Şimdi Ara

SOROS: MÜLTECİLER TÜRKİYEDE KALMALI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Soros: Mülteciler Türkiye'de kalmalı
    https://tr.sputniknews.com/20151109/soros-multeci-turkiye-1018895436.html

Yorum yaparsam silivrilik olacagim o yuzden mantigi size birakiyorum Soros multeciler Türkiye'de kalsin diyor ona uyan mi ondandir ona karsi cikan mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• tabiki cehapee sorosçu SOROS: MÜLTECİLER TÜRKİYEDE KALMALI  

• Alıntı

metni:
    Şurası açık ki, Türkiye'nin maliyetlerinin karşılanması gerekiyor ve bu maliyetlerin geçmiştekinden çok daha büyük olması lazım; çünkü çocuklara eğitim, yani sonunda Avrupa'ya kabul edildiklerinde gerekecek derslerin verilmesi gerekiyor. Bu maliyet kişi başına tahminen 5.000 euro ve Lübnan ve Ürdün gibi diğer ülkelerde de benzer anlaşmalar yapılması gerekiyor.

Super ya valla insan utaniyor sunu okurken.

3 kurus para verelim bu comarlari egitin, iclerinden kafasi calisani Avrupaya alalim, gerisi Turkiyede kalsin.

• boşuna demiyoruz yeni gelen hükümet surileri yollamayacak diye.

• mhmdvv M kullanıcısına yanıt
    Dedi 0 mesajli akpli kardes

• Sorostan Reise bir meşazmi bu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • O gün herzamanki gibi evden çıkmış, otobüs durağına doğru yürümeye başlamıştı bay kararsız.

Uzunca bir merdivenin en uc kısımında duran ve karşılıklı, parti bayrağı asan gençlerle karşılaştı.

O an omuzuna vuran bir el hissedecek ve elin sahibinin dilinden, şu çümleler dökülecekti.

-Sizden merdiveni tutmanız için yukarıdaki kişi yardım istiyor.

Çok değil 3 seçim önce 2018 yılında kendisininde parti bayrağı astığı günleri hatırladı.

Az önce omuzuna vuran kişi ile otobüs durağında tekrar karşılaşacak ve aralarında şöye bir sohbet gelişecekti.

Maşallah kulakların iyi duyuyor
    - Merdivenin tepesindeki kişi, size arapça seslendi, siz almamamış olabilirsiniz.

Siz kaç nolu otobüsü bekliyorsunuz
    - 2035

Derin sohbet yüzünden binmesi gereken 2023 numaralı, son otobüsüde kaçırmıştı.

Durakta eski bir arkadaşı ile karşılaştı ve ona şu soruyu sordu.

Son otobüs kaçtı hangi otobüsü beklemem gerek.

- üzerinde 2035 yazan otobüsü bekleme…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 26 Mayıs 2022; 12:27:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi Soros çoçuğu ülkeden mültecileri yollayacağız diyen Ümit Özdağ mı oluyor yoksa kalmaları için her şeyi yapan malum kişiler mi?

Cevap belli bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aklıma direk "soros ve operasyon çocuğudur" geldi, ben destekliyorum, sığınmacılar kalsın, hatta mevcut hükümette kalsın da görün ebenizinkini... bu milletin iyice dibi görmesi lazım, biz demokrasiyi de hak etmiyoruz, ağır geldi bize, onu da iptal edelim, önceki sisteme dönelim. Türk milleti böyle mi şimdi? ben bu milletten miyim? gerçekten milletimden nefret etmeye başladım, insan mısınız? yaşadığınız ülkenize, atalarınıza nasıl bir hainlik yapıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D65A48858 -- 27 Mayıs 2022; 13:22:54 >
  • Soroscular kafayi kuma gomdu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.