7.1.2 olur, spk8 ler atmoslu değil. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (1143. sayfa)

-
-
Kullanım kılavuzunda bu sekilde geçiyor. Bu surroundlar direk cihaza bağlandığı için muhtemelen ayrı satılmayacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar.
Sesi hdmi dan mı almak daha iyi yoksa optikten mi sizce.?
Hdmi olarak düşünüyorum fakat yine de sormak istedim. Ayrıca 2.0 ve 2.1 hdmi arasında çok fark var mı.
Hdmi (e-arc ya da arc) varsa başka soketler ile uğraşmayınız.
Saygılarımla...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hdmi ve optik var
Normalde tv de arc olduğu söyleniyor ama bulamadım
Tvnin modeli ne?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Vestel pf47 9090
Eski tv o muhtemelen arc yoktur
tavsiye forumunda bayağı uğraşmışlar adam edebilmek için rfve var forumdan ona yaz özelden belki yazılım güncellemesi ile bir hale yola girer ama bu tvde smart olarak da hiçbir sey yok yani hdmi arc bağladın tvden dts veya ac3 veya atmos gönderebilmen zor tv kanallarının sesini stereo alırsın belki
bu durumda hdmi bağlamanın optike üstünlüğü kalmaz optik de bağlasan aynı sonucu alırsın yani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 14 Eylül 2022; 9:19:54 >
çok iyi fiyat ancak normal modelden farklı olarak rami düşük bunun yani stream platformlar için dizayn edilmiş daha önce hddteki filmlernde sorun yaşayıp satanlar oldu usb girişi yok bu modelin ağdan filan oynatacaksınız muhtemelen takılmalar v.s. yaşayacaksınız
-
yeni bir arka kit çıkarmadılar q800b ile filan sw-9500 uyumlu aynı model olmalı gibi duruyor ama öyle değil boyutlar ve 210w aynı ama arka kitlerin ağırlığı 1.8den 3.4'e çıkmış ilginç
-
Eski surround hoparlör grubunda ; WiFiya da bt alıcı (tam bilmiyorum) soundbara, surroundlar ise wifi aliciya kablo ile bağlanan bir yapıdaydi. Q999b'de ise arka hoparlörler bir ara aparatı bağlanmadan direk soundbara bt ile bağlanıyor. Ülkemize gelmeyen 930 modeli ni de düşününce herhalde samsung artık ek bir hoparlör yerine surroundlu model gamını genişleterek bu model grubuna yönlendiriyor.
Saygılarımla.
hah demek ki aynı işte wattına kadar aynı wifi alıcıyı hoparlörlere bağlamışlar
o yüzden demek ki q800bye filan hala sw-9500 oluyor
ama daha az yer kaplamıs iyi olmuş muhtemelen sw-9500ler bitince sw-9900 filan diye bi şey çıkaracak ve yaygınlaştıracaklar
Mağazada soundbar nasıl test ediliyor anlamadım.Soundbar sesi ev ortamında ozellikle yan duvarlarla mesafesi orantili olacak şekilde kurulumu yapilarak tecrübe edilir.Oturna konumunuz da tam ortada olacak ki öyle anliyabilirsiniz,Bir de arka kitleri de olunca ses zaten çok farkediyor.Hifi sistem değil bu ürünler ayaktayken aç da sesini bir dinleyelimle olmaz.
Bu isi ciddi olarak yapan Yabancı kaynaklar var.iki farkli urun kiyaslamalarida oluyor.Bence bu tür yazilari veye videoları izleyin derim.
990b soundbar ozellikle dolby atmos konusunda en iyisi gösteriliyor Tavsiyem alacaksaniz 990b soundbar alın derim.800 b arka kitleri de eklediginizde zaten onbesbin gibi bir rakama geliyor.Adamlar ulkemize getrirmedikleri 930b fiyatina 990b soundbar satiyorlar.Bu yüzden 800b ile makas farkı fazla değil.Bazi firsatları değerlendirmek gerekiyor.
O kadar çok cihazım var ki o yüzden kablo çeşidi de fazla. :) 3 tane optik kablo var hepsinden farklı oranda ses alıyorum. Hdmi kablo olarak philips, hama ve paugge kullanıyorum. Hdmi da bi tık daha tok ses alıyorum.
LG ve philips te hangi modelleri tavsiye eder siniz.? LG sj modelleri hala tutuluyor mu.? Dolby atmos önceliğim.
Ben anlamadım atmosu nasıl alacaksınız eksik bilgi mi veriyorsunuz o tv ile atmos zor yani soundbara apple tv ya da nvidia shield pro filan mı bağlayacaksınız
SJ serisi baya eskidi hocam, şuan soundbarda lg ve samsung arasında liderlik samsungda. Bütçeniz nedir bilemiyorum fakat 10K civarına samsung q800b öneririm, 6-7k civarında ise lg sn7y yada samsung q800a.
-
orta şeker birşey allalım derken buralara geldik, şuan indirim ile q990b 18 bin tl, q950a 13125 tl 950anın stoğu yok gelip gelmeyeceği belli değil, q990b nin mrspsi yurt dışında 1900 dolar indirimli hali 1600 dolar yani bana gelişi 986 dolar oluyor ne diyorsunuz arkadaşlar bekliyim mi q950a stoğunu yoksa q990b alıp geçeyim mi aralarında çok ahım şahım fark varmıdır.
-
Q990B al.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Q990b için indirim fırsatı olur mu acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X