Binbaşı
23 Haziran 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme
Toplam: 363 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Galaxy A13’ün 6,6 inç Sonsuz-V Ekranı ile görüş alanınızı genişletin ve daha önce neleri kaçırdığınızı görün. Ve FHD+ teknolojisi ile günlük içeriklerinizi keskin, canlı ve net bir şekilde görüntüleyin.

Dörtlü Kamera sayesinde cep telefonu ile çektiğiniz fotoğrafları bir üst seviyeye taşıyın

50MP Ana Kamera ile hatırlamaya değer anlarınızı tüm ayrıntılarıyla ölümsüzleştirin. Ultra Geniş Açılı Kamera ile görüş açınızı daha da genişletin. Derinlik Kamerası ile kamera odağını kişileştirin ya da ayrıntıları yakalamak için Makro Kamera ile daha da yakınlaşın.

Ultra Geniş Açılı Kamera ile ultra geniş deneyimler

İnsan gözüne benzer bir görüş açısına sahip 5MP Ultra Geniş Açılı Kamera ile dünyayı 123 derecelik bir açıyla görerek çektiğiniz tüm karelere daha fazla perspektif katın.

Muhteşem pili iki güne kadar dayanır

Sizi asla yavaşlatmayacak bir pil ile günün her anında bir adım önde olun. 5000 mAh (normal)¹ pil, yaptığınız şeye sonuna kadar saatlerce devam etmenize imkan verir.

Daha hızlı işlemci ve daha fazla depolama alanı

Sekiz çekirdekli işlemcinin gücünü 4GB RAM ile birleştiren Galaxy A13, elinizdeki görevler için hızlı ve verimli bir performans sunar. 64GB/128GB dahili hafıza keyfini yaşayabilir ve microSD kartı ile 1TB’a kadar depolama alanı ekleyebilirsiniz.

Teknik Özellikler

CPU Tipi: Sekiz Çekirdek

Ağırlık (gr): 195

CPU Hızı: 2GHz

Arka Kamera - Çözünürlük (Çoklu): 50.0 MP + 5.0 MP + 2.0 MP + 2.0 MP

CPU Hızı: 2GHz

CPU Tipi: Sekiz Çekirdek

Ekran

Boyut (Ana_Ekran): 167.2mm (6.6")

Çözünürlük (Ana Ekran)

1080 x 2408 (FHD+)

Teknoloji(Ana Ekran)

PLS TFT LCD

Renk Derinliği (Ana Ekran)

16M

Kamera

Arka Kamera - Çözünürlük (Çoklu)

50.0 MP + 5.0 MP + 2.0 MP + 2.0 MP

Arka Kamera - F Değeri (Çoklu)

F1.8 , F2.2 , F2.4 , F2.4

Arka Kamera - Otomatik Odaklama

Var

Arka Kamera - Optik Görüntü Sabitleyici

Yok

Arka Kamera Zoom

Digital Zoom 10x'e kadar

Ön Kamera - Çözünürlük

8.0 MP

Ön Kamera - F Değeri

F2.2

Ön Kamera - Otomatik Odaklama

Yok

Ön Kamera - Optik Görüntü Sabitleyici

Yok

Arka Kamera - Flaş

Var

Ön Kamera - Flaş

Yok

Video Kayıt Çözünürlüğü

FHD (1920 x 1080)@30fps

Hafıza

RAM Boyutu (GB)

4

ROM Boyutu (GB)

128

Kullanılabilir Hafıza (GB) *

105.0

Harici Hafıza Desteği

MicroSD (1TB'a kadar)

Ağ/Şebeke

SIM Sayısı

Çift SIM

Sim Boyutu

Nano SIM

SIM Yuvası Tipi

SIM 1 + SIM 2 + MicroSD

Infra

2G GSM, 3G WCDMA, 4G LTE FDD, 4G LTE TDD

2G

GSM

GSM850, GSM900, DCS1800, PCS1900

3G UMTS

B1(2100), B5(850), B8(900)

4G FDD LTE

B1(2100), B3(1800), B5(850), B7(2600), B8(900), B20(800), B28(700)

4G TDD LTE

B38(2600), B40(2300), B41(2500)

Bağlantılar

USB Arabirim

USB Type-C

USB Version

USB 2.0

Lokasyon Teknolojisi

GPS, Glonass, Beidou, Galileo, QZSS

Earjack

3.5mm Stereo

MHL

Yok

Wi-Fi

802.11 a/b/g/n/ac 2.4+5GHz

Wi-Fi Direct

Evet

Bluetooth Versiyon

Bluetooth v5.0

NFC

Yok

PC Senk.

