Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (1140. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (2 Mobil) - 10 Masaüstü2 Mobil
5 sn
40.618
Cevap
596
Favori
1.969.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11381139114011411142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Alışverişin istediğiniz şekilde sonlanacak olmasına sevindim hocam. Koskoca firmaalrın uğraştıkları konular çok garip. Kendi sitesinden %15'e denk gelen bir indirim ile alınmış ürün günün sonunda. Fiyat hatası vs. yok. Neyse en azından hatasından dönmüş MM. Bu güzel. Güle güle kullanın şimdiden.

• hdemir85 kullanıcısına yanıt
    sevindim çözülmesine iyi günlerde kullanın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AXIM X51V kullanıcısına yanıt
    sen soundbarı geri ver kurduğunda ağlar bee

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar 18000'e alabiliyorum 990b'yi nasıl fiyat ?

• sadays S kullanıcısına yanıt
    Valla hala kutuda. Yaşlandık galiba, heyecanı vs kalmadı. Ve iade için verilen süre (iade etmek için değil) yarın akşam bitiyor...
    Salon çift L şeklinde. Paneli karşı duvara alsam kolon direği var. Ve esasında şu hali ile dipte duran koltuğa uzanıyorum hep. İzleme açım bile ters misal... Yani tam panelin karşısına uzanıyorum. Hafif 15 derece sol taraftan bakınıyorum. Hayrolsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AXIM X51V -- 10 Eylül 2022; 18:59:10 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SarıGafa S kullanıcısına yanıt
    Hangi firma... Gayet de iyi...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SarıGafa S kullanıcısına yanıt

nereden alıyorsunuz hocam?

• rambetiko R kullanıcısına yanıt

Hazırda exelde yapılmış bir plan vardı daha önceden, sadece soundbarı yerleştirdim.

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel)

Salonda eşyalar şekildeki gibi. Başka da bir eşya yok ve yankılanmaya çok müsait. Arka hoparlörlerin koltukla mesafesi 70cm kadar.

"dolby-audiosphere-lossless" test videosu tavana yansımanın nereye olduğu konusunda açık bir fikir veriyor. Arka hoparlör yerleşimini bunu dinleyerek karar verdim.

Bir de arka hoparlörleri tamamen iptal ederek ön atmos hoparlörlerin katkısını bulmaya çalıştım. Yaklaşık soundbarla koltuğun ortasında bir yere denk geliyor. Arkalar eklenince toplamda kafa hizama yaklaşıyor. Arka hopalörlerin etkisi biraz baskın görünüyor. Bir denge tutturmak biraz daha ince ayarlardan geçecek sanıyorum.

Tavan biraz yüksek olduğundan şu anda atmos hopalörlerle diğer hoparlörlerin ses seviyesi farkını 7 birim civarında tutuyorum.

İyi akşamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HattiHitit -- 10 Eylül 2022; 22:38:54 >

• merhaba ben sony 65" tv altına sadece film izlemek için bir soundbar bakiyorum. tek parça olması daha iyi çocuklar bırakmaz yoksa. atmos özelliği kesin olmalı şimdilik sonos beam 2. gen var aklımda. sizce yeterli olur mu yoksa sonos arc mi almalı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • supernoova S kullanıcısına yanıt
    Çocuklar koltuk arkasını görmüyorsa sublu model alın hocam koltuğun arkasına koyarsınız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • supernoova S kullanıcısına yanıt

Biz Turkiyede Sonos görmedik hiç. Siz alırsanız biz de sayenizde görmüş oluşumuz. Tek parçalı üst sınıf cihaz yine Türkiye de Bose marka bulunur.sanirim 900 modeli

• Q990B için normal televizyon izlerken Standart, müzik dinlerken Adaptive modlarını öneriyorlar. Film için de genelde Adaptive'e alıp komple unutmak lazım diyenler var yabancı forumlarda da fakat bana genellike Surround daha az bas yükü olan ve titreşimi daha normal düzeyde bir mod gibi geldiğinden Surround'da tutuyorum.

İşin üstadları ne diyor bu konuya kullananlardan? Adaptive modu Hi-Fi olanlar sevmez, çok yapay gelir demişler ama Surround ve Adaptive arasında sizin gözlemlediğiniz farklar var mıdır? Ben Atmos açısından pek bir fark gözlemleyemedim fakat bas konusunda Adaptive kesinlikle ortalığı titreten bir yapıda. Zaten apartman dairesi titriyor, o iyice fenalaştırıyor olayı. :D

• Blackworms kullanıcısına yanıt

Ben Q800B kullanıyorum, tabi zevkler ve renkler tartışılmaz ama benim kulağıma müzikte standart mode, filmde ise surround mode doğal geliyor. Müzik dinlerken mod değiştirmemek için müzikte de surround modu kullanıyorum, sahne standard moda göre biraz daha genişliyor ama gerçek 2.1 sadece standard modda oluyor. Adaptive modda tizler ve baslar bana aşırı geliyor, doğal değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JUNE8O -- 11 Eylül 2022; 19:25:5 >
  • Ben de suan sadece stabdart mod duzgun calisiyor obur modlar bozuk:))

• Q990B 17.950 e aldım MM’den. LG SL10YG + SPK 8 satıyorum. Uygun fiyata vereceğim. 1 senelik.

• Ses sistemini test etmek isteyenler,

Disney Plus’ta Star Wars Galaxy of Sound serisine bakabilir.

Konuşma yok sadece 3-5 dakikalık efektlerden oluşuyor.

Bu seriyi ses ve grafik çalışanlarının anısına yapmışlar.

• Şuan samsung shopta %10 kuponuyla indirirmişim soundbar alabilirsiniz arkadaşlar q990b 18 bin q950a 15750ye geliyor

• Bu arada sn11 satacak olan varsa izmirden 10 bin tlye alabilirim

• abekaynana123 A kullanıcısına yanıt
    Nasıl alıyoruz kupon nerede acaba ?

• Nick.Bulamadım kullanıcısına yanıt

samsung shop tr den soundbar kısmına gelince solda bildirim cıkıyor %10 indirim kuponu diye hocam onu sepette kullanıyorsunuz

• 
Sayfa: önceki 11381139114011411142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.