Şimdi Ara

Sorun Nerde? - Kafayı Yemek Üzereyim- (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Turkcell kullanıyorum gerçekten durum çok vahim , internet konusunda en iyi operatör Vodafone ..
    Turkcell kontratım bittiğinde 5 dakika bile durmayıp nispeten daha uygun daha performanslı olan vodafone geçeceğim ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tarotan55 kullanıcısına yanıt
    Bu soruna çözüm bulabilen oldu mu ? Ben sim karti degistirdim 4g uyumlu son cikan nano sim kartla ama sorun devam ediyor ankarada kalabalik cafelerde hala internet gidiyor ama 3g full cekiyor gozukuyor

• O sorun turkcellin sorunu arkadaşlar.aveadan turkcelle geçmiştim uygun bir tarifesi var diye.3 ay dayanabildim.çekim sıkıntısı had safhadaydı internet zaten yok gibi bişeydi.aveaya döndüm sıkıntı yok.ama bu durum evimin olduğu bölge ile alakalıydı genelleme yapamam.

• Kimse bahsettimi bilmiyorum ama bir diğer çok önemli etken de kullandığınız kılıf. Evet gerçekten bazı telefon kılıfları telefonun hem wifi hem de şebeke sinyalini az da olsa düşürüyor. Ve sinyalin zayıf olduğu bölgelerde durumu daha da kötü hale getiriyor. Hatta öyleki bu durum batarya süresine bile etki ediyor.

Bence telefonu kılıf ile kullanıyorsanız bir de kılıfsız kullanmayı deneyin bakalım sonuç ne olacak.

Maalesef sorun az çekmeme sorun değil. Full çeken yerde o an 10mbit ile bağlanırken 10sn sonra bağlantı gidebiliyor. Ama 3g barı hala full görünürken oluyor bu olay. 15-20 sn hiçbir veriye hiçbir şekilde ulaşamıyorsunuz sonra normale dönüyor. Yani acayip .oktan bir durum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de aynı sorun wifi için mevcut . İos 7 varken böyle bir sorunum yoktu . ios 8.3 e geçince olmaya başladı . uygulamalarda bile netten veri yüklenmiyor . ios 7 ye dönüş için çok araştırdım ama 3194 hatası alıyorum sürekl, ah apple ah
  • Amerika'dan alınma iPhone 6 Plus 64GB ile aynı sorunu Ankara'da ben de yaşıyorum. Operatörüm Turkcell. Telefonu 9 aydır kullanıyorum ancak sorun yaklaşık 3 aydır devam ediyor. Sorunun baz istasyonu ile telefon uyumsuzluğundan kaynaklanıyor olabileceğini düşünüyorum. Telefon sürekli olarak 3G'ye bağlı görünmesine ve çekim gücünün tam olmasına rağmen 5-10 dakikada bir veri transferi kesiliyor. Yine 5-10 dakika sonra düzeliyor. Bağlantıyı 3G'den 2G'ye geçirip daha sonra tekrar 3G'ye geçirince sorun düzeliyor ancak 3G'de bir süre kaldıktan sonra yine aynı şey olmaya başlıyor. Speed test ile hız testi yapmayı denediğimde de uzun bir süre Ping atamıyor. Bağlantının normal olduğu zamanlarda ise 7-8Mbit civarında hız görüyorum. Yani sorun internet hızının yavaş olması değil, internetin kesik kesik olması.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcelle 2 haftadır görüşüyorum, 2 haftadır yaptıkları hep aynıydı. ben de 6 plus kullanıyorum sim kartımda yeni. Sinirlerimi bozuyor son model telefonlardan birini kullanıp böyle saçma sapan şeylerle uğraşmak. 3G hızını test ettik 640kbps idi, 0ladı güya 1500mbps a çıktı sonra yine 540 kbps a düştü. ben zırt pırt telefonumu aç kapa yapamam nihayetinde. Bir de demiyorlar mı tek siz alıyorsunuz bu sıkıntıyı. Kontratım bitsin, bir daha yüzümü göremez turkcell. Bu ne ya o kadar para ver, çekme!! bir daha call center derse tek siz yaşıyorsunuz mail adresini alıp buranın linkini göndereceğim.

bende vodafone kullanıyorum 3 çekmesine rağmen yanımdaki avea lı arkadaşımın interneti kat kat hızlı onu geçtim 3g ile google çeviride birşey çeviremiyorum kapatıp açıyorum 2gden 3 e geçiyorum filan anca kendine geliyor

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.