Şimdi Ara

Sony Xperia™L Kullanıcıları/1 GHz x2/8MP ExmorRS HDR/4.3inch TFT/4.2 JB/NFC (126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.182
Cevap
38
Favori
203.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ard arda yazdıgım ıcın kusura bakmayın arkadaslar. guncelleme ulkemıze nezaman gelır tahmın yada bıldıgısı olan var mı? herkes guncelledı bı bız kaldık rot mot flashtol ıle yapmak ıstemıyorum.
  • Işık titremesi yok diyen arkadaş,bizdede yoktu ekranın ışığını en kısığa getirde bir bak bakalım noluyor.telefonu zararınada olsa satayım diyorum adam incelese bozuk diye geri yollar.elimizde kaldı.s4 mini ile kıyaslanamaz bile biri çıkmış ekranı ondan iyi diyor ikisini yanyana koy bakalım.sony eskiden markaydı adı kalite demekti şimdi tel çakmamı acaba diyoruz.sarj yüzde 25 gösterirken tel kapanıyor.kulaklık ve konuşurken karşıdakinin seside güncellemeyle düştü rezillik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim haklısın ama bunlar güncelleme ile halledilebilecek sorunlar telefonu bu kadar kötülemenin anlamı yok

• SoldaTr kullanıcısına yanıt
    Biliyorum, sürekli yanması bir sorun mu dedim hocam ben

• 15.3.A.1.12
    Kapatıp açtıktan sonra uygulamaların sıralaması değişmiyor, Scn autoda kamera kapanmıyor, Sd karta taşımada malesef durdu hatası yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • icemansy kullanıcısına yanıt
    Sensör ışığı yanıyormuş sürekli?
  • Sürekli yanma olmadı stabil.

• icemansy kullanıcısına yanıt
    Siz nereden yüklediniz hocam? Rom mu kullanıyorsunuz?
  • Sony uptade servicle yükleyebildim, sd cartı sim kartı çıkartıp birkaç kez denedim.Benim Lde arap versiyonu, fabrika ayarlarına dönünce arapça bir video izleme programı çıkıyor.

• Sony uptade service ile yeni sürümü yüklemek istedim telefonda son sürüm yüklü diyor.
  • bende şöyle bir sorun var güncelleyi akşam yapmıştım wi fi de sorun yoktu, sabah wifiyi açamadım tüm wifiler gözüküyor benim modemi görmüyor. 2-3 kez kapattım açtım modemi kapattım açtım oldu. bu sabah yine aynı çevredeki tüm modemleri görüyor benim modemi görmüyor ağı unut vs. denedim. bayağı uğraştım telefona format bile attım fabrika ayarlarına döndüm yine aynı. abimde wifi yi görüyor sorun telefonun yazılımında gibi ama fabrika ayarlarına dönünce niye bu düzelmedi anlam veremedim. bir de walkman , real racing 3 ün ses dosyalarını da görüyor onu da değiştiremedim
  • niirvana kullanıcısına yanıt
    aynen banada son sürüm yuklu dıyor :
  • lanet olsun banada öyle diyor flash ile yapıcam daha önce hiç yapmadım bişey olur diye korkuyorum
  • slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve yeni uyeyim bu guncelleme zone updatede bendende gozukmuyor şimdi şu linkteki orjinal yeni çıkan romu indirip flaştolla guncellemeyi ddenicem acaba dogrumu yapıyorum bilgi verirseniz sevinirim https://docs.google.com/uc?id=0B7Ze21_md-mKZWlhUDdZM0VxV28&export=download
  • kayazaki kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar ekrandaki o sensör, otomatik parlaklık ayarı açıkken aktif görünüyo.Kontrol edin.bazıları aramadan sonra takıldığını yazmış.herkes sorun yaşıyor diye biz de yaşayacak değiliz.Şuan klavyedeki enter tuşu aktif değil hala tek sorunum inanın bu.dün gece saat 4 gibi %30 kalan telefon bu saate kadar %10a geldi.Pil ömrü iyi diyebilirim.

• yarında gelmezse bende flash ile yapıcam bu nedir ya bug'dan geçilmiyor telefon kaç zamandır bekledik düzeltsinler diye şimdide Türkiye'yi en sonamı attılar nedir hala güncel diyor.
  • Flashtool u kurun. C/flashtool/firmwares içine indirdiğiniz sürümün Ftf dosyasını atın. Flashtooldaki şimşek logosunu seçip "flashmode"u seçin.Sonra açılan pencerede sürümünüzü seçin flasha basın.çok kısa sürüyor zaten.Şarjınızın tam olmasına dikkat edin.işlem bitince telefonu kendiniz açacaksınız.

• kablosuz modemin ismini - şifresini de değiştirdim yine aynı telefon modemi görmüyor harici 10 modem gözüküyor ama her zaman telefon ile bağlandığım modem gözükmüyor
  • Dayanamadım flash ıle kurdum saolsun bır arkadas cok yardımcı oldu scn modu duzelmıs guzel bır gelısme artık korkmadan kameraya gırebılecez :D birde yeni uygulamalar gelmıs google play muzk vıdeo umlıted gıbı.... kırmısı sansor olayı bende yok suan ıcın boye gorduklerım
  • Dile getirdiğim sensör bugu her zaman olmuyormuş çağrı ile alakalı bazı durumlarda ortaya çıkıyormuş.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2591231&page=2

Burada anlatılmış ingilizce olduğu için tam anlayamadım

• 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.