Yok hocam bi urun hala satistaysa tuketicinin o iptal edilen fiyattan vermrk zorunda seklinde karar cikiyor thh den..bundan 3-4 yil once lg bi soundbar almistik yollamamisti bu Mm ucuzdu fiyati..sonra fiyati degistirip satmaya devam etti..Thh ye verdik bize aldigimiz fiyattan tekrar vermek zorunda kaldi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (1139. sayfa)

-
-
Öyle bir karar verdiyse demekki bu konuda bir usûl oluşmuş. Böyle bir durumda mesafeli satış sözleşmesindeki hükümler değil oluşan bu usûl geçerli olur. İlk önce 3k'lık indirim çeki talebi yapılmalı bence çünkü ürün değiştirme olanağı da var.
-
Selamlar...Dediğinizi bildiğim için rear yüksekliğini kulak hizama getirmeye özen gösterdim. Kulak hizasının 10 cm altında. Dolby atmosun keyif veren üstten uçma kaçması bende olmamasını salonumun küçük olmasına bağlıyorum. Rearlarda oldukça yakın.Soundbar özelliklerini center dahil biraz aşağı çektim ve ses yükselttiğimde rearlarla aradaki ses farkı duyulur şekilde azaldı yani rearlar biraz daha ön plana çıktı.
-
küçükse daha iyi salon bir yerde bir setup hatası var ya da tavanların düz değil
-
Yok üstat. Tavan düz. Q950a da oda kalibresi varmı ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hemen hemen aynı q990b ile bu soundbar diğer arkadaşlar sahne sahne verirken atmos hissedimlerini sizin hissedememeniz bana tuhaf geldi kalbirasyon var mı q950ada bilmiyorum
-
Atmos bariz daha kaliteli diğer formatlara göre. Beklenti diyelim
Soundbar olarak en üst segmentin içinde olan bir soundbar, farklı bir ses sistemi kullanmadiysaniz beklentiniz karşılaması lazım. Sizin soundbarin ayarlarını ekran olarak iletirseniz bir bakalım. Sadysin dediği gibi küçük oda da çok daha verimli olması lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni ayarlarımı bu akşam dolby atmos bi filmde deneyeyim. Sonuçları hemen yazıcam üstat
Merhabalar.
Güncel tv lerin ses özelliklere sahip (dolby atmos gibi) soundbar arıyorum. Lg ve philips marka önceliğimdir.
Önerilerinize açığım.
Teşekkürler.
bütçeye göre değişiyor hocam ürünler bütçeniz nedir
-
-
Arkadaşlar SL10YG + SPK8’imi satıyorum 1 yıllık. Tertemiz nokta hatasız. Alacak arkadaş var ise vereceğim hemen
Aslında bütçe belirlemedim fakat şimdilik 10 bin diyelim. 😄
Elimde güzel bi cihaz var fakat soundbar da kendi alanında istenileni verdiği için tercih edeceğim. Hdmi, optik modeller ilk tercihim.
-
Önerine ilk cevap benden gelmiş olsun. Salon yaklaşık 25 m². TV 55", arka koltuktan izleme mesafesi 4-5m arası. Soundbar arka kitleri ile Samsung q70r. Bar kısmını TV ünitesinin üstündeki rafa yerleştirdim. Arka koltuktan en doğru sesi o konumda iken aldım hem de daha dekoratif durdu. Kiracıyım, salonda benim sözüm geçer 😃. Mevcut şartlarda odada ergonomi, dekoratif ve optimum kullanım adına en ideali yakaladığımı düşünüyorum:
Çizimi fotoğraflar ile de destekleyeyim:
(Normalde arkada bir tekli ve bir TV koltuğu var, TV koltuğunun döşemesinde deformasyon olduğu için kadrajdan çıkarılmıştır)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
-
Çok ideal bir konumlandırma olmuş. Pencereden TV'ye ışık yansıması olmuyorsa harika diyeceğim. İzleme mesafeniz Atmos sesleri alma adına nasıl sizce; ideali ne olmalı. Bar üzerine yerleştirilen Atmos hoparlörlerin açısı ile ilgili bir bilgiye denk gelmedim. Bu açıyı bilsek aslında izleme/dinleme mesafesi olarak yorum yapabiliriz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Pencereler panjurlu olduğu için güneş sorun olmuyor. Henüz eski surroundlari kaldırmadigim için su anda 100cm üstü bir yükseklikte ama yine de surround etkisi alıyorum. Ancak bana göre ideal olan 80-90cm aralığı. Bar kısmı atmoslari için şöyle bir çıkarsalar yapabiliriz. Duvara asılarak kullanilabildigine göre tv'nin alt çizgisinin en az 10cm altında kalacak bir yükseklik ve üstelik muhtemelen şu anda hepimizin kullandigi konumdan oldukça geride bile atmoslar yeterli etkiyi verebiliyor. Sahneleme için hoparlör seviyesinin kulak altı bir yerde olması daha iyi gibi geliyor bana. Benim tv sehpasınin yüksekliği 54 cm. Şu anda atmos için yeterli noktadayız ama biraz üst hoparlörleri ayarını yukselttim yine de.
Saygılarımla.
Ürünün mağazadan satışını yapan arkadaşların çabasıyla merkezden onay almışlar, indirimli kampanya fiyatıyla mağazadaki ürünü alabileceğimi belirttiler.
Başında da bu şekilde çözebilirlerdi, sistem stok depo vs. nasıl bir iç yapıları varsa buna müsade etmedi sanıyorum.
Neyse en azından yanlışı düzelttikleri için biraz olsun MM bakış açım düzeldiğini söyleyebilirim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X