Şimdi Ara

Sorun Bende mi forumda mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bi giriyor bi girmiyor sürekli aşşağıdaki gibi oluyor neden acaba?

Sorun Bende mi forumda mı?

• Bir ilişkide sorunu bir tarafa yüklemek hata olur. Mesala XVI. Sevgilimle ayrılma sebebimiz galiba onu aldatmamdı. Ama farklı şehirlerdeydik ve yazın da pek fazla buluşamıyorduk böyle olunca bütün sorun bende mi olur? Nihayetinde biz de insanız

donanimhaber.com a tıklayana kadar. forum.donanimhaber.com a tıklasaydın foruma girebilirdin. Yani sorun donanımhaber değil sadece, dediğim gibi bir ilişkide sorunu bir tarafa yükleyemezsin.

Orjinalden alıntı: s1r.rohan

Bir ilişkide sorunu bir tarafa yüklemek hata olur. Mesala XVI. Sevgilimle ayrılma sebebimiz galiba onu aldatmamdı. Ama farklı şehirlerdeydik ve yazın da pek fazla buluşamıyorduk böyle olunca bütün sorun bende mi olur? Nihayetinde biz de insanız

donanimhaber.com a tıklayana kadar. forum.donanimhaber.com a tıklasaydın foruma girebilirdin. Yani sorun donanımhaber değil sadece, dediğim gibi bir ilişkide sorunu bir tarafa yükleyemezsin.

Zaten forum.donanimhaber.com a girmeye çalışıyordum gene oraya atıyor

@Takao

Evet uydunet en son sayfada verilen dns ile değiştirdim umarım ping olmaz. teşekkürler.

• Galiba sende

• quote:

Orjinalden alıntı: Takao

uydunet sanırım uydunet hakkında herşey diye bir konu vardı orda bişiyler yazıyormuş araştırırsanız bulursunuz dns le alakalı galiba ;)(topicte son sayfalardaydı)

Dns değiştirince ping tavan yapıyor. Zaten MMORPG oyuncusuyum. En iyisi dh ye girememek.
    Bende mi Sorun var Forumdamı?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.