Şimdi Ara

SONY XPERİA Z1 EKRAN KIRILDI YARDIM PLS!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • xperia Z1' in ekranı kırıldı arkadaşlar telefoncu dokunmatik te gitmiş dedi.
    ebaydan almak istiyorum ama orjinal hangisidir. bilgisi olan varsa yardım edebilir mi link verebilir mi acaba ?
    bu arada kasada eğrildi :SSSSS
    onu da değiştirsek nasıl olur acaba.

teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 30 Mayıs 2014; 16:41:28 >

• Hocam çok geçmiş olsun. Ekran fiyatları ne kadardır? Düşürmemten korkuyorum bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sony z1 in guzel tarafi z gibi ekran fiyatlari yuksek degil.Orjinal alirim derseniz elbet yuksek meblaglar odersiniz ama orjinalden ayirt edilmeyecek kadar kaliteli cin urunleri de vardir aliexpressden almani tavsiye ederim gecen ay aldim, cok kaliteli orjinalinden ayit edemezssin
    orjinaline odeyecegin para 150 eurodan asagi degildir.Ben burdaki urunu yaklasik 65 euro civarinda bir para odedim. posta ucreti odenmiyor ve tracking kodlu gonderiliyor.3-4 hafta icinde eline geciyor.

http://www.aliexpress.com/snapshot/6106310254.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: gedavet

sony z1 in guzel tarafi z gibi ekran fiyatlari yuksek degil.Orjinal alirim derseniz elbet yuksek meblaglar odersiniz ama orjinalden ayirt edilmeyecek kadar kaliteli cin urunleri de vardir aliexpressden almani tavsiye ederim gecen ay aldim, cok kaliteli orjinalinden ayit edemezssin
    orjinaline odeyecegin para 150 eurodan asagi degildir.Ben burdaki urunu yaklasik 65 euro civarinda bir para odedim. posta ucreti odenmiyor ve tracking kodlu gonderiliyor.3-4 hafta icinde eline geciyor.

http://www.aliexpress.com/snapshot/6106310254.html

kardeşim eyvallah peki, kime taktırdın acaba kaça maloldu sana. dokunmatik de dahil mi buna?

dokunmatik hassasiyeti vs. nasıl acaba. _ ? benim makinenin hem dokunmatiği hemde ekranı kırık biliyorsun. ikisi bir arada olmalı bu öyle mi ? hiç ekran kırmadığımdan bilmiyorum kusura bakma :)

bu arada kasada eğrildi :SSSSS
    onu da değiştirsek nasıl olur acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 30 Mayıs 2014; 16:41:44 >

• bigbooss kullanıcısına yanıt
    yeni sistem ekranlarda her ne kadar lcd ile dokunmatigi ayri satsalar bile nokia haric diger telefonlarin cogu dokunmadigi bozuldugunda lcd sinide degistirmen gerekiyor.Bu verdigim link lcd+dokunmatik.az cok bilgin varsa kendin yapabilirsin ama yok kendim yapamam dersen az cok ekran fiyatlarini ogrendigine ekran fiyatinin ustune telefoncunun emegini ekle telefoncuya yaptir,cunki z1 in z ye gore daha dikkat isteyen bir degisimdir.Kasan da egriyse eger kasayla satilanlara bak aliexpres den.Yanliz sunuda unutma telefoncuda daima ekran fiyati yuksek olur nedeni ise adam neticede toptan alip gumruk oder sen ise tek aldigin icin belki gumruksuz gecebilir.Yani demek istedigim telefoncuda pahali olmasi gayet normaldir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.