bilgisayar var.Problemleri şöyle sıralayayım. 1-PC açılınca masüstüne geliyor ancak mause ile herhangi bir ikona tıklandığında çalışmıyor, ctrl+alt+del yapıp kullanıcılar sekmesinden oturumu kapat diyorum ve tekrar administrator menu den açıyorum 2-autoCAD 2002/2004/2006/2007/2008 programlarının hepsinde FATAL ERROR hatası verdi (bilgisayarı alma sebebim autocad öğrenmek)Autocad'i sorunsuz bir şekilde kuruyorum hata 3/4 kez sorunsuz kullanıyorum. 3-USB flash belleği bütün usb girişlerine taktığımda(2 usb arkadaki, 2 usb öndeki girişler) "bu aygıt daha hızlı çalışabilir, bu aygıtı usb2.0 bağlantı noktasına bağlanırsa daha hızlı çalışabilir" mesajı çıkıyor.USB den 700mb bir filmi 13dakikada HDD aktarabiliryorum. 4-nero6 programında 3 veya 4 kez cd/dvd yazdırıyorum 5 incide hata raporu gönder diye mesaj çıkıyor. 5-MSN 8 kurdum hata verdi, msn 7 kurdum bir süre kullandım hata verdi 6-100MB üstünde bir program kurduğumda birkaç kullanım sonunda mutlaka hata veriyor. 7-office2003 te sadece word ve excel kurdum ama onlarda problem çıkarmadı (aksi takdirde çöpe atardım) 8-RAM lerden birini çıkartıp 256MB olarak çalıştırıyorum ama sorunlar hala devamediyor.sadece PC yavaşlıyor. 9-3 farklı XP kurdum birşey değişmedi 10-Driver ler yüklü ve uyumlu
arkadaşlar sorum şu.Bendeki bu donanıma göre problemlerin kaynağı nedir neler tavsiye edersiniz.