< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (1142. sayfa)



-
-
Öğrenci indiriminden nasıl faydalanılıyor?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Öğrenci epostasi ile üyeliğiniz olacak. Mailde hangi uzantı olmasın gwrektigi yazıyor sitede.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyat nedir hocam
-
990b de yüzde 10: 19.990 👇 17.990
800b de yüzde 10: bu indirimle yanlış hatırlamıyor isem 9.400
10k üstü ütopik ise 800b bu fiyata gayet muazzam.
Yok 10k üstü öderim dünyaya 50 kere gelmiyoruzcu isek 18k eh yine kötünün iyisi...
Saygılarımla...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam çok süper olmuş.
Tek eksiğin philips Hue ledler.
Sen o oynadığın tank oyununu birde Hue ile ışıklandırmalı oyna da o zaman gör atmosferi.
-
Doğrusu aklımda led ışıklandırma olayı var elbette, yurt-dışından ürünlere bakıyordum ancak bu şekilde sync özelliği varsa elbette hue ürünlerine yönelebilirim.
Yanlış anlamadıysam sanırım HDMI Sync box ihtiyacımız var yukarıda ki geçişleri yapabilmesi için doğru mu?
https://www.hepsiburada.com/philips-hue-hdmi-sync-box-p-HBV00000VEW5M
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdemir85 -- 13 Eylül 2022; 14:37:14 > -
Evet Hocam,
Her şey onunla başladı :) Bugün gene 2 tane led siparişi verdim. Hastalık bu iş. Ama çok eğlenceli.
Bulabilirsen bunun ikinci eline de bakabilirsin. Birde biridge (Philips Hue Bağlantı Köprüsü) ihtiyacın var.
Genelde amazon türkiyede en ucuz oluyor. Bu ikisinden sonra doldurabildiğin kadar led lamba vs alıyorsun. Ama kesinlikle lamba yerin ledleri tercih et.
-
Anladım hem SYNC Box hem Bridge gerekiyor Amblight HUE sistemi için,
Ekranı PC monitörü ve çeşitli Amazon Prime, Netflix vs. gibi Smart TV uygulamaları için kullanıyorum.
4k 120hz görüntü aktarımını direkt olarak 3080 TI ekran kartı ile besliyorum ve araya harici bir SYNC Box eklendiğinde gecikmeler yaşanabileceğini düşünüyorum.
Sadece ortam ışıklandırması için bir cihaz eklemek pek mantıklı gelmiyor açıkçası.
Tam olarak nasıl çalışıyorlar emin olamadığım için şu senaryolar mümkün mü HUE setup için?
A - GPU HDMI 2.1 -> LG TV -> HDMY SYNC -> HUE BRIDGE -> HUE LED
B - 1- GPU HDMI 2.1 -> LG TV
2- GPU HDMI 2.1 PORT 2 -> HDMI SYNC -> HUE BRIDGE -> HUE LED
Şöyle bir alternatif var sanıyorum, direkt olarak ekran ışığını kamerası ile ölçüp uyguluyor.
Farklı bir ürün arayışımın sebebi HDMI Sync olayına pek sıcak bakmıyorum, yanlış anladıysam lütfen düzeltin.
-
Hocam bridge işıkların senkronizasyonu için gerekli. Onu modem gibi düşünebilirsin. Onu sadece modeme takıyorsun.
Gelelim 120 hz olayına. Maalesef şuanki sync box lar 60 hz. yani 120 hz oyunlarda 60 hz alacaksın. ayarı 60 hz e almazsan senkron işık vermiyor.
Ben xbox kullanıyorum. Xbox hdmisini snyc box a, snyc box ı tv ye takıyorum. Ayrıca ses sistemini de direk tv earch a takıyorum.
xbox ile FPS online oyun oynarken xbox hdmiyi sync box dan çıkartıp direk tv hdmi sine takıyorum. Çünkü fps online oyunlarda milisaniye olarak gecikme yaşanabilir.
Ama single oyunlarda,film izlemede kesinlikle snyc box ile tadından yenmiyo. Bende de sn11 var ses sitemi. Oyunlarda ve filmde ışıklarla beraber anlatılmaz bir tat veriyor.
Ben bunu yazıyorum ya canlı görmeyenler anlayamaz hakikaten bunu canlı görmeleri lazım.
Her zaman diyorum ankaraya yolu düşen olursa beklerim.
-
Öyleyse Govee tarafına yönelmem gerekiyor veya 120hz destekleyebilecek SYNC boxların çıkmasını bekleyeceğim, çünkü benim için en önemlisi 4k 120hz oyun oynayabilmektir diyebilirim.
Ambiyans ışıklandırması evet gerçekten çok güzel bir ekleme olur, Govee fiyat olarak pahalı değil en azından denemeye değer diye düşünüyorum.
Tek sıkıntı ekranın üzerinde bir webcam misali bir uzatmanın olacak olması rahatsız eder mi, gerçekten iyi bir performans sağlar mı senkronize ile ilgili vs. denemeden bilemeyiz sanıyorum.
-
Hocam Philips Sync Box 1440P 120Hz destekli. 4K ise 60 Hz. 4K 120Hz için HDMI 2.1 kutu gelmesi lazım. Düzgün bir HDMI 2.1 yeni nesil Sync Box oldukça tuzlu olacaktır çıktığında. Philips ürünler biraz butik be fiyatlar ucuz olmuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Q800b ile ht-s40r arasında hangisini tercih etmeliyim ? Sony Atmos desteği yok fakat fiziksel 5+1 bu samsungdaki atmosu telafi edebilir mi ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar 990b ile gelen arka hoparlörlerin modeli nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Sıfır gibi hocam 10.000 son yarın gel al fiyatım. Spk8-s ve sl10yg 7.1.4 oluyor sıfır gibi nokta eksik hata yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim hocam eski seri için fiyat yüksek sahibindende 2 kişi 11 den sn11r satıyor pazarlıkta yapılmadı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
SWA-9500S gibi bir ismi yokmu acaba. Sanırım bir tek 990b ile uyumlu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de q800b yi gözüme kestirdim, geçen hafta peşin fiyatına 12 taksite sattı Amazon, 10bintl fiyata, kargoda gelmekte olan q950a yüzünden bi ah ettim, o da kutu hasarlı diye geri döndü kaldık boşta.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selamlar, Amazonda nVidia Shield TV uygun fiyata satışta. Bunu alınca indirdiğimiz atmos içeriğini sağlıklı olarak izleyebilir miyiz?
amazon
nVidia Shield TV Kumanda, Siyahhttps://www.amazon.com.tr/dp/B07Z7Y8QRT?psc=1&smid=A3O5TP4R0OZYXZ&ref_=chk_typ_imgToDp
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X