Şimdi Ara

Sony Xperia™L Kullanıcıları/1 GHz x2/8MP ExmorRS HDR/4.3inch TFT/4.2 JB/NFC (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.182
Cevap
38
Favori
203.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkür ederim arkadaşım hani telefonun ekranına uzun süre basınca widget duvar kağıdı tema filan çıkıyo ya işteben otadaki widgetler yazan genel ifadeyiekrana atmak istiyorum ama olmuyo galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • isimsizbağyan kullanıcısına yanıt
    yeni bir boş sayfa aç onun üzerinden dene
  • bende göstermiyo güncellemeyi ya herkeze geldimi
  • