Şimdi Ara

Sorun bendemi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler şimdi yazacaklarım ile dalga gecmeyin ve gif paylasmayın rica ediyorum.
    Ben her türden müzik dinlerim azer bülbül olsun dubstep olsun pop olsun hepsini dinlerim.
    Damar şarkıları genellikle serseriler dinler ve ben dinlerken kendimi serseri gibiymiş gibi görüyorum.
    Mesela dua ederim hep Allah'a ilerde herkeze bana kardesıme iş güc ev versin diye sanki hiç biri olmaycakmıs gibi hissediyorum neden böyle bilmiyorum millet aşk acısı cekerken ben üniversitelere bakıyorum ve dedigim tek şey şudur Allahım inşallah bana buralara girmeyi nasip edersin diyorum.Durduk yere içime bi sıkıntı geliyo ya iş sahibi olamazsam ya ev sahibi olamazsam diye.
    Ben bu yılımı çalışarak gecirdim okulu bıraktım ve çok pişman olarak okula geri döndüm.Sınıfımı geçtim eğer bırakmasaydım şuan lise 3 olacaktım ama nasip değilmiş olacagı varmış ve olmuş.Tekrardan okula dönecegim ve lise 2 okuyacagım.Arkadaşlarım diyo sen okumazsın filan ama kendilerinin kitap açtıgı yok.Bu benim sinirimi ve piskolojimi bozuyo.

• Seni senden baskasi bilemez kendine guveniyorsan yaparsin

Biz. 3 arkadastik cocukluktan ucumuz gezer tozardiik bunlardan birisi aylakliga baskadi serseriligr ozendi lise 1 de ust uste sinifta kaldi okuldan atildi suan dier arkadasmla ben universiteye basliyor o isr halen aciktan vemye urasio 4 sene evde yatti bos bos gezdi

Sence bian once gerceklerin farkina var ve oku ileride pisman olmamak icin. Ya baban zengin olucak okusam ne yazar diyeceksin yada okuyacaksin 2 yol var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: revenquel

Seni senden baskasi bilemez kendine guveniyorsan yaparsin

Biz. 3 arkadastik cocukluktan ucumuz gezer tozardiik bunlardan birisi aylakliga baskadi serseriligr ozendi lise 1 de ust uste sinifta kaldi okuldan atildi suan dier arkadasmla ben universiteye basliyor o isr halen aciktan vemye urasio 4 sene evde yatti bos bos gezdi

Sence bian once gerceklerin farkina var ve oku ileride pisman olmamak icin. Ya baban zengin olucak okusam ne yazar diyeceksin yada okuyacaksin 2 yol var

Allaha şükür evimiz arabamız var babam mütayit büyük ihtimal alttakı daireyiben alıcam bana okumak bu saatten sonra okumak düşerr cok istiyorum valla ya
  • dostum okuyacaksan da istedigin bolumu iyi karar ver. ufurukten bolum okuma. bosuna 4 senen gider. okul bittigindede elinde bisey olmaz sadece askerlikten muaf olmus olursun.
    sirf okumus olmak icin 2 yillik okuma, eger ki sevdigin ve yapabildigin bi meslek varsa mesela elektrik falan hee ozaman kazanamazsan git 2 yillik oku. hersey de okumak degildir bilesin.
    cogu zenginlere bak hepsi ortaokul ludur. ama sunuda unutma iscilerin hepside orta okulludur.
    iscileri burada kucumsemiyorum. ama gelistir kendini. arkadaslarin kahvehanelerde aksami ederken, sen 1-2 saat takil sonraki zamani kendine ayir.
    tekrar soyluyorum okuyacagin bolumu iyi sec, yapabilirsen git mezunlari ile konus.
    he okul olmadi diyede kendini paralama, bi isi tasarla ve onu asil.

• muhasebe finansman okuyorum iyi bir bölüm gibi geliyo ama daha tam bir bilgi almadım
  • lise 3e gectim diyordun?
    yoksa lise de oyle bolummu var, ticaret lisesinde falanmisin? (bilmiyorum meslek liselerini)

• ticaret meslek lisesi yazmayı unutmusum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nasiple Allah'a dua ile olmuyor bu işler.Birşeyler istiyorsan kendin yap kimseden medet umma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chirico

Nasiple Allah'a dua ile olmuyor bu işler.Birşeyler istiyorsan kendin yap kimseden medet umma.

oyle zaten biliyorum insallahla masallahla olmucak isler calısıp gayret göstermek gerekır
  • "herkez"i gördüm okumayı bıraktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

"herkez"i gördüm okumayı bıraktım

bişey derdimde boşver forumdayız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.