Şimdi Ara

Sorularım Var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Gobidigo

quote:

Orijinalden alıntı: NDS

cho candir benimde ilk aldigim ve en uzun süre oynadigim champtir kendisi... en önemli ozelligi ad - ap - tank her sekilde kasilabiliyor

Tank olarak oynarken 6 stack feast ile mid'de en önden yardirirken kaçisan düsmanlari izlemek çok zevkli

Gerçekten çok iyi. Joker gibi, her istediğini yapabiliyorsun.

Chogath tavsiyem sana elinden geldiğince R stacklemen.6 stack yapana kadar rakibe ulti atma(Eğer ölmek üzereyse at tabi).Kill almaya değilde carryini korumaya çalış.Çünkü görevin takımını korumaktır.Teamfightlarda direk en önde savaşa gireceksin.Ölmezsin tabi korkma.

• quote:

Orijinalden alıntı: 24google

quote:

quote:

cho candir benimde ilk aldigim ve en uzun süre oynadigim champtir kendisi... en önemli ozelligi ad - ap - tank her sekilde kasilabiliyor

Tank olarak oynarken 6 stack feast ile mid'de en önden yardirirken kaçisan düsmanlari izlemek çok zevkli

Chogath tavsiyem sana elinden geldiğince R stacklemen.6 stack yapana kadar rakibe ulti atma(Eğer ölmek üzereyse at tabi).Kill almaya değilde carryini korumaya çalış.Çünkü görevin takımını korumaktır.Teamfightlarda direk en önde savaşa gireceksin.Ölmezsin tabi korkma.

stack ne demek acaba? R'yi sadece ölmek üzere olan bir rakibi öldürmek için ya da bir takım arkadaşımı korumak için kullanıyorum.

Edit: Bazen champ. seçimine geliyorum, seçtikten sonra lock in yapıyorum. Ama sonra a summoner queue falan bir şeyler diyip oyundan atıyor. Bunun nedeni ne olabilir acaba? Dün 5 kere yaşadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doughnut -- 7 Nisan 2012; 14:51:46 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 24google

quote:

quote:

stack ne demek acaba? R'yi sadece ölmek üzere olan bir rakibi öldürmek için ya da bir takım arkadaşımı korumak için kullanıyorum.

Edit: Bazen champ. seçimine geliyorum, seçtikten sonra lock in yapıyorum. Ama sonra a summoner queue falan bir şeyler diyip oyundan atıyor. Bunun nedeni ne olabilir acaba? Dün 5 kere yaşadım.

Stack bir şeyi ardı ardına yapmak/almak demektir.Mesela Dorans Blade'den birden fazla alırsan stack yapmış olursun.Chogath Ultisi için kere minionlara yada ölmek üzere olan bir heroya atıp kill alınca büyüyorsun ve sana ekstra hp veriyor.Dikkat et ölmemeye çalış.Ölürsen stack sayısının yarısı kadar gidiyor.Zaten skillerin üstünde ulti resmi var.Orda yazıyor 1-2-3-4-5-6 diye.

• trynda güzel hero oyunu ben onunla sevmiştim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.