Şimdi Ara

★ SONY XPERIA Z3 Compact ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ ★ (152. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.934
Cevap
150
Favori
815.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaş telefon mu klinometre mi belli değil anasını satim. Resmen eğim yönü ve derecesini tayin ediyor. Dötü başı ayrı oynuyor düz zeminde bile. Az once düştü ne cızık ne hasar var ama içim gitti yahu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mipa90

quote:

Orijinalden alıntı: sharger

son cihaz almayın aldırmayın.

Arkadaşlar olay bugün başıma geldi.Yaklaşık 4 aydır kullandığım Sony z1 compact'im %95 şarj ile arkaplanda hiçbir uygulama açık olmamasına rağmen aşırı derece ısınıyordu.Günün sonuna doğru elimi cebime attııp telefonu çıkardığımda telefon kapanmıştı açmaya çalıştığımda ise 3 tane kırmızı işaret yanıp sönüyordu.Telefonun sarjı bitmişti ve telefonun ekranında jelatin olmasına rağmen ekranda boydan boya 3 tane çizik vardı.Eve geldim telefonu şarja taktım sonra emin olmak için jelatini çıkardım ve dış ekranın sapasağlam olduğunu ama iç ekranda kocaman 3 tane kocaman çiziğin olduğunu gördüm.Telefonun kilit ekranını açmaya çalıştığımda ise dokunmatiğinin bozulduğu gördüm.

bazı uygulamalar bilinmedik şekilde içerisinde anormal içerikler barındırıyor siz kapatmış olsanızda çalışıyor ve işlemciye yüklenerek cihazı alev topuna çeviriyor. banada oldu bi ara formatladım düzelti. sizde yapsaydınız keske basınıza gelmezdı bu

Hocam korkum eğer garanti kabul etmez ise yüklü bir miktar para da ekrana vermek zorunda kalıcam.Eğer kabul etmezlerse orada kavga çıkarırım yalnız.Ön cam hiçbir leke çizik yok ama alt cam çatlamış ve dokunmatik çalışmıyor :((

• NamSalanAdam N kullanıcısına yanıt
    hiç müdahele etme sen direk aldığın yere başvur.
  • Beyler ben hayatımda böyle bir telefon görmedim, cihazı bildiğin düz masaya bıraktım sen nasıl başardın da düz bir masadan kayıp aşağıya düştün? bu telefonda acayip bir şeyler var aga kendini atmaya programlı herhalde, şarja bıraktım malum geç şarj oluyor 2 saat içinde düşmedi 3 3,5 saat sonra telefon aşağıya düşmüş artık nasıl yavaş yavaş kaymaya başladıysa. bence bu ekran çatlamaları hikaye telefon çaktırmadan kendine zarar veriyor.

sinirlerim bozuldu ya neyse ki bir şey olmamış, bu düşmeyle olmadıysa daha da çatlama patlama olamaz bence.
  • evde wifi var benim eve girer girmez bağlanıyor bu durum güzel ama hemen akabinde bi sürü e-mail whatapstan faceden bildirimler geliyor..aslında internete bağlanabiliyorum işteyken 4 gb avea paketim var.wifi olmadan bu bildirim ve maillerin gelmesi için ne yapmam lazım arkadaşlar?cahilce biraz ama yeni aldım tel.i hiç hakim değilim.
  • lionelosman L kullanıcısına yanıt
    stamina modu kapatabilirsin? ya da mobil veri aktif mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zanaks

quote:

Orijinalden alıntı: orientem

quote:

Orijinalden alıntı: Sam0

Arkadaşlar bildiğimiz gibi Z3 Compact in ön tuşları sanal.
    Sanal olmasının getirdiği bir güzellik bu tuşların değiştirilebilir olması.
    Lg G2 de bu özellik var, Sony Xperia Z3 Compact da var mıdır bu özellik?
    Yoksa eklenebiliyor mu

Teşekkürler

Görüntüsünü çok daha fazla şekilde değiştirebiliyorsun ama işlevleri değişiyor mu bilmiyorum

görüntü nereden değişiyor ben bulamadım

Tema dosyalarına dahil görüntüsü o yüzden tema dosyası şeklinde değiştirmek lazım
    Örnek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orientem -- 11 Kasım 2014; 0:21:49 >

• Arkadaslar you tube videolarını kaydedebılecegımız duzgun calısan bır program bılıyormusunuz..

• quote:

Orijinalden alıntı: axiprens

Arkadaslar you tube videolarını kaydedebılecegımız duzgun calısan bır program bılıyormusunuz..

Tubemate

• quote:

quote:

Arkadaslar you tube videolarını kaydedebılecegımız duzgun calısan bır program bılıyormusunuz..

Tubemate

Tubemate ucretlı.. Bırde tubemote var ucretsız, sız ucretlı olanımı dıyorsunuz

• quote:

quote:

Tubemate

Yorumlarda cogu begenmemıs, sız kullanıyormusunuz

• quote:

quote:

quote:

Tubemate

Yorumlarda cogu begenmemıs, sız kullanıyormusunuz

Şurdan indirin play storeda yok uygulama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orientem -- 11 Kasım 2014; 0:28:54 >

• Şu ( link ) üründen alan var mı acaba?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mipa90

quote:

son cihaz almayın aldırmayın.

