Şimdi Ara

Sony Xperia™L Kullanıcıları/1 GHz x2/8MP ExmorRS HDR/4.3inch TFT/4.2 JB/NFC (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.182
Cevap
38
Favori
203.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiç bir şey yapmadan dediğimi yapsaydın keşke.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onu modeme vs. formattan sonra okudum. tam onu deneyecektim girmeye başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scavenger Of Human Sorrow -- 1 Ocak 2014; 17:29:02 >
  • Armageddon41 A kullanıcısına yanıt
    flashtool ile iki kere denedim hata veriyor.kablo ve ses kısma tuşuna bastıktan sonra telefon açılıyor yazılım yüklenmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: niirvana

flashtool ile iki kere denedim hata veriyor.kablo ve ses kısma tuşuna bastıktan sonra telefon açılıyor yazılım yüklenmiyor.

Yazılım yuklenene kadar ses tusunu bırakmayacaksın bende ılk denedıgımde bıraktım gorunce bana error verdı telefonun ses kısma tusuna basılı tut oylke bagla ama ses kısma tusunu basılı tutmaya devam et yazılım yuklenınceye kadar

teşekkürler tekrar deniyorum.
  • Bu neyin ve ne zamanın güncellemesi

• Konuyu bu derece aktif görmek çok heyecan verici:) Anlaşılan flashtool ile ilgili soeunlar yaşanıyor.Rehber hazırlarım bugün, yardımcı olurum.Özel mesajla soran da bir arkadaş vardı herkes yararlanır...

• Telefonu uykudan uyandırırken ana ekrandaki uygulamalardan birinin otomatik olarak açılması sorunu devam ediyor. Son güncelleme benim için başlamadan bitti. Ah Sony ah. İlla kilit ekranı kullanacağız.
  • ses kısma tuşuna basa basa parmağım ortası başka bir boyuta geçti. hala yükleyemedim çok az kala tuşu hafif basmayı kessen hemen yükleme iptal oluyor ayar oldum bu işe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niirvana -- 1 Ocak 2014; 18:40:59 >
  • bu ne yeni geldi bana
  • niirvana kullanıcısına yanıt
    slipkon S kullanıcısına yanıt
    bırakmaman lazım tekrar dene ama duzgun yapmaya calıs telefona zarar verebılırsın hata yaparsan.
    isimsizbağyan- Xperia l 4.2.2 15.3.A.1.12 Güncellemesi 4.2.2 ile gelen hatalar vardı duzeltıldı.
    slipkon yenı cıkacak olan guncelleme vardı o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armageddon41 -- 1 Ocak 2014; 18:52:02 >
  • isminivermeyenizleyici kullanıcısına yanıt
    Ya bu neyin güncellemesi ben telefondan bakınca göremiyorum

• isimsizbağyan kullanıcısına yanıt
    Turkıye uzerınden dagıtılmaya baslanmadı henuz ondandır flashtoll yapmayı bılıyorsan öyle yapabılırsın. ayrıca telefondan bakınca goremeyebılırsın boyutu buyup bılgısayardan compectıona bak gelmemısse flashtoll ıle yukleyebılırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armageddon41 -- 1 Ocak 2014; 18:54:32 >
    Maleseef bilmiyorum Türkiye de gelecek mi güncelleme bekliyim mi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: isimsizbağyan

Maleseef bilmiyorum Türkiye de gelecek mi güncelleme bekliyim mi :)

Evet Gelecek. Sony Xperia L'ler için çıkan bir güncelleme Ülkemize Gelmemesi için bir neden yok suikaste de uğaramaz nezaman gelir onu bilemem ama ocak ayı içinde gelir büyük ihtimalle beklemen dağa faydalı olur beklemek istemezsende iyce araştır öyle yap yada bir bilene yaptırt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armageddon41 -- 1 Ocak 2014; 19:04:03 >
  • isminivermeyenizleyici kullanıcısına yanıt
    Bu arada sorunlar çözüldü madem. benide eklermisin kullanıcılar arasına sony'i protesto grevine son veriyorum artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: niirvana

ses kısma tuşuna basa basa parmağım ortası başka bir boyuta geçti. hala yükleyemedim çok az kala tuşu hafif basmayı kessen hemen yükleme iptal oluyor ayar oldum bu işe.

Flastool un kurulu olduğu yerde usb driverlar ı vardı,onu kurarsanız büyük olasılıkla flashmodda açılır yazılımı yüklersiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vesago -- 1 Ocak 2014; 19:15:33 >
  • Millet ftf dosyasi indiriyorum ama telefonda bin dosyasi diye gözüküyor bu normalmi yoksa bunu flastool a atinca ftf diyemi gösterecek güncelleme. bu arada arkadasin yolladigi linkle benim link ayniymis

yok hocam ben o kadar bekleyemiyorum koluma ağrı giriyor dayanamıyorum.
  • valla beyler güncelleme bana geldi yaptım sorunsuz suan. sadece google chrome da konumunuzu açtıgınız zaman telefon reset atıyor. onun haricinde bişi yok o da çok önemli değil zaten. sonu 26 ile biten güncelleme çıktıgı zaman bana 11 gün sonra gelmişti. o kadar beklemiştim. ama bu hemen gelmiş bende anlamadım :) yani gelmeyenlere söylüyorum bi 10 gün felan beklemelisiniz
  • 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.