Smart Switch (PC versiyon)

Herkese merhaba, daha önce ki Türkcell hattımın iki adet faturasını ödememiştim ve hattım tamamen kapanmıştı. Numarayı aradığımda, aradığınız numara kullanılmamaktadır demesi üzerine hattın tamamen iptal olduğunu düşündüm. Eski hattın borcunu yasal işleme geçmeden ödedim ve yeni hattımı kullanmaya başladım ve üzerinden 2 ay geçtikten sonra şu mesaj ile karşılaştım. Hattım tekrar aktif olmuş. Şuan yeni hattımı ne kullanabiliyorum nede başkası tarafından ulaşılabiliyorum.
Sanırım paşa paşa bu ücreti ödeyeceğim.

Herkese iyi forumlar ve merhaba, Ben şuan Türk Telekom kullanıyorum. Bulunduğum konumda türk telekom sıkıntısız ama bazı eksiklikleri var. Kullandığım cihaza Volte desteği maalesef sunmamakta, veri depolama uygulaması hep hata veriyor ve sıkıntı çıkartıyor vs.
Bu sıkıntılar yüzünden hattımı Türkcell'e geçişini yapmak istiyorum. Taahhüt bozma işleminde yansıtılacak ceza bedeli 94TL olarak gözüküyor şuanda

Türk Telekom da şuan kullandığım tarife Selfy Sosyal Xlarge Tarifesi ve ayda 59₺ gibi bir ücret geliyor.

40-80₺ arası ve yansıtılacak olan ceza bedeline karşılık, kalite olarak karşılayabilecek ve beni memnun edecek güzel bir tarife önerisi istiyorum sizden.

Dakika olarak en az 50DK
Sms olarak en az 100SMS
İnternet olarak en az 7GB düşünüyorum ve sizin de fikrinizi almak istedim.
Beklenen an geldi ve çok az kaldı. Bildiğimiz League of Legends artık cep telefonu platformlarında.

WILD RIFT'E HOŞ GELDİN
Beceri tüten hareketler. Dahiyane manevralar. Bir de o vazgeçilmez heyecan. League of Legends mobil cihazlara ve konsollara geliyor!

HEM HARİTADA SERİ HEM DE HAYATTA
Gittiğin her yere zaferlerini de taşı. Bilgisayarından uzaktayken bile saniyeler içinde Wild Rift takımınla mücadeleye atıl.

VADİ YENİDEN İNŞA EDİLİYOR
Yeni platformlar için tasarlanan 5'e5 haritada takımınla gücünü birleştir ve rakibin merkezini yok et, daha hızlı karşılaşmalar ve özel düzenlenen kontrollerle Vadi'nin hâkimi ol.

TANIDIK YÜZLER
Kötüleri Lux'ın lazeriyle küle çevir ya da son anda açtığın rüzgâr duvarıyla rakiplerinin planlarını suya düşür. Başparmaklarınla daha barışık yetenek kullanımlarıyla, şampiyonlar LoL'e özgü oynanışlarıyla yanında.

League of League of Legends: Wild Rift, yaklaşık 40 şampiyonla çıkacak ve zamanla şampiyonların devamı gelecek.

