Şimdi Ara

Sorun cx500 de mi yoksa bende mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cuma gunu metanı aradım okudugum reviewlardan sonra ithalatci fırmayla da gorusmek ıstedım .. cx300-ie4 ve cx500 arasında secımı hangı krıterler gore yapmam gerektıgını sordum..

sanırım Sınan beydı gorustugum cx500 un uygun bı secım olacagını ve ie8 i de denemem gerektıgını belırterek cebıtte kendılerını zıaret edıp daha detaylı bılgı alabılecegımı belırttı

buna zamanım olmadıgını ve urunu alabılecegım yerlerı sorduktan sonra telefonu kapadık sonrasında dogubanka gıttım..

once sahte cx 500lere baktım 90ytl fıyat verdıler.. metan garantılı mı dedım evet dedıler.. yanı sımdı ben bunu alınca metana gıdınce sorun olmıycak dımı dedım...

Ister metana ıster baska yere sorun olmazmıs.. guldum ayrıldım .. (ne zaman adam olucaz yada ne zaman saygı gostermenın erdem, yalancılıgın ve serefsızlıgın marıfet olmadıgını anlıycaz bılemıyorum)

Dogubankın arka cıkısının karsısındaki turkcell yanında dvd satan dukkana baktım metan bandrollu kulaklıklarımı ordan aldım ..

Eve geldım kutusunu actım gayet zor acıldı kendısı ..herneyse henuz jailbreak yapmamıstım ve muzıklerım hazır degıldı.

Pazar aksamı mp3 lerımı yukledım ve muzık zevkıne kendımı hazırlayıp kulaklıklarımı taktım..

O da ne.. hayatımda bu kadar metalık ve yapay ses hıc duymamıstım dıyebılırım.. bass dersenız kesınlıkle tıngırtıdan baska bısey duymadım dıyebılırım..

dedım heralde ipod baya kotu calıyor eq ayarları vs hıc bısye kar etmedı .. laptopa takıp denedım ..

yıne aynı durum o zaman suphelenmeye basladım acaba ben sahte metan logolu bısey mı aldım dıye ama sanmıyorum.. yanı kondurmak ıstemıyorum..

sonra malum ıpod kulaklıklarını taktım ..cx500 den sonra onlar bıle ılac gıbı geldı dıyebılırım..

sızden rıcam bılmem gereken yada benım kacırdıgım bır sey olup olmadıgı konusunda bılgı vermenız

Ozellıkle ıpod kulaklıgı ve cx500 arasındakı farkın ne oldugunu bılen kullanıcılardan onerılerını beklıyorum..

Sonuc olarak ya benım kulagım sıfır yani dengelı, parlak yada ortulu ses ne bılmıyorum.. yada bu kulaklıktan duydugum sesler ınanılmaz metalik..

Ipodun cok basarılı bır player olmadıgını bılıyorum ancak bu kadar da degıl..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mimaron -- 7 Ekim 2008; 4:48:12 >

• İlk akla gelecek olay sahte olabileceği yönünde. Ama ben henüz metan bandrollü sahte ürün görmedim. Yapılabilir mi , tabii ki yapılabilir ama ben pek ihtimal vermiyorum. Eko. ayarlarını kurcalamışsın, sonuç alamamışsın. Nasıl bir ses duyduğunu bilmiyorum ama öyle metalik bir ses anca sahte ürünlerde karşına çıkar. cx500, ipod kulaklıklarına göre çok üst düzeyde bir kulaklıktır, yani kötü bir ses almana pek imkan yok. Kulaklıkta burn-in olmadan bile kulaklıktaki ses kalitesi belli eder kendini, yani orjinal bir kulaklıkta, ses çok kötü değildir kutuyu açtığında bile. Sahte'de diyemiyorum, metan bandrollü sahte ürün hiç görmedim dediğim gibi. Bence metan'a bir gönder, orjinalliği orada belli olacaktır. Göndermeden önce orjinal bir cx500 ile karşılaştırma şansın var ise karşılaştır. Eğer orjinal değilse, zaten git adamın başına at ve şikayet edeceğini belirt. Değiştirmeye çalış yani paranı kurtarmaya bak. Ama metan'a gönder, için rahat olsun öncelikle, kulaklıkta bir hata olması olasılığıda var. Ama çok düşük bir ihtimaldir. Olayların gelişimini yazarsan sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thetrooper00 -- 7 Ekim 2008; 9:22:07 >

• olayın gelısımını paylasıcam ..

