Şimdi Ara

★SONY XPERIA™ Z2 KULÜBÜ | FACEBOOK | ROOT | TR ROM FTF ★ (1927. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
38.621
Cevap
207
Favori
1.236.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19251926192719281929
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Deji markasını denemek istiyorum. Bir araştır istersen. Benim batarya ölünce deji alacağım
  • Onur. kullanıcısına yanıt
    Ben hem z2 de hem de z3 te deji kullandım hocam, açık konuşmak gerekirse hiçbir muadil batarya orjinal kadar randıman vermiyor, ek olarak muadil batarya şans işi, Z2 ye aldığım deji güzel giderken Z3 e aldığım telefonun anakartını bozdu verdiği dengesiz akımla. Özetlen ben bulabiliyorsanız gidin hurda cihaz içindeki orjinal bataryaları kullanın fakat muadil bataryalarla cihazın ömrünü bitirmeyin. Saygılarımla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Evet onu bemde duydum fakat satista yok. Bazi yorumlar cok kotu batarya hakkindaki.

• selam hocam çok araştırma yapmadan bir soru sormak istiyorum. Şu an telefon 4 senesini geçti. rom yüklemek istiyorum ama telefonun performansından şu anlık memnunum sadece yer açılsın diye istiyorum.
    şu an bir şey yapmam gerekir mi sizce carbon vb gibi? ss falan atabilirim ilgili kısımdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur. -- 14 Eylül 2019; 22:0:51 >
    Hocam bana faceden ulaşabilir misin? gel sözlü resimli ne varsa konuşalım
    Burç Özarıfacebook
    Burç Özarı
    https://www.facebook.com/burcozari

• Beş yıldır kullandığım z2 nin ekranını kırdım yeni ekran taktırdım ama orijinalini mumla arıyorum. Dokunmatiği çok kötü oldu ekranın örneğin facebook ta gezerken kaydırma bir zulüm resimlere tıklıyorsunuz 101 okey de taşı sürükleyemiyorum.Cihazdan soğudum resmen.

• Nihatyc N kullanıcısına yanıt
    Ne kadar tuttu hocam yaptırması?

• aydogan kullanıcısına yanıt
    Hocam komple ekran kasa degisti 250 liraya.Alt tarafta hafif bir kasa acikligi kaldi.Yeni ekrani da kirdim artik yaptirasim yok xioamiye gecmeyi dusunuyorum.

• Arkadaşlar şarj ışığı yanıyor olmasına rağmen telefonun şarj olmaması neyden kaynaklı?

• BlackGhost12 kullanıcısına yanıt
    Sarj aletini taktığınız zaman batarya simgesine baktınız mı hocam sarj oluyor olarak gösteriyor mu? Eğer dediğiniz gibi bir durum söz konusu ise başka şarj aleti deneyin. Bu durum çok geniş sorun hocam neyden kaynaklı oldugunu bulmak gerekir.

• Nihatyc N kullanıcısına yanıt
    Ben Samsung A50 aldım tavsiye ederim.
    Diğer telefonlar da güzel ama benim tercihim bu yönde oldu. Teşekkür ederim cevabınız için. Bende de bir kaç tane z2 ve z3 mevcut hurda olarak. Bi tanesi sağlam, ama diğerlerinde ekran yok yani dokunmatik algılıyor ama şifre koymuşum açamıyorum seslerini dinliyorum sadece değmez artık masrafa sanıyorum ki.

• Gösteriyor hocam. Telefonda mining virüsü olabilir, yada güncellenen uygulamalardan biri gizliden aşırı pil tüketimi yapıyor olabilir diye düşünüyorum.

• BlackGhost12 kullanıcısına yanıt
    Fabrika ayarlarına döndürüp sorunu çözebilirsiniz hocam belki

• Benimde 5 sene oldu arkadaşlar z2 imi kullanıyorum şimdiye kadar büyük bir sorun yaşamadım ama son 1 haftadır ekran donuyor ekran kilidini power tuşundan açıp kapayınca düzeliyor bu sorunu yaşayan varmı

• oktay_42 kullanıcısına yanıt
    Yazılımsal veya parça sıkıntosı olabilir. Aynı sorun bende de oldu orjinal Stock rom varken deneme amaçlı rom yükledim ve sorun düzeldi bende.

• Burası konusu veya yeri değil ama Z2 kullanıyorum diye size sormak istedim

Google Play gibi platformlar rootlu cihazlara engel koymuş ve mobil ödeme yapılamıyor ve ödeme yöntemi olarak eklenmiyor. Root kaldırmadan nasıl mobil ödemeyi aktif edebilirim bilen var ise söylerse mutlu olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: erenyilmaztr

Burası konusu veya yeri değil ama Z2 kullanıyorum diye size sormak istedim

Google Play gibi platformlar rootlu cihazlara engel koymuş ve mobil ödeme yapılamıyor ve ödeme yöntemi olarak eklenmiyor. Root kaldırmadan nasıl mobil ödemeyi aktif edebilirim bilen var ise söylerse mutlu olurum
    Ben magisk kullaniyorum root olarak uygulaması var içinden rootun görünmesini istemedigin uygulamayı tikliyosun mesela bende de banka uygulamaları root u görmüyor
    Ben bu işlemi xiaomide kullanıyorum araştır bakalım uyumlu magisk varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceka16 -- 2 Ekim 2019; 9:57:27 >

• ceka16 kullanıcısına yanıt
    Magisk kullandım ama olumlu olmadı. Sanırım yanlış yükleme yaptım. Araştırıp daha iyi bir şekilde yapıp deneyeceğim. Cevap için teşekkürler

• Sony Xperia Z2 kullanıyorum. 5 yıldan fazla oldu kullanıyorum. İşlem olarak sadece batarya değişti.

Telefonu kapatıp, açınca yani tekrar başlatınca, telefon loopla dönüyor. Sony logosu gelip mor ekran animasyonunda dönüp dönüp tekrar başlatıyor. Xperia Companion'dan telefonu tekrar fabrika ayarlarına döndürünce düzeliyor.(Yani format atınca) Bu sorunun çözümünü bilen var mı ?
  • divx4mc D kullanıcısına yanıt
    Hocam peki formatladıktan sonra da reset atınca aynısı mı oluyor?

• 
Sayfa: önceki 19251926192719281929
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.