< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (1019. sayfa)

-
-
Benim bildiğim zamzung bu ürünü 14-15 altına satmaz bi daha.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Demek sonuncuyu almışım, daha önce 56 kişi aldı falan yazıyordu, kaç tane getirdiler ki ?
-
Bunun için gittim bugün kart çıkarttırdım ya şimdi baktım stok bitti gözüküyor acaba mağazalarda varmıdır ki 😔
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
cidden 56 kisi aldiysa,1 konteyner getirseler o konteynerin alacagi zaten 100 tane bisey .baya kaba urun.samsung baya pisman olmustur.insallah iptal etmezler bizimkileri
o 56 kisinin 40 tanesini 1 kisi almadiysa hicbirsey bilmiyorum :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 27 Ocak 2022; 11:12:15 > -
Hocam 42K vs 11K maliyet ile her türlü memnun edecektir. Açıkçası kendi adıma 42.000TL'ye soundbar sistemi kurmaz idim. O para direk AVR ve güzel bir hoparlör yapılandırmasına yakışır.
-
Evet düşündüm bugün bende 42.000 tl ye bose u aldığımda samsung ile arasında 30.000 tl lik fark olacağını düşünmüyorum. Samsung geldiğinde benim için en önemli şeylerden birisi olan dialog a bakacağım. Tatmin ederse direk iptal edeceğim bose 900 ü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 27 Ocak 2022; 11:27:21 >
Diyaloglar konusundaki geri beslemenizi merak ediyorum gerçekten.Güle güle kullanın şimdiden.
-
Dialog problemi yaşamadım ben. Default ayarlarda arka hoparlörlerlerin sesi bana az geldiği için onları +1 ve upfiring +1 olarak ayarladım. Auto Eq açık ve Adaptive modunda kullanıyorum müzik dinlerken bile tatmin ediyor. Bose ile karşılaştırmanızı merak ediyorum.
-
Sorun şu ki dialog zaten her soundbar veriyor. Bir dialog u karşılaştırmak için en iyisini duymak lazım öncelikle. Bose üst sınıfları dinleyen birisi dialog konusunda diğer soundbarlarla çok daha iyi karşılaştırmalar yapabilir şahsi görüşüm. Mesela lg sn11 i bana 5000 e verseler almam..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 27 Ocak 2022; 11:57:50 >
www.teknosa.com
Samsung HW-Q950A/TK Soundbar Fiyatı ve Özelliklerihttps://www.teknosa.com/samsung-hwq950atk-soundbar-p-110106112?gclid=Cj0KCQiAosmPBhCPARIsAHOen-OncyXWN5jAz-zoyvM8I4Z5bMM87LIoCa0168rTXNSiu3FFv0fHMXQaAi9kEALw_wcB&gclsrc=aw.ds -
İçinden birde duvar aparatı çıkıyor yazmış birkaç yerde. Çıkıyor mu acaba? Çıkmıyorsa ne almamız lazım biliyor musunuz?
Evet soundbarı duvara asmak için palet şeklinde ayaklar çıkıyor. Gerekli ölçüde dubel ve vidayı sizin almanız gerekiyor kutuda gelmiyor.
Arka hoparlörler için de Sonorous sp200 alabilirsiniz. Aparat için alttaki mesajı inceleyebilirisiniz.
https://forum.donanimhaber.com/soundbar-ana-konu--83289199-1018#151819291
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_h -- 27 Ocak 2022; 12:22:6 > -
Arka hoparlorler için duvar aparatı yok sanırım o zaman kutu içinde?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 27 Ocak 2022; 12:25:45 >
Rica ederim. Şimdiden hayırlı olsun.
Yanlış hatırlamıyorsam çıkmıyordu soundbar yazlıkta olduğu için kontrol edemiyorum. Hiç araştırmadım ayak bana daha pratik geldi açıkcası.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_h -- 27 Ocak 2022; 12:29:18 > -
Arka ayak için duvar aparatı çıkmıyor sanırım? Onun için ne öneriyorsunuz araştırdıysanız acaba?
Şu andaki sistemim sony 55xd5085 tv (eARC yok) +samsung q70r soundbar+ sw8500 arka kitler+ nvidia shield pro. Soundbar ve arka kitleri satıp samsung q950a 'yı alsam earc olmayan tv de çalışırmı acaba.
-
Arka hoparlörler için çıkmıyor, sadece soundbarı duvara monte etmek için 2 adet metal aparat çıkıyor, kutu açılış videolarında izlediğim kadarı ile
-
konunun arc veya e-arc ile alakası yok çok yazdık tekrara düşmek istemem ararsanız bulursunuz kısaca çalışır geçerseniz
-
Benim samsung com tr den alınan kargoya verildi mesajı geldi..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X