Şimdi Ara

Sony Xperia™L Kullanıcıları/1 GHz x2/8MP ExmorRS HDR/4.3inch TFT/4.2 JB/NFC (127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.182
Cevap
38
Favori
203.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam bu size gonderdiğim linkteki gunceleme dogru bi guncellememi acaba siz bu konuda bilgi sahibisinizhttps://docs.google.com...M0VxV28&export=download 670 mb falan şimdiden teşekürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord1987

hocam bu size gonderdiğim linkteki gunceleme dogru bi guncellememi acaba siz bu konuda bilgi sahibisinizhttps://docs.google.com...M0VxV28&export=download 670 mb falan şimdiden teşekürler

sunucuya bağlanılamıyor diyor
  • Telefona hala bi güncelleme gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: g.enver

beyler daha önce yazmıştım tekrar yazayım

ses konusunda bende şikayetçi idim güncellemeden önce eko ayarını değiştirmiştim güncelleme sonrası denedim ses olarak çok fark var

+3
    +2
    +2
    +5
    -1
    bass +3 yapmanızı tavsiye ederim daha önce kullandığım eko ayarları 10 10 6 10 10 gibi bir şeydi ama bu eko ayarı için 1-2 saat uğraştım gayet iyi

teşekkür ederim paylaşımın ıcın bu ayarları kullanıyorum
  • Modem arayüzünden bir bakın, kablosuz kanalını 11n deneyin.
  • @Armageddon41 rica ederim

@xpressmucic34 hocam 2 kez telefonu fabrika ayarlarına çevirdim modeme reset attım. dediğini de yapacağım son çare olarak. ama kardeşim telefonunda hala modemi görüp internete bağlanabiliyor
  • Selamlar.
    Güncelleme yaparken sim kartı çıkarıp güncellemek veya sim kart takılıyken güncellemek arasında fark var mıdır?
  • Modem arayüzünde kablosuz kısmına girin, kablosuz kanalı - 11n olarak seçin. Sorun düzelecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Modem arayüzünde kablosuz kısmına girin, kablosuz kanalı - 11n olarak seçin. Sorun düzelecektir.

onu denemeden önce modemin programını pc den kaldırdım reset vs. attım kullanıcı adını vs. hepsini tekrar değiştirdim telefona tekrar format atmıştım şu anda modemi görüyor ama bilgisayardan modem şifremi girmeme rağmen bu seferde kablosuz modem hata veriyor. şimdi kabloludan yazıyorum değişme olursa yazarım
  • Flashtool ile sorunsuz güncelledim. Şimdilik bir problem görünmüyor. Yenilikten çok hata gidermeye yönelik bir güncelleme olmuş. Yalnız wipe cache ve wipe data işaretlerini kaldırdım, kaldırmasam daha stabil bir geçiş olur muydu, siz nasıl yaptınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Immune -- 1 Ocak 2014; 16:36:42 >
  • https://docs.google.com/uc?id=0B7Ze21_md-mKZWlhUDdZM0VxV28&export=download ya kafayi yicem arkadaşlar son güncelleme bu ama bin dosyasi olarak gözüküyor bu güncellemeyi nasil ftf olarak taniricam yada bana son gucellemenin linkini ftf olarak verecek arkadas yokmu lütfen yardimci olun ha bide iki partl i ftf indirdik onuda tek parca haline Nadi getircem biri yardimci olsun gencler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Immune

Flashtool ile sorunsuz güncelledim. Şimdilik bir problem görünmüyor. Yenilikten çok hata gidermeye yönelik bir güncelleme olmuş. Yalnız wipe cache ve wipe data işaretlerini kaldırdım, kaldırmasam daha stabil bir geçiş olur muydu, siz nasıl yaptınız?

Onay İsaretli olanlar Yüklenmıyecek olanlar onların uzarındekı onay ısaretını kaldın mı yuklenıyor onlar orda hata yapmıssın muhtemelen telefonun fabrıka ayarlarınada sıfırlandı guncelleme ıle bırlıkte.

Alıntı ''Wipe kısmındakileri seçerseniz telefon fabrika ayarlarına sıfırlanır ve Data silinir.''

