Şimdi Ara

SOSYAL OLMAK NASIL Bİ DUYGU BEYLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler cidden soruyorum bu soruyu. Güzel bi ortamınız var. Sevgiliniz, kız arkadaşlarınız var. Canınız sıkıldığında takılabilceğiniz insanlar ve yapabilceğiniz onlarca aktivite var. Bu nasıl hissettiriyor size? belki sosyalliği kötülersiniz, yok arkadaş kazığı yemektense yalnız yaşarım, yok kezbanların tribi çekilmiyor vs. diyebilirsiniz. ama kıyas yaparken tamamen asosyal biri oldugunuzu varsayın. şimdi sizce sosyallik mi yoksa asosyallik mi daha iyi onu söyleyin bana.

özet olarak nasıl bi his beyler sosyal biri olmak, yardımcı olun lütfen

Mesajlarını dikkate almadığım üyeler: aftermath666, AlfieLowis, alpererez, ankarali0606x, Arkadiusz Milik, Arthur.Morgan, Automatic Gun Fire, b0Ni, BeyazBüyü, Bisikletçi76, denizgoren, derttücarı, EfsaneManx, esdarking, F355 Challenge, FatihTSFC, ferhatakdag4545, fransızee, Guest-1DF3AA226, Guest-225FEBD6D, Guest-7F117DFD2, Gunpower-storm, haydar., Heisenbergin asistanı, Hunyadi Matyas, iaaynaci, iyi birisiydim, Kabus00, KelKodVer, KievKarambolü, kingofbet, Kobe Bean Bryant, KrallŞaplakçı, KYRA C5, Luffy1907, Lynessa, MacGyver., Machoo_, Marangoz Almond, Maraz Alinin Sağ Kolu, MaximillianFoe, meola147of, mkmdesign, mrslimshady, napolyon07, Naughty Dog, Neverwinter81, NurullahHormanci, olishernandez, oMeR24, OnLiNe MaNaGeR, orhanyor, pakaji2, Philipp_Plein, pilotaFerrari, Playstation5, PoisonedPurple, PURECAUCASIANWHITE, QRX, rainy00, RASYONALIST, Reaper87, RichardB, royal_sm, RustinCohleTD, S.T.A.L.K.E.R., SacredDivinity, Scorpioleo, secotti2007, shad0w, Sucuk_Ağacı, Super Meat Boy, TEHET, tekir21, the__executioner__, tonimotto, Toyoda, Traxen, UCL, unraveling, xgrabyourglocks, YigitErkin20, Yılmaz1907, zLucas, Zombie_Benz
  • bi mok olmuyor sosyal olunca çok heveslenme

Orijinalden alıntı: KutsalBakire

sosyallik çok iyi bir duygu hiç sıkılmıyosun genelde üzülmüyosunda ama en önemlisi sağ ele muhtaç olmamak

Nick -yorum uyumluluğu der susarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Mesajlarını dikkate almadığım üyeler: aftermath666, AlfieLowis, alpererez, ankarali0606x, Arkadiusz Milik, Arthur.Morgan, Automatic Gun Fire, b0Ni, BeyazBüyü, Bisikletçi76, denizgoren, derttücarı, EfsaneManx, esdarking, F355 Challenge, FatihTSFC, ferhatakdag4545, fransızee, Guest-1DF3AA226, Guest-225FEBD6D, Guest-7F117DFD2, Gunpower-storm, haydar., Heisenbergin asistanı, Hunyadi Matyas, iaaynaci, iyi birisiydim, Kabus00, KelKodVer, KievKarambolü, kingofbet, Kobe Bean Bryant, KrallŞaplakçı, KYRA C5, Luffy1907, Lynessa, MacGyver., Machoo_, Marangoz Almond, Maraz Alinin Sağ Kolu, MaximillianFoe, meola147of, mkmdesign, mrslimshady, napolyon07, Naughty Dog, Neverwinter81, NurullahHormanci, olishernandez, oMeR24, OnLiNe MaNaGeR, orhanyor, pakaji2, Philipp_Plein, pilotaFerrari, Playstation5, PoisonedPurple, PURECAUCASIANWHITE, QRX, rainy00, RASYONALIST, Reaper87, RichardB, royal_sm, RustinCohleTD, S.T.A.L.K.E.R., SacredDivinity, Scorpioleo, secotti2007, shad0w, Sucuk_Ağacı, Super Meat Boy, TEHET, tekir21, the__executioner__, tonimotto, Toyoda, Traxen, UCL, unraveling, xgrabyourglocks, YigitErkin20, Yılmaz1907, zLucas, Zombie_Benz
  • harika bişey kardeş. Geçen sınıfta kitabımı okumaya başlayacakken yanımdaki kızların muhabbetine dahil oldum,ardından konuştuğumuzu gören bir kız daha geldi. Buralarda yeni olduğumu bildiğin için çarşıyı,sağı solu gezmeye davet etti. Ben de biraz atak olsam balayına bile girerdikte neyse

