Aynen bana da geldi, çok şükür |
SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (1020. sayfa)

-
-
Ben de dün samsung'dan verdim siparişi, teknosa'da hala stok var görünüyor düşünen varsa. Arka hoparlörler için hangi standı düşünüyorsunuz?
-
mailde kargom nerede dugmesine tiklayabiliyor musunuz? koskoca samsungun yolladigi link calismiyor.
-
Hayır, ama oradaki numarayı kopyalayıp Horoz Lojistikten kargonuz nerede görebilirsiniz
-
Aslında stand koyacak yerim yok , bir videoda duvara monte etmek için çok şık aparatlar görmüştüm ama Türkiye'de var mı bilmiyorum, hele bir elime geçsin sonrasında araştıracağım
-
bende kargo takip numarasi 12 haneli.horoz 14 haneli girin diyor.
-
Duvar benim için pek uygun değil dediğiniz gibi elimize geçsin tekrar bakarız. Kargo soran arkadaşlar için de chat var sayfada oradan öğrenebilirsiniz. Benim dün teslim edildi görünüyor ama sonra bir gelişme olmadı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benimki 14 haneli, acaba sizin kargo Horoz değil mi ? Onu bir kontrol edin isterseniz
-
Teknosa'da stok görünüyor şu an , bir bakın isterseniz
-
Arvato scs diye bir kurye şirketi ile yolluyorlar demin mesaj geldi dağıtımdaymış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 28 Ocak 2022; 10:40:4 >
Ben teslim aldım,akşam kuracağım artık, bu arada Teknosada da stok kalmamış hızlı olanlar aldı, bir daha bu fiyata geleceğini zannetmem
-
Konuyu takip edemedim ; Sn11 ‘ den sonra alıcak cihaz hangisi
Üst seviye tavsiyesi ve alt seviye tavsiyesi alabilirmiyim bütçe durumuna göre değerlendirme yapacağım
Benim q950 de geldi kurdum. Sadece iosta app ını bulamadım. Ne indirmem lazım?
SamartThings
-
İlk izlenimlerinizi bekliyoruz
-
hayırlı uğurlu olsun keyifle kullanmanız dileğiyle.
benim çok merak ettiğim bi model.
deneyimlerinizi merakla bekliyorum, tekrardan hayırlı olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srknzr -- 28 Ocak 2022; 14:0:1 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kurdum ancak ayarları çözme aşamasındayım. Arka surroundların sesini açmam lazım bir tık ancak ayarı yok sanırım
Ve daha da önemlisi atmos içerk açtım apple4k üzerinden. Arc ile bağlı sony tv ye ( earc yok ) atmos dinleyip dinlemediğimi anlayamadım. Soundbarda veya menulerde o an atmos olup olmadığı yazıyor mu acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 28 Ocak 2022; 14:20:15 >
alıyım alacağım derken teknosadaki stok bitmiş alan arkadaşa hayırlı olsun
-
hayırlı olsun iyi günlerde dinleyin
-
Hocam keyifle kullanın. Kurulum ve ayarlamalar bittikten sonra özellikle diyaloglar ve Atmos başarımı konusunda bilgi paylaşırsanız sevinirim. Üreticilerin ses karakteristikleri farklı oluyor nihayetinde. Samsung üst modeli için bilgi sahibi oluruz böylece.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X