Şimdi Ara

Sorularım Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni bir League of Legends oyuncusu ve bu türde bir oyunu ilk kez oynayan birisi olarak oyunu çok sevdim. Renk paletinin canlılığı olsun her oyun da aynı şeylerin yaşanmaması olsun çok iyi yanları var. Ancak bilmediğim çok şey var tek tek sorayım en iyisi

1- Ormandaki yaratıkları neden kesmeliyim? Bana ne getirisi olur? Herkes kesiyor ama amaçlarını bir türlü anlayamadım.
    2- Rune'ların etkisi az gibi geldi bana. Sizce nasıl?
    3- Cho Gath'in bir skinini satın aldım. Ancak oynarken seçemiyorum. Locked diyor. Nedeni ne olabilir?
    4- En iyi championlar hangileridir 8. levelda kullanılabilecek?

Cevaplarının için şimdiden teşekkür ederim. Alıntı olarak cevaplarsanız sevinirim.

• 1- Takımda orman yaratıklarını kesen 1 kişi olması gerekiyor. Ama 8 levelda pek görebileceğini sanmıyorum. Bundaki amaç top(üst) lanedeki elemanı yalnız bırakmak ve daha hızlı exp/para kasmasını sağlamaktır. Hemde ormandaki kişi (jungler) diğer lanelerdeki rakiplere beklenmedik şekilde saldırarak kendi takım arkadaşlarını öne geçirmeye çalışır. Bir bakıma onları tedbirli olmaya zorlar.
    2- Rune'lar oyunun başında oldukça fark oluşturur. Oyun başında(early game) üstünlük sağlayabilirsen bu üstünlüğü kolaylıkla oyunun ilerleyen safhalarına(mid game/late game) taşıyabilirsin.
    3- Bir hata olmuş olmalı. Herhangi bir fikrim yok.
    4- Kendine güveniyorsan oyunu taşıyabilecek karakterleri seçmelisin. Öte yandan tecrübesizliğini de göz önünde bulundurursak sana önerebileceğim şampiyon Warwick olacaktır. Bunun yanında Xin Zhao, Ashe, Tryndamere deneyebilirsin. Cho Gath'ı sevdiysen onun gibi skillshot kullanan karakterleri kullanmayı deneyebilirsin. Mesela Brand oldukça etkilidir ve oynaması çokta zor değildir.

Başka soruların olursa cevaplamaktan memnunluk duyarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gobidigo

Yeni bir League of Legends oyuncusu ve bu türde bir oyunu ilk kez oynayan birisi olarak oyunu çok sevdim. Renk paletinin canlılığı olsun her oyun da aynı şeylerin yaşanmaması olsun çok iyi yanları var. Ancak bilmediğim çok şey var tek tek sorayım en iyisi

1- Ormandaki yaratıkları neden kesmeliyim? Bana ne getirisi olur? Herkes kesiyor ama amaçlarını bir türlü anlayamadım.
    2- Rune'ların etkisi az gibi geldi bana. Sizce nasıl?
    3- Cho Gath'in bir skinini satın aldım. Ancak oynarken seçemiyorum. Locked diyor. Nedeni ne olabilir?
    4- En iyi championlar hangileridir 8. levelda kullanılabilecek?

Cevaplarının için şimdiden teşekkür ederim. Alıntı olarak cevaplarsanız sevinirim.

1-yaratıklar sana exp ve gold verir eğer ondan fazla yaratık kestiysen gold bakımından üstünlünlüğün sayesinde adama karşı daha etkili olursun.exp bakımından üstün olmakta sana daha fazla hp mp ve skillerin fazlalalığı gibi + ları var.
    2-runeler genellikle ilk 10 dakikada üstün olmak için alınır ilk dakikalarda üstün olursan sona doğruda üstün olursun bu yüzden önemlidir
    4-master yi ashe annie

• 3-Oyunda ip ve rp para birimleri var.Oyun oynadikca ip kazaniyorsun.Rp yi satin aliyorsun.Sen skine tiklayip aldigini sanmissindir muhtemelen.

Edit:Yazim hatasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malcolm.X -- 6 Nisan 2012; 23:38:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malcolm.X

3-Oyunda ip ve rp para birimleri var.Oyun oynadikca ip kazaniyorsun.Rp yi satin aliyorsun.Sen skine tiklayip aldigini sanmissindir muhtemelen.

Cevaplar için çok teşekkür ederim arkadaşlar.

Aldığımdan eminim, hatta 1350 ip gitti. Purchases listesinde de görünüyor.
  • quote:

quote:

3-Oyunda ip ve rp para birimleri var.Oyun oynadikca ip kazaniyorsun.Rp yi satin aliyorsun.Sen skine tiklayip aldigini sanmissindir muhtemelen.

Skin rp yle alinir.Senin bahsettigin ip
  • quote:

quote:

Sen skini almamışsın. Chogathın kendisini almışsın. Skini sadece RP ile alabilirsin. Onu da para ile alabilirsin. Bir iki yöntem daha var ama boşver onları.

