Şimdi Ara

sound bar mı ? 5 + 1 mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler bu ikisi arasında kaldım odada güzel bir ses olsun istiyorum acaba hangisi daha çok işimi görür sound bar küçük güzel duruyor ama ses kalitesi nasıldır, ikisinin arasında ciddi farklar var mı sizce

• sound bar alacaksanız jbl alın.

• ikisinin arasında dünya fark var..adı üstünde 5+1 her yerden farklı ses :) buradaki sıkıntı 5+1 destekli film bulmak ... soundbar tek nokta'dan ses ,,,tv hoparlörünün baslı versiyonu :)

zamanında bir arkadaşın evinde 5+1 den er ryanı kurtarmayı izlemiştim adam erinmemiş her yere hoparlör yerleştirmişti...bomba sesleri vs efsaneydi :) normalde filmin 5+1 den izlenmesi gerek ...müzik'de stereo sistemden ...

• ihtiyaciniz film ağırlıklı ise 5.1 dvd film izliyorsanız , 5+1 önerilir.

youtubeden herhangibir video filmklip izliyorsanız , 5+1 veya soundbar önerilir.

Fakat müzik dinlemek ağırlıklı ise müzikseti stereo sağ sol kolonlar ve dijital analog konverter önerilir veya dijital optikal ses girisli stereo anfi .

hepsinin dinletisi tonu ayrıdır, ben genelde müzik dinledigim icin 2+1 5+1 hep bana yapay sahte gelir.

devamlı 5+1 ile film izleyen birisine ise 2.0 stereo basit gelebilir, oda doğal sade olmasından kaynaklanır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emin-Firtina kullanıcısına yanıt

yorumunuz çok açıklayıcı oldu hocam yazdıklarınızdan yola çıkarak ben soundbarcıyım bunu anlamış oldum :D

• Stereo müzikte de filmde de soundbara boşuna para harcamayın.

Amac sadece müzik de olsa 2 bookshelf hoparlor

alin soundbardan çok çok daha iyi ses alırsınız ;)

ileride de upgrade etme şansınız olur ;)

youtube
    Türkiye'de sayılı sinema sistemlerinden birini yaptık, Dolby Atmos, 7.2.4 (11 hoparlör + 2 subwoofer). 4K Projector. Ses yalıtımı ve akustik düzenleme ve dah...
    https://www.youtube.com/watch?v=m5cqyxKt9ZA&feature=youtu.be

• JuMu kullanıcısına yanıt

şakacı seni.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7.1 Ses'i 5.1 De Dinlemek ?
    12 yıl önce açıldı
    Xiaomi Mi Box s 5+1 ses problemi
    5 yıl önce açıldı
    2.5 ve 3.5 rf kumanda nedir?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • anonline kullanıcısına yanıt

soundbar, sag sol bir ünite içinde, nasil sağ sol olacak, kullanıcı tercihi tabi.

soundbar zarif ve şık duracaktır, konu stereo müzik olsaydı, soundbar teneke

• JuMu kullanıcısına yanıt

bookself ve upgrade veya stereo anfi,,, soundbar ve 5+1 lere bakanlar, bookself stereo vs bilmezler.

sesbombası gibi tenekelere kaldık 🤣😂

• iş sadece 2 tane bookshelf hoparlör ile bitmiyor ki. aktif bookshelf değil ise birde uygun amfi almak gerekli. ayrıca aktif bookshelflerde saddce aux girşi mevcut. onların bile fiystı şuan 5bin tl den başlıyor. adam gibi anfi alınsa bu da ek bütçe gerektiriyor. mevcut bookshelf hoparlörlerin verebileceği bass subwooferın yerini tutmayacaktır. müzik zevki kişiden kişiye değişir. 2.0 sistemin vereceği bass beni tatmin etmiyor.
    şuan hem ekonomik olsun, hem işlevsel olsun(hdmi arc, tv kumandası ile tüm sistemi yönetme, kablo azlığı, bluetooth in vs), subwooferı da olsun diyorsanız, benim tercihim soundbardan yana oluyor.

• ecrasniann kullanıcısına yanıt

Evet bazı kişiler için işlevsellik, kalitenin de önüne geçiyor. O konuda da hazır sistemler efektif gibi.

• ecrasniann kullanıcısına yanıt

Hocam edifier 1280t ve 1280t modelleri nasıl sizce nasl?aktif bookshelf 42 watt rms

tv için yeterli geliyor ama emin olamıyorum nasıl ayırt edebilirim ?

• eflatun45 E kullanıcısına yanıt

ben soundbarcıyım, yukardaki arkadaşlara sor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.