Şimdi Ara

Bİ SORUM OLACAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar hic variorum olmadı kasmak yavas diye acmadım aslında hic 59 lvl ın ustunde charım da olmadı bu yuzden sorumu cahilligime verin

simdi bu warior combosu toto+impact le daha iyi oluyomus ya ve toto galiba sag elde oluyomus da hep o mu yanıyomus ne neyse burda toto ve impact arasında kac atak farkı var ya da bu adamlar niye iki ele de toto almıyo madem toto ile vuruyo iki ele de toto alınmamasının nedenini soyler misiniz? (pahalı demeyin toto + impact ya da raptor alan adam iki totoyu da alır)

• Spear lar sadece sağ ele alınabilir dier tarafa ya kalkan ya blade ya culb ya da axe benzeri silahlar takılır...

Orjinalden alıntı: Style_Of__The_ziiiiz

Spear lar sadece sağ ele alınabilir dier tarafa ya kalkan ya blade ya culb ya da axe benzeri silahlar takılır...

ya ama sadece sag el cok mantıksız olur bence long spear sade sag el onu biliyorun cunku vururken sol elden de destek alıyo ama normal spear sade sag ele ilk senden duydum kusura bakma ama tatmin olmadım cevapdan daha fazla yorum gelirse beni daha iyti aydınlatmıs olursunuz (yanlıs anlama kanka ama inandırıcı gelmedi wariorum olmadıgı icin bilemicem ama daha fazla aynı sekilde cvp gelirse hayır diyemem)
    yardımcı olacak var mı.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.