Şimdi Ara

ARABAMA DİKKAT ACEMİ SÜRÜCÜ YAZSAM OLUR MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
15.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba yeni araba aldım. ehliyeti 5 yıl önce almama rağmen hiç araba kullanmadığım ve pratik yapmadığım için acemi sürücüyüm. Arabamın arka camına dikkat acemi sürücü yazsam olur mu?

• Yapay Zekanın Yanıtı

ARABANA DİKKAT ACEMİ SÜRÜCÜ YAZMAK

Acemi sürücüler, yollarda diğer sürücüler için hem kendileri hem de başkaları açısından potansiyel bir tehlike oluşturabilirler. Bu nedenle, acemi şoförlerin araçlarında "Dikkat Acemi Sürücü" tabelası bulundurmaları önerilir.

Acemi Sürücü Tabelasının Önemi

• Diğer sürücüleri, dikkatli olmaları ve acemi sürücülere yol vermeleri konusunda uyarır.
    • Acemi sürücülerin kendilerini daha güvenli hissetmelerine ve hatalarını azaltmalarına yardımcı olur.
    • Trafik kazalarını ve can kayıplarını önlemede önemli bir rol oynar.

Acemi Sürücü Tabelası Kullanımı

• "Acemi Sürücü Yazısı" veya "Dikkat Acemi Sürücü" yazısı bulunan tabelalar araçların arka camına yerleştirilmelidir.
    • Tabelalar, diğer sürücülerin kolayca görebileceği kadar büyük ve net olmalıdır.
    • Acemi sürücüler, deneyim kazandıkça tabelayı araçlarından kaldırmalıdır.

Acemi Sürücülere Tavsiyeler

• Deneyimli bir sürücüyle birlikte pratik yap ve ipuçları al.
    • Hız sınırlarına uyun ve dikkatli bir şekilde araç kullanın.
    • Direksiyon başında cep telefonu kullanmaktan kaçının.
    • Alkollü veya uyuşturucu etkisi altında araç kullanmayın.
    • Gerekirse, "Acemi Şoför Yazısı" veya "Acemi Sürücü Tabelası" kullanarak diğer sürücüleri uyarın.

Acemi sürücüler, "Dikkat Acemi Sürücü" tabelası kullanarak ve sorumlu bir şekilde araç kullanarak, hem kendilerinin hem de diğer sürücülerin güvenliğini sağlayabilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Boş alanlarda ve hafif akan trafikte kendini geliştirebilirsin. Kabiliyetine göre 1-1,5 ayda hem cesaret hemde tecrübe kazanırsın.

Sticker kısmına gelince, bence hoş durmaz
    "Kulağımıza Beşiktaş tınısı üflendiğinden beri çok kader maçına çıkardı bizi hayat. ”ya tamam ya devam” sözlerini daha küçük yaşlarda ezber eder olduk. Mutlak kazanmamız gereken nice maçlarda nefesimizi tutarak izledik son dakikaları hep. Orta alanın, rakip yarı alana bakan diliminden, ceza sahasına yollanan yüksek toplardan medet umduk. Saniyeler içinde, nice ömürlük doldur boşalt hüzünler yaşadık. Doğduğumuzda bağlandık sana… ve doğduğumuzda siyahtı dünyamız… "
    ...Seviyoruz Komalardayız....
  • Acemi yazısını görenler daha fazla sıkıştırır ve taciz eder.

Orijinalden alıntı: Tech. Türk

Acemi yazısını görenler daha fazla sıkıştırır ve taciz eder.

Aynen katılıyorum.

Hiç gerek yok.
    "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..."
    Mustafa Kemal ATATÜRK
  • acemi yazısını gören daha çok sıkıştırır tehlikeli olur

2 neden ise herhalde gırgır yapıyorda bu yazıyı yapıştırıyor diye anlar yarışmaya vs kalkar onun için sağdan sakin sakin gitmeyi öneririm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dikkat ehlitimi ilk kullanıyorum yazsam olur mu> aslında otomatik vites alacaktım genelde bayanlar kullanıyor ve gaz fazla yakar diye almadım
  • "yeni araba aldım ehliyeti 5 yıl önce almama rağmen hiç araba kullanmadığım ve pratik yapmadığım için acemi sürücüyüm" yaz :D

Bence bir süre tenha yerlerde kendini geliştirmeye bak. Zamanla şehir trafiğine alışırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-47CB66FB8 -- 8 Ağustos 2010; 14:30:43 >

heyecana gerek yok. 1-2 ayda usta olursun bu trafikte.

Orijinalden alıntı: Tech. Türk

Acemi yazısını görenler daha fazla sıkıştırır ve taciz eder.

Aynen katılıyorum.

HAYAT SİYAH-KIRMIZI

eski kullanıcı adı : umutsro
  • ankarada araç kullanmak zor yaa
  • bişey yazma

bang! bang!
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.