Şimdi Ara

Soruyu bilene Mount And Blade Fire And Sword ( Steam Lisans )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bitirdiğim oyunu soruyu bılip ve anında mesaj yoluyla cevap verene vericem. Kesinlikle orjinal istediğiniz gibi ister normal ister online zevkini çıkartın :)

1 Soru Sorucam. Maksat eylence olsun soru kolay e kolay olucak tabi google var :)

Soru :

3 kişi Para birleştirip bir radyo almaya gidiyorlar.Radyo 30 lira. Hepsi 10'ar lira koyup radyoyu alıp gidiyor.Fakat sonra tezgâhtar radyonun indirime girdiğini ve25 liraya düştüğünüHatırlıyor ve Çırağına 5 lira verip gidip paraüstünü iade etmesini istiyor.Çırak 5 lirayı 3 kişiye bölüştüremeyeceğini düşünüp2 lirayı cebine atıyor ve 3 lirayı 3 kişi arasında bölüştürüyor.Böylece radyoyu 9'ar liraya almış oluyorlar.Şimdi: 9 x 3 = 27 Çırak da cebine 2 lira attı 27 + 2 = 29 Peki geri kalan 1 liraya ne oldu.? İste matematiğin içinden çıkamadığı olay budur...!

Soru tamamen eınstein'e aittir öğrencilerine sormuştur.

Sorunun cevabını net verenler alırlar MB Fire And Swordu Mesaj yoluyla cevap veriniz.

Dipnot : Soru inanılmaz basit sadece mantık işi uzun olduğuna bakmayın.

@darkesta

Adlı arkadaşımız sorunun cevabını vermiştir lisansı kendisine ilettim teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i52500K -- 1 Ekim 2011; 19:31:07 >

Zeki bir adam, en çok kendi zekasından zarar görür.

"Sandy Bridge Kullanlar Kulübü"

• Teşekkür ederim, bu tür paylaşımların artmasını umuyorum.

Mantık şundan ibaret hepsine 1 er lira verdi ve 2 lira da cebine attı çocukların vermiş olduğu para 27 lira etti, radyonun yeni fiyatının 25 lira olduğunu düşünürsek çırağın da 2 lira cebine attığını biliyoruz 25+2=27 lirayı bulur. yani demek istediğim 9.3 yaparken içinde çırağın ve radyonun parası var insanı yanıltan nokta budur.

İyi akşamlar

YOĞUN İSTEK ÜZERİNE

Oyunu henüz alamadım arkadaş offline heralde cd key'i kabul etmedi.Mutlaka geri dönüş yapacaktır.Böyle konular son zamanlarda çoğalmaya başladı çekilişle vb. çok da güzel oluyor herkesi tebrik ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: darkesta

Merhaba, soruyu kendim çözmeye çalıştığım içn gecikmiş olabilirim,

Mantık şundan ibaret hepsine 1 er lira verdi ve 2 lira da cebine attı çocukların vermiş olduğu para 27 lira etti, radyonun yeni fiyatının 25 lira olduğunu düşünürsek çırağın da 2 lira cebine attığını biliyoruz 25+2=27 lirayı bulur. yani demek istediğim 9.3 yaparken içinde çırağın ve radyonun parası var insanı yanıltan nokta budur.

İyi akşamlar

YOĞUN İSTEK ÜZERİNE

Oyunu henüz alamadım arkadaş offline heralde cd key'i kabul etmedi.Mutlaka geri dönüş yapacaktır.Böyle konular son zamanlarda çoğalmaya başladı çekilişle vb. çok da güzel oluyor herkesi tebrik ediyorum

Birazdan eve geçeceğim hocam üyelik bilgileriyle vericeğim sanırsam lisans tek kullanımlık oyüzden kabül etmedi. Üyelik bilgilerimi verdiğimde sorun ortadan kalkacaktır iyi forumlar..

Sorunun cevabını arkadaş verdi bu arada tekrar teşekkür ediyorum

Zeki bir adam, en çok kendi zekasından zarar görür.

"Sandy Bridge Kullanlar Kulübü"

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kaçırdık
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.