 4k 120 hz olmalı mı?Bu sistemde 4k 120hz lik bir soundbar mı bakmam gerekiyor.Geniş perspektifli bir yorumlamada bulunursanız çok memnun olurum.Uzunca bir aradan sonra ısınmak pek kolay olmuyor.Yanlış bir üründe satın almak istemiyorum açıkcası.Şimdiden teşekkürler.
-
kullanabilirsin ama 4k 60hzden yukarı oyun fpssi alamazsın
-
kardeş sorularınızın cevapları 2-3 mesaj öncelerinde benim ve tayaydının cevaplarında var
4k 120 hz passtrough yapan türkiyede satılan soundbar yok ihtiyacınız da yok ps5i lg tvye bağlayıp e-arcden sesi sounbara vereceksiniz q990bye o kadar ya da yurtdışından veya ikinci el klips cinema 1200 alacaksınız onda da dts codec yok
-
Sonunda q990byi 18bine alarak aranıza katıldım iyimi yaptım kötümü bilmiyorum teslim olup kurulum yapınca amatör kullanıcı olarak deneyimlerimi paylaşırım
-
hayırlı olsun amiral gemisi bir soundbar kötü yapmış olamazsın sadece pahalı mı oldu acaba diye bir iç geçirmiş olabilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 15 Eylül 2022; 18:0:18 > -
Hayırlı olsun. Bende q800a ve q800b modelleri arasında gidip geliyorum. Karşılaştırma olarak sizce gözle görülür pek fark var mı.?
Hayırlı olsun, iki yeni model q800b ve q990b alınası cihazlar,
ama fiyatlarda bir gariplik var q800b yurtdışı fiyatına çok yakın bir çıkış fiyatıyla satılırken q990b de faiş fark var.
onunda 16000tl güncel çıkış fiyatı olması lazımdı. Dolar da yukarı hareket olmazsa kasım da 15-16bin bandı görülebilir ki Amazon daha satışa koymadı. Ondan da güzel fiyat gelebilir. Bakalım konuyu takipte kalalım.
Sürekli sorround ve uyarlanabilir ses modları arasında gidip geldim. Benim tercihim uyarlanabilir ses modu. Ses daha tok konuşma sesleri daha önde efekt bassları biraz daha gürültülü ama subwoofer - 1 veya - 2 olabilir. Tabi bu içerikten içeriğe değişim gösterecek.
Q800B için konuşuyorum.
Hocam dün verin gazı verdim gazı şimdi pahalı deme daha kargoya teslim etmediler iptal çakarım hemen 😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X