Bildirim
Vücudumda holter var soruları alayım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
pm bakarmisin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sürekli holter kaldırmış olucaksın iki güne kas yaparsın..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
neden çarpıntın oldu ki? yaş,iş? -
quote:
Orijinalden alıntı: Banlanacak Olan Adam
neden çarpıntın oldu ki? yaş,iş?
Hocam sonuçlar ortaya çıktı ritm ve tansiyon holteri sonucu 2 yıl boyunca minumum 14.9 max 16 ölümcül tansiyon ile yaşamışım resmen. Çarpıntıyı hissetmemin sebebi buymuş. Lakin tansiyon için vücudumda bir şey çıkmadı. Kalp tertemiz, böbrekler tertemiz, kan değerleri gayet normal.
Sebebi muhtemelen stres, depresyon vb şeyler. Bir ilaç verdi 3 ay sonunda tekrar kontrole gideceğim. -
quote:
Orijinalden alıntı: BR9
quote:
Orijinalden alıntı: Banlanacak Olan Adam
neden çarpıntın oldu ki? yaş,iş?
Hocam sonuçlar ortaya çıktı ritm ve tansiyon holteri sonucu 2 yıl boyunca minumum 14.9 max 16 ölümcül tansiyon ile yaşamışım resmen. Çarpıntıyı hissetmemin sebebi buymuş. Lakin tansiyon için vücudumda bir şey çıkmadı. Kalp tertemiz, böbrekler tertemiz, kan değerleri gayet normal.
Sebebi muhtemelen stres, depresyon vb şeyler. Bir ilaç verdi 3 ay sonunda tekrar kontrole gideceğim.
benimde saçma sapan hastalıklarım olmuştu.midem bulanmıştı doktorlara gittik spor yapmamaktan,stresten,kambur durmaktan,hareketsizlikten falan 500 tane saydılar.meğer tek sebebi az yemek yemekmiş.3 ay boyunca boş yere öldüm bittim.demek istediğim doktorlar da bişey bulamadıysa ve stres depresyon falan dedilerse muhtemelen sallamışlardır.hem profilinden gördüğüm kadarıyla gençsin daha.stres depresyon o derece etkilemez diye tahmin ediyorum.
konu üzerinde düşün derim atladığın bişey vardır belki.normal insanlardan farklı olarak yaptığın şeyleri düşün.gün boyunca ne yapıp yapmadığını falan düşün.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X