< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 3 Mayıs 2025; 20:56:55 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Odağımda sürekli sınavlar var stres oluyorum

-
-
Gpa 1. Sınıfta kasılır ondan sonra sabit tutulmaya çalışılır dostum o yüzden çok takma kafana hepimiz o problemleri çekiyoruz 3 üstü mezun olursan iyi olur olamazsan da boşver canın sağ olsun
-
o gpa stresi bende de oluyor dersten B alcam diye withraw attım, atmasam 3.9 altına düşecektim. şimdi sil baştan tekrar al.
-
Ortalama iyi aslında da 3.5 sınırına düşecek gibi onu altına düşerse nedense stres ediyor beni. Diplomada bile fark ediyor yüksek onur öğrencisi muhabbeti vs
Mesela geçen dönem logicte ortalama 50 iken 75 alıyordum şimdi computer Organizationda yine 75 alıyorum ama ortalama da 75, ve bunda da tek bir soru aşırı fazla puan kaybetmeme sebep olunca üzüyor yani.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir de dediğim gibi her soruda olabilecek en kötü puanı hesaplaya hesaplaya yav dersten mi kalacaz moduna giriyorum bu da takıntının bir sonucu
100 aldığım vizeden quiz iyi gelmedi A getirebilecek miyim stresi yaşıyorum millet 30 alıp hayatına mutlu mesut devam ediyor
Bu her notu A+ yapmaya çalışma olayı stresli, gidin hayatınızı yaşayın böyle şeylerle uğraşmayın mümkünse.
Hayatınızı yaşayın derken gezin, tozun, eğlenin demek istemiyorum; ama akademide kalmayacaksanız başka fırsatları kovalamanızı tavsiye ederim. Not ortalaması düşük olup 4-5 staj yapan adam da oluyor, şu anda tam zamanlı çalışan da bunların iş bulma sıkıtıntısı yok mesela, ama aynı şeyi 4.0 gpa yapan için söylemek daha zor.
En azından iyi okullardasınız, dersi düşük notla geçmenin bile anlamı oluyor bu durumda.
Bu not stresi hiç bitmiyor bu arada, GPA yüksekse istediğin kadar A al daha yükselmiyor, ama tek bir C alsan dip yapar... Okulun son dönemi bile, en uyduruk dersten bile böyle olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikigai -- 3 Mayıs 2025; 21:37:19 >
-
Bizim iş çok stresli ama Allahtan ortalama kasmanın pek önemi yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cerrahi stresli diğerleri yatış.
9'da gelip 5'te çıkıyolar.
-
Ortalama üzerine çalışarak/düşünerek israf ettiğim vakti düşünüyor ve üzülüyorum.
Başka bir hedefiniz var, o sebepten "olabildiğince yüksek olsun" diyorsanız başka, onun dışı +-3.5 yeter de artar.
-
3.45 ile 3.51 arasındaki fark, 3.6 ile 3.8 arasındaki farktan daha büyük geliyor bana
bizim bölümden toplam 10 adam yoktur 3.5 üstü mezun olan, bu ortalama okuldan okula bölümden bölüme değişiyor.
-
Bizde bölüm birincileri bile 3.7-3.8X falan yapıyor, ama çevremde 3.5 üstü kişiler var ya, okulu geçtim yıldan yıla bile fark ediyor, bizim üst dönem online dönemde fizik labını falan çok rahat verdi, alt dönemde de fiziği test yapmışlar, bir bize kaldı zorluk xd
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 3 Mayıs 2025; 21:54:57 >
Pandemi döneminde mezun olanların ortalamaları çok yüksek, neden acaba
-
hocam öğrenci profiline göre fark ediyor.
dalga geçmek için demiom ytü ehm sıralaması ile bilkent ee'ye paralı gelenler 3 üstünü göremiyor. öyle 4.00 falan yapanlar da üni sınavında ilk 100'e girenlerden. ilk 100'e girip bilkent ee 3.9+ yapan adamı ytü, itü vs. koy yine 4.00 yapar hemde daha az eforla.
-
Yapamayabilir, bunun yapılması için mantıklı, düzgün sınav hazırlayan hocalar ve düzgün işleyen bir sistem lazım. Sadece curve olup olmaması bile bu konuda belirleyici olabilir.
Ben kötü işlenen ve saçma hazırlanan sınav soruları olan derslerde daha çok zorlanıyorum.
Eğer bir okulda kimse yüksek gpa yapamıyorsa, orada büyük ihtimalle sistemsel bir sıkıntı vardır, en iyi öğrenciyi de koysanız sonuç değişmeyebilir.
-
hocam bilmiyorum, notu kıt, dark grader, ders anlatamıyor, saçma sorular hazırlıyor denilen hocalardan hep 90+ aldım. çok büyük yamuk varsa dava edilir, mahkemeler öğrenci aleyhine karar vermiyor pek.
-
sen daha yks sıralamalarına takılıyorsan sektöre girdiğin zaman çok şey öğreneceksin hocam. benim emat edalga sınavımı at bilkent eedeki adama eforsuz çözebilecek mi bakalm
-
Tkr ağam çözer bence. Bilkent EE’de uçuk zeki adamlar var valla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ytüde yok
dimi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

sen daha yks sıralamalarına takılıyorsan sektöre girdiğin zaman çok şey öğreneceksin hocam. benim emat edalga sınavımı at bilkent eedeki adama eforsuz çözebilecek mi bakalm |
Benzer içerikler
- eyüp b
- sözel ilk 100 netleri
- analitik geometri fasikül önerisi
- ayt ilk 10 soru konuları
- concor kullananlar yorumları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X