Neyse sorunsuz yuklemıssın fark etmez sorun olmaz umarım.
  • Bende flashtolla flaslicam bna linki yol kayabilir misiniz mümkünse tek partili ftf uzantili dosya olabilirmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord1987

https://docs.google.com/uc?id=0B7Ze21_md-mKZWlhUDdZM0VxV28&export=download ya kafayi yicem arkadaşlar son güncelleme bu ama bin dosyasi olarak gözüküyor bu güncellemeyi nasil ftf olarak taniricam yada bana son gucellemenin linkini ftf olarak verecek arkadas yokmu lütfen yardimci olun ha bide iki partl i ftf indirdik onuda tek parca haline Nadi getircem biri yardimci olsun gencler

https://docs.google.com/file/d/0B7Ze21_md-mKZWlhUDdZM0VxV28/edit?pli=1

Kardeş burdan tek parça halinde indir ftf dosyası bu bunu indir. Flashtollu kur flastolu kurduktan sonra flastollun içinde driver dosyası var ordan driveri kur seçenekler gelicek en altta ikitane seçenek var son sırada onları işaretle sadece kurulumu bitir. Sonra İndirdiğin ftf dosyasını kopyalayıp flashtoll fırmware dosyasının ıcıne kopyala orda x10 dıye dosyada var ıster sıl ıster kalsın ben sıldım sorun olmadı sılebılırsın ıstersen. kopyaladıktan sonra flashtoll yıldırım sımgesıne tıkla önüne birşey gelecek orda hiç birşeyi değiştirme flahla de sonra telefonu kapat 30 sn bekle elinle telefonun ses kısma düğmesine basılı tut usbeye aynı anda basılı tutarak bağla hıc bırakma ıslem bıtene kadar kurulum hızlı sekılde bıter zaten bıtınce yazı cıkıyor yuklenmıstır dıye. yukleme ıslemı bıtınce telefonu sen acıcaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armageddon41 -- 1 Ocak 2014; 16:53:23 >

• Armageddon41 A kullanıcısına yanıt
    İşaretleri kaldırdım dedim zaten. Fabrika ayarlarına dönmedi telefon. Sadece fabrika ayarlarına dönsem ve cache'i silsem daha mı iyi olurdu diye sordum. Gerçi o zaman rehberimdeki çoğu isim geri gelmiyor. Böylesi iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Immune

İşaretleri kaldırdım dedim zaten. Fabrika ayarlarına dönmedi telefon. Sadece fabrika ayarlarına dönsem ve cache'i silsem daha mı iyi olurdu diye sordum. Gerçi o zaman rehberimdeki çoğu isim geri gelmiyor. Böylesi iyi.

işaretleri kaldırmıyacaktın ordan kaldırınca yuklenıyor kaldırmayınca yuklenmıyor kaldırılanlar uzerınde ısaret olmayanlar yukelenecek dosyalar neyse sorunsuz olmus senınkı.
    http://forum.shiftdelete.net/sony/341169-flashtool-nedir-nasil-kullanilir-flashtool-ile-rom-yukleme.html

selam yukarıda verdiğim linkte

''TA dosyasını yüklerseniz telefonunuz Sim-Lock olabilir. Bu dosyayı her yüklemede seçip yüklenmesini iptal etmelisiniz. ''

böyle bir yazı yazıyor nasıl yapacağım dostum ?
  • saat 14.00 da başladım 17.00 ı geçti şimdi internete girebildim bu süreç içersinde kaldırıp kurmadığım programlar formatlar fabrika ayarları kalmadı 3 saattir çıldırdım hatta en son wifiyi gördü ama kullanıcı adı problemi vardı pc de onu düzelttim tekrar açtım önceden gördüğü modemi göremedi bir daha modemin ismini şifresini değiştirdim en sonunda oldu 3 saat aralıksız yaptığım işlemlerin haddi hesabı yok

ama aynısı tekrar başıma gelecek gibi gözüküyor dediğini yapayım mı yine de yoksa sorun olursa mı o işlemi yapayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: niirvana

http://forum.shiftdelete.net/sony/341169-flashtool-nedir-nasil-kullanilir-flashtool-ile-rom-yukleme.html

selam yukarıda verdiğim linkte

''TA dosyasını yüklerseniz telefonunuz Sim-Lock olabilir. Bu dosyayı her yüklemede seçip yüklenmesini iptal etmelisiniz. ''

böyle bir yazı yazıyor nasıl yapacağım dostum ?

Flashtol ile flash penceresı acıldıgında flashlamadan seceneklere bakarsın resimde gösteriyor orta ta'nın ustunde tık var o resımdekı gıbı olacak ama Exclude kısmında ben baktım ta yoktu buyuk ıhtımal ta sende de olmayacak bak ordan ta varmı varsa resımdekı gıbı yap yoksa zaten yukle. STOCK rom ıcın gecerlı heralde o yazılım yuklerken cıkmıyor heralde

Yüklenecek bir şey değil ki bunlar. "Wipe" silmek, süpürmek demek ingilizcede. "Wipe Data" ve "Wipe Cache" işaretli olursa fabrika ayarlarına dönüyor. İnternetteki rehberlerde de böyle yazıyor. Sonuç olarak telefondaki veriler, uygulamalar duruyor. Sıkıntı yok.
  • 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.