PLAY STORE ÖN KAYIT VE İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Oyun için düşüncelerinizi ve oyun piyasa sunulunca burdan birbirimize yardımcı olmak amaçlı ve bilgi vermek adına bu konuyu açtım.
Herkese merhaba, benim ufak bir sorunum var. Kullanmakta olduğum cihaz eski bir telefon hala sağlam ve aktif şekilde sorunsuz kullanıyorum. Ama telefonuma root ve rom yükledim ve gel gör ki play Store de mobil ödeme engeli ile karşılaştım. Root kaldırmadan play Storede mobil ödemeyi nasıl aktif edebilirim?
Merhaba, ben yeni hesap kasıyorum 42 level ve şuan gümüş 1 sıralamasındayım. Hesap yeni olduğu için çok az karakterler var ve sıkıcı bir hal almaya başladı ve az karakter yüzünden oyun kazanma oranında biraz düşüyor. Bende hem eğlenmek hemde hesap kasmak için arada sırada lol cafelere gitmeyi tercih ediyorum. Yaklaşık 1 ay öncesine kadar lol Cafelerde sıkıntısız bütün herolar açık oynuyordum ve şuan aynı cafede girdiğimde lol Cafe değil ve herolar açık değil. Başkasına göz gezdiriyorum ve bakıyorum giriş yaptığında lol Cafe ibaresi ve xp takviyesi de mevcut. Bu sorun acaba neden kaynaklı olabilir? Lol Cafe iptal olsa, lol Cafe haritasından silinir idi internet cafe hala aktif ve başkaları bunu kullanıyor bu sorunu nasıl halledebilirim? bilgili kişiler yardım ederse sevinirim
Herkese merhaba ve iyi forumlar, ben Türk Telekom faturalı Selfy Sosyal Xlarge Tarifesini kullanıyorum ve 10 ay daha taahhütüm devam etmektedir. Genelde haftasonu köye gittiğimden dolayı çok fazla internet kullanımım oluyor ve tarifemi yükseltmek istiyorum. Taahüt sorgulama yaptığım sırada ceza bedeli olarak 34.67TL gibi ücret gösteriyor. Benim amacım bu cezayı ödemeden yüksek tarifeye geçiş yapabilir miyim? Bazı arkadaşlar ödemeden geçebilirsiniz dedi ama bilmiyorum.
Böyle saçmalık Türk Telekomdan başka operatörde varmı hatırlamıyorum. Türkcell'de kota dolunca uyarı veriyor ve daha kullanamıyordum ne güzel bilgi veriyor idi. Dün ne kadar internet hakkım kaldı diye bir bakiyim dedim 250Mb gözüküyor idi Türk Telekom uygulamasında ve sms olarak da kontrol ettim orasıda aynı kotayı gösterdi. Bende iyi biraz var diye 15-20 dakikalık alışveriş için bir kaç tane sitede gezindim daha sonra interneti kapattım. Ne kadar internetim kaldı göreyim derken birde ne göreyim güncel tutarım yükselmiş ve ekstra 250MB tanımlamışlar. Benim anlamadığım nokta neden son iki saat hariç gösterim var, daha erken yapılmıyor mu bu veya kota bitince neden durmuyor? 45MB kullanım ücreti olarak 7Tl almışlar Suç bende az kullanım hakkım kalınca direk ek paket almam gerekiyor idi ama bunu da fırsata çevirmek güzel olmuş

İkinci hattımı Vodafone taşımak gibi bir fikir neticesinde, İnternet sitesi üzerinden gerekli bilgileri doldurdum ve gönderdim. Gün içinde müşteri hizmetleri aradı ve seçtiğim tarife ile ilgili bilgi verdi ama konuşma tarzını da beğenmedim açıkcası sanki okuma yazmasını yeni öğrenmiş gibi resmen. Kimseyi küçümser bir niyetim yok ama öyle gibi hissettiriyor maalesef. İnternette yazdığım bilgileri doğrulamak için benden tekrar bilgilerimi istedi. Mail adresimi ve sim kartın geleceği ev adresimi müşteri hizmetlerine anlatmaya çalışmam 10 dakika sürdü resmen anlamamak için elinden geleni yaptı. Şimdi 2 veya 4 gün içinde sim kart eve gelecek geldiği zaman geçiş işleminden vazgeçtim dersem sıkıntı olur mu? tarife hakkında zaten geniş bir bilgi aldım ve pek memnun kalmam gibi de duruyor zaten.
Herkese merhaba, aklımda bir kaç soru var ve bunları sormak için operatörü arayarak fikir sahibi olmak istedim ve pek bilgi vermediler bana bu konuda bende size sormak istedim.

İkinci hattım var benim Vodafone taahhütlü faturalı ve başka operatöre geçiş yapmak istiyorum. Taahüt bozma 34 Tl olarak gözüküyor ve ben şimdi başka operatöre geçiş yaparsam güncel faturama mı ekleniyor bu ücret? birde sanırım telsiz ücreti de ekleniyor bunun haricinde ekstra bir ücret eklenmesi olur mu?
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Mobil cihaz
samsung
Operatör
turktelekom
ISS
digiturk
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.507
İkinci El Bölümü Mesajları: 99
Konularının görüntülenme sayısı: 15.234 (Bu ay: 291)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 278 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.