Şimdi Ara

Sosyal fobinin zeka geriliği olduğu gerçeği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kendimi rahat hissettiğim ortamlara da girsem konuşmuyorum çünkü beynim boş. görüşmesine gitsem 5 yıl sonra kendini nerede görüyorsun/ne katabilirsin gibi sorular sorsalar cevap veremem. cevap veremeyişimi sosyal fobiye bağlamam. çünkü şuan bile pratik yaparken bu soruya cevap veremiyorum.

normal insanların kafa bize göre zehir. soru daha bitmeden cevap verip espri yapabiliyorlar. benim soruyu algılamam bile zaman alıyo.

• Uzulme reis senden bir ordu var aslında burada karanlıkta saklaniyorlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yaşın genç ise normal ergenlik sorunları bunlar. İşte bu zamanlarda PDRcilere rehberlere psikologlara gidilmesi gerekiyor.

Ben de senin gibiydim, yetişkin olunca şimdi sosyal oldum. İletişimim çok iyi. Çevremdeki çoğu insan, yeni tanışan ya da eski ahbap farketmez, çok zeki olduğumu söylüyor. Yaşım 35.

Sıkma canını geçicek genç.

(Yukarıdaki şahıslardan destek almalısın ama.)
  • Espri yapan değil espri,mim üretebilen adam zekidir

Espri yapmakta ne var
  • sosyal fobikler yeraltında kalmış değeri bilinmeyen bir hazinedir. asosyallik zeka semptomudur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KendiİsteğiyleAyrıldı

Yaşın genç ise normal ergenlik sorunları bunlar. İşte bu zamanlarda PDRcilere rehberlere psikologlara gidilmesi gerekiyor.

Ben de senin gibiydim, yetişkin olunca şimdi sosyal oldum. İletişimim çok iyi. Çevremdeki çoğu insan, yeni tanışan ya da eski ahbap farketmez, çok zeki olduğumu söylüyor. Yaşım 35.

Sıkma canını geçicek genç.

(Yukarıdaki şahıslardan destek almalısın ama.)
    yaşım 24. lisedeyken sosyal fobili hissederdim şimdiyse gerizekalı hissediyorum. göz teması falan kurabiliyorum fobim eskiye göre iyi
  • Sosyal fobi zeka geriliğiyse, zeka gereliği olan insanlar neden sosyal fobik olmuyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 24 ise sen bi uzmanla görüşücen başka çaren yok. Sosyofobi toplum içine çıkıldığında duyulan korku, panik, endişe durumudur. Bahsettiğin insanlarla konuşamama, konuşmak istememe durumu ise daha farklı bir durum. Muhtemelen bir tür depresyon yaşıyorsundur. Gittiğin uzman ilaç vermez bence ama 3-5 seans gitmek zorunda kalabilirsin en azından.
  • iq testi yapıyorum 140 çıkıyor hep zaten gerizekalı olmadım hiç. ağır sosyal fobi sahibiyim.

• Ben birseyi konuşurken bile agir konusuyorum beyin agir calisiyor malesef herkesin derdi var

• Ben birseyi konuşurken bile agir konusuyorum beyin agir calisiyor malesef herkesin derdi var

• Tam tersi bir durum mevcut aslında. Fazla zeki insanlar sosyalleşmede zorluk çektiği için fobi oluşuyor.
  • bende böyleyim, konuşmak istemiyorum.

konuşmaya çalışmıyorum da zorlama ve yapmacık geliyor.

depresyondayık denebilir belki, aslında bir psikologa gitmek lazım da, türkiyede adam akıllı psikolog bulmak da zor iş. kardeşim bir kere gitti, inanırsan sıkıntıların geçer tarzı pohpohlayıp göndermişler, bir daha da gitmedi zaten.

bana adam akıllı psikokog lazım, çocukluk travmalarıma inebilecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tedirginsin gencsin.
    O konusan sossyal dediklerinin korkusu yok. baski ile buyumemis. Onlar gibi de olursun zaman la bilgi ve becerini artir. Benn keendimdeen daha becerikli bir adam gormeddim daha zeki kisiler azda olsa gördüm. Ama lisede boyle degildim zamanla doger insanlara verrddigin deger azaldikca asiliyor bu engel. Ama hala bir orrtamdaa kizlarla falan hemeen konusmam bu kisiliktir. Değişmez

• Ha birde bu yeni nesili ornek aliyorsan alma. Burayida degistiren bu fikri olmayip zikri olan tiplerdir. Her boka konuşur milleti kötüler kendi bir boku beceremez bu tiplerin. Ozenme bunlara.
    Sadece konusurkenki kaygilarini yok et ve kendini gelistirmeye bak

• Bu tarz problemlerden muzdarip arkadaşlar; psikologlar sizler için var. Gerek devlet gerek özel. İlaç falan kullanmanıza da gerek yok. Buralara konu açmaktansa gidin konuşun lütfen nolur.

• extra34 E kullanıcısına yanıt
    buralara cevap yazmaktan bizlerde psikolog olduk zaten
  • Sorun olayi akisina birakmamandan kaynaklaniyor. Söyle olursa böyle olur diye kendi kendine falcilik yapip haliyle kötü hissediyorsun, bu durumdada seni bunalima sokacak ortamlardan kaciyorsun. Akisina birak dostum, dogal ol. Hicbirsey konusmasanda rahat olmaya bak. Kendini mecbur hissetme, birseyi önceden dusunup durma. Soruyu algilaman zaman aliyor cunku surekli kafan kendi icinde mesgul. Kafani rahat birak bak nasil herseyi algilarsin. Insan beyni ayni anda iki seye odaklanamaz, sen ortam icinde kendinle mesgulken senin fizigin ordadir ama kafan baska yerde, bu sebepten birsey sorsalar anlamazsin cunku beynin baska seyle mesguldu. Kendine haksizlik etmeyi birak, her insan ayni sekilde dunyaya geliyor, kimi kendini cesaretlendirirken, kimide korkutarak kendi icine cekiliyor. Fark burada. Ergenlikte normaldir ilerde gecer.
  • Asus gl702 kullanıcısına yanıt
    bu soruya cevap verebilecek var mı?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.