Bana da sahte olma ıhtımalı hıc gercekcı gelmıyor.. cunku hologram cok basarılı yapılmıs ..

ambalaj da kendını bellı edıyordu yanı sahte olduguna hıc ıhtımal vermıyorum..

sunu ıfade etmem gerek ses cok daha parlak ıpod kulaklıgına gore ama o kadar çın çın edıyor kı anlatamam..

en kucuk olan baslıkla kullanıyorum.. artık nerdeyse kerpetenle cekınce cıkacakmıs raddesıne gelecek kadar ılerlettım kulagımın ıcıne..

bı de sanırım benım kulak kanalımın capı kucuk oldukca rahatsız edıcı..

Ses kalıtesı olarak bu kulaklıga yani genel anlamda ie4 vb sevıyede ancak kulak ıcı olmayan onerılerınızı duymak ısterım..
  • cx500 kulaklığı Sirkeci'de ''Electro Center // Doğubank''' mağazasından mı aldınız? ya da Sirceci de Yalçınlar'dan başka yetkili satıcısı yok.. Bir de kaça aldınız? Çok kaliteli imutasyonları piyasa da 65-70 lira.. ön yüzünde küçük sennheiser bandrolu var.. Ben 70 liraya Kadıköy'den bir ay kadar evvel bu kaliteli olan imutasyon cx500'lerden almıştım..
    Ambalajı ilk açtığımda dinlediğim ses kalitesi;daha evvel almış olduğum metan orj cx300'den daha iyiydi.. yani sesi metalik değil.. bas mid ve tiz sesler tam anlamıyla doygun..
    Şmdi dinledikçe sesi daha da açıldı.. En iyisi yine metan'a telefon açıp,şikayetinizi bildirin..
    Not: Kulaklığın lastik adaptörü kulak kanalına tam oturmuyorsa;en küçük adaptörü takarak kulağınıza tam olarak oturtun.. mutlaka farkedecektir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 7 Ekim 2008; 22:29:25 >

kulaklıgı daha ıcerı yerlestıremıyorum ve en kucuk baslıkla kullanıyorum..

Metanla baglantıya gectım tabi ataer beyle gorustum cebıte gelmemi yada sonrasında gorusmemeızı onerdı .. halıyle fuarın bıtısını beklıycem

Kendılerının durumdan haberı var burn-in konusunu konustum boyle bır durumun olmadıgını cok acıkca ıfade ettı..

Fızıksel yada matematıksel olarak bu durmun soz konusu olmadıgını soyledı..
    Bende mi Sorun var Forumdamı?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle merhabalar bende bir iki şey söylemek istiyorum sizinde belirttiğiniz sizi sanırım bi 10 senede daha adam olamıyacağız bu kulaklığın öyle bir iyi sahtesini yapıyorlar ki aklınız dahi alamaz ipod kendi orj. kulaklığı normal kulaktan düşen kulaklıkdır ancak cx500 sesi keser ses kesmesini nasıl old. yazarsanız daha iyi olur ayrıca çünkü fabrika hatası çok düşük olan bir firmadır..Saygılar
    (TT)
    http://remtrkey.blogspot.com/
  • arkadaslar dun aksam canımı az da olsa acıtarak kulaklıgı takabılecegım en derın yere kadar yerlestırdım..

Kulaklıkta bır sorun olmadıgına ancak ses rengının benı tatmın etmedıgı kanısına vardı..

