Şimdi Ara

Bende mi Sorun var Forumdamı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaw arkadaşlar ben foruma girdiğimde yazılar ufak,üst konu alt konu belli değil,ve msj atamıyorum daha birçok gözümden kaçan olmuştur! yeni olmaya başladı bilen varmı ?

• Ha birde Rütbeler gözükmüyor
  • geçmiş olsun karde ilk defa duyuyom böle bi sorun valla modlara danış pm fln at
  • rütbe gozukmuyo o bendede oldu bugun düzeldi bende az bekle bende 2 gun surdu yarın fln düzelir
  • Yok Hala Geçmedi ''2'' Gün Oldu Çoktan.Hayret Birşey Ya Forumdan Soğudum Valla !!!
  • CtrL ye basılı tutarak farenin İkİ tuşu arasındaki tekerleklekle oyna belki olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMusty -- 13 Ağustos 2006; 1:53:26 >
  • Bende de rütbe gözükmüo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Herhalde Forumda Sorun Var.

1.Rütbeler Gözükmüyor.

2./Silkroad ßölümüne Girdiğimde Karşıma Çıkan Açılmış Topicler Sayfasında Topiclerin Sol Tarafındaki İşaretler Yok Hani ßelgelerim Şekline ßenzeyen.Kısacası Popüler Konu Falan ßelli Değil.

3.Cevaplamak İçin Konuya Giripte Aşağıdan ''Cevapla'' Butonuna Basmaya Gerek Kalmamış.Çünki ßende Cevap Yazılacak Kısım Hep Aşağıda Mevcut.Yani Cevapla Kısmına basmıyorum.

4.Alıntı Yapamıyorum.

5.Adminin Koymuş Olduğu Gülücük{muahaha} Veya Ban Şeklinden Kullanamıyorum Ama Sadece Gülücük ve Ban Değil Hiç ßirisi Kullanılmıyor.

6.Daha Şimdi Aklıma Gelmeyenlerde Var.

~~~~ ßu Sorundan Bizi Haberdar Etmeleri Lazım ~~~~
  • Untouch iexplorer mi kullanıyorsun. Ben firefox kullanıyorum, bir sorun yok. Bi dene istersen firefox u.
  • Ohh Yaa Dünya Varmış Sonunda Bir Cengaver Çıktı Sağollasın Nomad yaa Artık İstediğim kadar gülücük atabilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.