Şimdi Ara

Soru çözerken başım ağrıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
7.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• yardım
  • Ders çalışırken ara sıra mola vermeyi unutmayın.Açık havada gezmek baş ağrısını giderebilir.Açık havada gezme imkanı yoksa(örneğin;evde) balkondan veya pencereden bolca temiz havayı ciğerlerinize çekin.
  • Kaç soru çözüyorsun ne zaman ağrımaya başlıyor ilk sorudan mı
  • Soruları saymıyorum da tüm gün boyunca çözüyorum uykunun yemenin içmenin mıçmanın dışında ve sadece matematik çözüyorum kafamda çok pis bi ağrı var.
  • Çok uyartı geliyor,gözlerin bozuk olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daedlus -- 16 Temmuz 2013; 1:30:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: URNROOY

Kaç soru çözüyorsun ne zaman ağrımaya başlıyor ilk sorudan mı

dostum 10 saat çalışabildin mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok içtim başım dönüyor
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: daedlus

Çok uyartı geliyor,gözlerin bozuk olabilir

Gözlerimde bozukluk yok hocam daha yeni gittim göz doktoruna.
  • bendede agrıyordu zamanla gecıyor hocam coğrafyada kitleniyodum ben tamamen
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3D ne BANDIM

Soruları saymıyorum da tüm gün boyunca çözüyorum uykunun yemenin içmenin mıçmanın dışında ve sadece matematik çözüyorum kafamda çok pis bi ağrı var.

Cok değil verimli ders calıs kardesım
  • Düzenli bir çalışma olmazsa 1 saatte bile ağırır ama düzenli çalışırsan 6-7 saat hiç yorulmadan çalışırsın. Ben her saat başı başlarım 50 dakika ders 10 dakika mola şeklinde çalışırım. Oruçlu olduğum halde bu sisteme alıştığım için baş ağrısı falan olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: URNROOY

Düzenli bir çalışma olmazsa 1 saatte bile ağırır ama düzenli çalışırsan 6-7 saat hiç yorulmadan çalışırsın. Ben her saat başı başlarım 50 dakika ders 10 dakika mola şeklinde çalışırım. Oruçlu olduğum halde bu sisteme alıştığım için baş ağrısı falan olmuyor.

Mantıklı...
  • Beyni yormak beyinde atık birikmesine neden olur adını tam hatırlamıyorum ama bi hastalıktır. Bütün insanlarda olur tabiki hava alarak veya dinlenerek atık maddeleri beyinden uzaklaştırabiliriz. Yani kalk biraz dolaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apakk

Beyni yormak beyinde atık birikmesine neden olur adını tam hatırlamıyorum ama bi hastalıktır. Bütün insanlarda olur tabiki hava alarak veya dinlenerek atık maddeleri beyinden uzaklaştırabiliriz. Yani kalk biraz dolaş

Aynen temiz hava iyi geldi.
  •  Soru çözerken başım ağrıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.