Şimdi Ara

Vücudumda holter var soruları alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çarpıntı şikayetim nedeniyle kalp ritmimi ölçmek için 2.holter takıldı. Cuma günüde tansiyon holteri takılacak soruları alayım.

NOT : AMAN TAKTIRMAYIN

• pm bakarmisin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürekli holter kaldırmış olucaksın iki güne kas yaparsın..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neden çarpıntın oldu ki? yaş,iş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banlanacak Olan Adam

neden çarpıntın oldu ki? yaş,iş?

Hocam sonuçlar ortaya çıktı ritm ve tansiyon holteri sonucu 2 yıl boyunca minumum 14.9 max 16 ölümcül tansiyon ile yaşamışım resmen. Çarpıntıyı hissetmemin sebebi buymuş. Lakin tansiyon için vücudumda bir şey çıkmadı. Kalp tertemiz, böbrekler tertemiz, kan değerleri gayet normal.

Sebebi muhtemelen stres, depresyon vb şeyler. Bir ilaç verdi 3 ay sonunda tekrar kontrole gideceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BR9

quote:

Orijinalden alıntı: Banlanacak Olan Adam

neden çarpıntın oldu ki? yaş,iş?

Hocam sonuçlar ortaya çıktı ritm ve tansiyon holteri sonucu 2 yıl boyunca minumum 14.9 max 16 ölümcül tansiyon ile yaşamışım resmen. Çarpıntıyı hissetmemin sebebi buymuş. Lakin tansiyon için vücudumda bir şey çıkmadı. Kalp tertemiz, böbrekler tertemiz, kan değerleri gayet normal.

Sebebi muhtemelen stres, depresyon vb şeyler. Bir ilaç verdi 3 ay sonunda tekrar kontrole gideceğim.

benimde saçma sapan hastalıklarım olmuştu.midem bulanmıştı doktorlara gittik spor yapmamaktan,stresten,kambur durmaktan,hareketsizlikten falan 500 tane saydılar.meğer tek sebebi az yemek yemekmiş.3 ay boyunca boş yere öldüm bittim.demek istediğim doktorlar da bişey bulamadıysa ve stres depresyon falan dedilerse muhtemelen sallamışlardır.hem profilinden gördüğüm kadarıyla gençsin daha.stres depresyon o derece etkilemez diye tahmin ediyorum.

konu üzerinde düşün derim atladığın bişey vardır belki.normal insanlardan farklı olarak yaptığın şeyleri düşün.gün boyunca ne yapıp yapmadığını falan düşün.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.