çekemeyen pis asosyeller eqsilemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanZüperGahraman -- 9 Kasım 2014; 19:02:08 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

Bu hesabı tek kişi kullanmaktadır. Ancak her zaman aynı ruh halinde ve düşüncede olmadığından, zaman zaman kendisiyle çelişebilir, dalga geçebilir, değerlerinize saygısızlık edebilir. Hayatta bundan daha doğal ne vardır ki?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seks yapmak nasıl bir duygu?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • salı günü kütüphaneye gidip hem kitap okuycam hem de kola içicem. nasıl olacak bende heycanlıyım açıkçası. izlenimlerimi yazarım konu açıp.
  • 3 Yıldır açıköğretimden okuyan bolca boş vakti olan eski bir oyun bağımlısı olarak cevaplıyayım, sosyalken çoğu şey sizin elinizde oluyor hangi birini yazsam bilemedim şimdi ama asosyalken yapabileceğiniz en büyük şey kendinizi geliştirmek olur ki bizler tercihimizi eğlenceli ama boş işlrlden yana yaparız.

Orijinalden alıntı: SpellCaster

asosyalsen sosyallik cazip geliyor sosyalken asosyallik

Aynen öyle. İnsan sosyallikten de sikilabiliyor. Çünkü bir sosyal oldun mu gerisi öyle bir geliyor ki. Geçen sene ikinci dönem eve 12den önce girmezdim ki genelde 1-2..

Ama sosyal olmak kesinlikle insana iyi gelir. Ve bir de şunu anladım. A sosyal olunca inssn kendisini falan geliştirmiyor yani zaman avantaji acisindan. Sosyalken daha da çok gelisiyor asıl.

Orijinalden alıntı: PetrovaFire

quote:

Orijinalden alıntı: SpellCaster

asosyalsen sosyallik cazip geliyor sosyalken asosyallik

Aynen öyle. İnsan sosyallikten de sikilabiliyor. Çünkü bir sosyal oldun mu gerisi öyle bir geliyor ki. Geçen sene ikinci dönem eve 12den önce girmezdim ki genelde 1-2..

Ama sosyal olmak kesinlikle insana iyi gelir. Ve bir de şunu anladım. A sosyal olunca inssn kendisini falan geliştirmiyor yani zaman avantaji acisindan. Sosyalken daha da çok gelisiyor asıl.

eğer ki doğru dürüst entelektüel arkadaşların olursa çok doğru söylüyorsun.çünkü sana ışık olurlar farklı alanlarda kendini geliştirirsin

boş beleş adamlarla arkadaşlık ediyorsanız da bir arpa boyu yol alamazsınız.asosyal olun daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harahetta -- 9 Kasım 2014; 19:20:37 >
    Yurttaşlarım,toplum olarak bende dahil çok kirlendik.Aciz ve tek başıma yetersiz kalmış bir birey olarak hepinizi bu iğrenç,berbat,kötü düzeni yıkmaya davet ediyorum.Bu saçmalık artık son bulmalı ve kapitalist-emperyalist düzen yıkılmalıdır.Bu düzenin bize yararı olduğu görülmediği gibi aynı zamanda da zehirlidir.Hepimiz bu sömürü düzeninde zehirlendik ve yozlaştık.Farkındalık ve devrim tek kişiyle değil tüm toplumla yapılır.
    Ben dahil her bilinçli Türk gencinin yegane üç gayesi:Tam ve mutlak bağımsızlığımız,Turan birliği ve son olarak Ural-Altay Birliği

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.