Arkadaşlar olay bugün başıma geldi.Yaklaşık 4 aydır kullandığım Sony z1 compact'im %95 şarj ile arkaplanda hiçbir uygulama açık olmamasına rağmen aşırı derece ısınıyordu.Günün sonuna doğru elimi cebime attııp telefonu çıkardığımda telefon kapanmıştı açmaya çalıştığımda ise 3 tane kırmızı işaret yanıp sönüyordu.Telefonun sarjı bitmişti ve telefonun ekranında jelatin olmasına rağmen ekranda boydan boya 3 tane çizik vardı.Eve geldim telefonu şarja taktım sonra emin olmak için jelatini çıkardım ve dış ekranın sapasağlam olduğunu ama iç ekranda kocaman 3 tane kocaman çiziğin olduğunu gördüm.Telefonun kilit ekranını açmaya çalıştığımda ise dokunmatiğinin bozulduğu gördüm.

bazı uygulamalar bilinmedik şekilde içerisinde anormal içerikler barındırıyor siz kapatmış olsanızda çalışıyor ve işlemciye yüklenerek cihazı alev topuna çeviriyor. banada oldu bi ara formatladım düzelti. sizde yapsaydınız keske basınıza gelmezdı bu

Hocam korkum eğer garanti kabul etmez ise yüklü bir miktar para da ekrana vermek zorunda kalıcam.Eğer kabul etmezlerse orada kavga çıkarırım yalnız.Ön cam hiçbir leke çizik yok ama alt cam çatlamış ve dokunmatik çalışmıyor :((

hatanın sizde olmadığından eminseniz tüketici haklarına gidersiniz. kazanırsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Trezeguet17

Beyler ben hayatımda böyle bir telefon görmedim, cihazı bildiğin düz masaya bıraktım sen nasıl başardın da düz bir masadan kayıp aşağıya düştün? bu telefonda acayip bir şeyler var aga kendini atmaya programlı herhalde, şarja bıraktım malum geç şarj oluyor 2 saat içinde düşmedi 3 3,5 saat sonra telefon aşağıya düşmüş artık nasıl yavaş yavaş kaymaya başladıysa. bence bu ekran çatlamaları hikaye telefon çaktırmadan kendine zarar veriyor.

sinirlerim bozuldu ya neyse ki bir şey olmamış, bu düşmeyle olmadıysa daha da çatlama patlama olamaz bence.

Ustat bu da sana ders olsun. Al hemen bir kılıf. Ben telefonu almadan önce kılıf alıcam neredeyse.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fîrzen

Şu ( link ) üründen alan var mı acaba?

ben aldım ve çok memnunum. Çok ince slikon ne elden kayma derdi oluyor nede masadan. Şıkda durdu ayrıca

http://forum.donanimhaber.com/m_98917153/f_//tm.htm#98917153

bu linke fotoğrafları yüklemiştim bakabilirsin

• Samsung note 4 Tr de 2300 Tl Z3 compact 1800 tl Arada %27 fark var

Amerikada Samsung note 4 800 dolar Sony z3 compact 500 dolar %60 fark bu durumda Samsung Tr 2300 tlye satılırken Z3 compact 1437 tlye satılmalıydı.

Fiyatı Türkiye çok pahalı z3 compactın. Bu yanlış fiyat politikası dolayısıyla hak ettiği talebi de görmüyor Z3 compact.
  • Beyler kız arkadaşım telefon alacak ben g3 ve nexus 6 önerdim ama motorolanın turkiyede servis ağı nasıldır ne değildir nexus 6 turkiyede satışa ne zaman girer belli değil. Bu sebepten elde g3 kaldı buna alternatif z3 compact olabilir diyorum.Konuyu çok fazla inceleme vaktimde yok son 2-3 sayfayı okudum ama bana z3 compactta bulunan kronik hata varmı yokmu alternatiflerine göre beğendiğiniz yanları neler ? 2600mAH batarya yeterlimi kaç saat ekran süreleri alınıyor ? ve sony z2de falan görmüştüm kamerada pembeleşme muhabetleri z3 compactta varmı yokmu açıklarsanız sevinirim.
  • arkadaşlar cihazın kapağını açtım yandaki etiketini çıkardım ürünün kaçıncı hafta ürünü olduğunu nasıl anlayabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertacsertbas

Samsung note 4 Tr de 2300 Tl Z3 compact 1800 tl Arada %27 fark var

Amerikada Samsung note 4 800 dolar Sony z3 compact 500 dolar %60 fark bu durumda Samsung Tr 2300 tlye satılırken Z3 compact 1437 tlye satılmalıydı.

Fiyatı Türkiye çok pahalı z3 compactın. Bu yanlış fiyat politikası dolayısıyla hak ettiği talebi de görmüyor Z3 compact.

800 dolara %60 indirim uyguladığında 500 dolar mı oluyor?

• 
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.