İlla rp alman gerekir diye de bir şey yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bana tavsiyeniz var mı ?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

1350 IP ile Cho Gath'in kendisini satın aldın.Skinlerini gerçek para verip RP yükleyerek alabilirsin.
  • Ben satın almadan önce de Cho Gath ile oynayabiliyordum zaten. Boşa gitti o kadar emek.
  • quote:

Ben satın almadan önce de Cho Gath ile oynayabiliyordum zaten. Boşa gitti o kadar emek.

her salı günü free champlar değişir salı gününden sonra cho gath artık free olmayacak boşuna almadın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayeong

quote:

Ben satın almadan önce de Cho Gath ile oynayabiliyordum zaten. Boşa gitti o kadar emek.

her salı günü free champlar değişir salı gününden sonra cho gath artık free olmayacak boşuna almadın

O zaman çok iyi oldu. Cho Gath ile çok iyi oynuyorum kendi çapımda. Yalnız şöyle bir sorunum var. Öldürmekten çok asist yapıyorum. Bunun nedeni ne olabilir? Ne yaparsam yapayım asist oluyor. Son vuruşlarda sıkıntı var.
  • quote:

quote:

quote:

O zaman çok iyi oldu. Cho Gath ile çok iyi oynuyorum kendi çapımda. Yalnız şöyle bir sorunum var. Öldürmekten çok asist yapıyorum. Bunun nedeni ne olabilir? Ne yaparsam yapayım asist oluyor. Son vuruşlarda sıkıntı var.

Adam öldürme odaklı oynamak istiyosan Chogath en iyi seçim değil zaten. Cho daha çok tanky disabler tarzı.

• quote:

Orijinalden alıntı: neuro

quote:

quote:

quote:

Adam öldürme odaklı oynamak istiyosan Chogath en iyi seçim değil zaten. Cho daha çok tanky disabler tarzı.

tanky disabler nedir acaba? Bu konularda baya acemiyim de

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Amacın öldürmekse trynda falan oyna bu hafta beleş o lvllarda terör estirilebilir onunla

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

farkettiğin gibi her karakter aynı işlevi görmez oyunda. 5 oyuncu varsa en ideal takım 5 farklı tipten karakterlerin seçilmesi olur. ilk başta öğrenmen gereken terim 'carry' sanırım. carryler türkçe anlamı gibi oyunu taşıyan tipler. ha oyunu taşımak ne dersen bi teamfighta o adamsız girerseniz sonuç büyük olasılıkla hüsran olur. genelde asıl olan ve büyük damageı vuran adamlar carrylerdir. şu anki metada oyunda 2 carry oluyor biri ap kaynaklı biri ad kaynaklı olmak üzere. çözmüşsündür sanıyorum bu kısımları ad ap vs. arkadaşın dediği tanky disabler da bu carry gibi türlerden biri. kelime anlamından çıkarabileceğin gibi tam tank olmasa da tankY - yani ondan daha iyi bir tank yoksa en önden gitmesi en uygun olan adam, disabler da bi alt sınıflandırma birimi oluyor, birden fazla crowd control(stun, slow, silence vb şeyler) skilli olan ve hepsini tutturabilirse karşı tarafı oyun dışı bırakabilen herolara disabler diyorlar. oynadıkça öğrenirsin zaten şimdi bunların zamanı değil bence eğlenerek oyna sen zaten ilerde elo derdine düşeceksin. ha ayrıca yazmaktan çok okumayı tercih etmeni öneririm bu forumda, ki burda tonlarca bu benzeri konuya cevap yazmış adam var ki artık okusa da cevap yazmayacak duruma gelmiştir. bu yüzden eski konulara bilhassa üst konulara bakarsan burada sorup belki de yanlış bilgiler alacağına kimseleri sıkmadan doğru bilgi edinebilirsin.

• Çok teşekkür ederim hocam. İstediklerimi öğrendim.
  • West'te isen ekle Sound 0F Silence. Yan hesabım bu , gerçi artık ana hesabım bu. 1.5 yıllık oyuncuyum soruların olursa cevaplarım. Genelde online'ım ama oyun oynamıyorum.
  • Biraz önce ChoGath ile 16/1/10 bitirdim. Oyunun açık ara birincisiydim.
  • cho candir benimde ilk aldigim ve en uzun süre oynadigim champtir kendisi... en önemli ozelligi ad - ap - tank her sekilde kasilabiliyor

Tank olarak oynarken 6 stack feast ile mid'de en önden yardirirken kaçisan düsmanlari izlemek çok zevkli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

cho candir benimde ilk aldigim ve en uzun süre oynadigim champtir kendisi... en önemli ozelligi ad - ap - tank her sekilde kasilabiliyor

Tank olarak oynarken 6 stack feast ile mid'de en önden yardirirken kaçisan düsmanlari izlemek çok zevkli

Gerçekten çok iyi. Joker gibi, her istediğini yapabiliyorsun.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.