Bıe cx 500 bir ipod kulaklıgını takıp cıkararak aradakı farkı uzun sure dınledım..

benım aradıgım ıkısının arasındakı bır ses kalıtesıne sahıp kulaklık..

Bu sebeople kulaklıgı cebıt sonrası degıstırmeye calısacagım .. olmadı burdan satısa cıkaracagım..

Verdıgım son karar budur haberdar etmek ıstedım..

ozellikle fotograflanmasını ıstedıgınız yeler varsa belırtın, oraları cekerim

Orjinalden alıntı: Creapure

kutuyu attım malesef ancak kulaklıgın, aksesuarların ve garanti belgesinin fotolarını eklerim aksam..

ozellikle fotograflanmasını ıstedıgınız yeler varsa belırtın, oraları cekerim

Alalı 5 ay oldu nerdeyse hala kutusunu saklıyorum. Bu tip ürünlerde kutuyu atmak pek mantıklı değil...

• quote:

Orjinalden alıntı: Adoniss

Sitede kaç defa verildi burn-in olayı diye bişey yok

Nasıl yok hocam sennheiser gibi kulaklıklarda olmayabilir ama benim aldığım um1 kutusunda aynen böyle ''burn-in'' kelimesi wardı ki 80 saat gibi bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam .. hatta sitelerde bunları açmak için özel mp3 formatında ses kayıtları bile vardı..Saygılar
    Burn-in yok diyenler kulaklık üreticilerin asparagası olabilir.. çünkü kulaklığı kısa zamanda burn-in yapmak isteyenler,kulaklığı müzik setinin kulaklık çıkışına bağlayıp yüksek seste kısa zamanda burn-in yapmaya çalışınca kulaklık bobini aşırı yüksek watt'tan yanabiliyordu.. Tabi kulaklık garanti kapsamında nasıl yandığı belli olmadığı için;bu da üreticinin zararına oluyor.. En iyisi kulaklığın zamanla kullanma süresince burn-in olmasıdır
  • selamlar hocam ben kendi deneyimimi anlatacağım ben 2 sene önce internetten metan bandrollü cx300 almıştım kulağıma ilk taktığımda gerçekten sizin gibi yorumlarda bulunmuştum forumda aratırsanız bulursunuz ama sonra işin öyle olmadığını anladım bu sizin de dediğiniz gibi tamamen ses karakteristiğiyle alakalı ama eminim kulaklığa alışınca vazgeçemeyeceksiniz her ne kadar ilk kulağınıza taktığınızda sesi beğenmiyorsanız bile kaliteli bir iem kulaklık kesinlikle bağımlılık yapar size tavsiyem taksimden gümüşsuyuna inerken sağdan en aşşağıdaki binada metanın merkezi var oraya -bulabilirseniz- kutuyu ve kulaklığı götürürseniz onlar size gerekli açıklamayı yapar ben cx300 ümü kaybettim ve maddi imkanlardan dolayı cx300ün gittigidiyordaki taklitlerinden birini kullanıyorum basları gayet tatmin edici ama tizler ve midler resmen ölü kendini belli ediyor emin olun dediğim gibi bence metana bir uğrayın
    Kolay gele...
    İyi forumlar...

• Arkadaşın sorunu, en küçük boy uç ile kullanıyor olması. GEnelde çoğu yeni kullanıcı bu hatayı yapmakta. Normalde en küçük boy uç, çoğu kişinin kulağının içini tam olarak kaplamayacak ve çok kötü bir ses verecektir. Zaten en küçük boy uç genedle bayanlar veya çocuklar içindir. Orta veya büyük boy uç kullanırsanız ve kulağınıza oturtursanız sesleri tam oalrak duyabilirsiniz.

sanırım cuma gunu metana gıdecegım konuyu kendılerıyle gorusup durumu aktaracagım ..

yorumlar ıcın cok tesekkur ederım.. buyuk ucla da deneme yapacagım..
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.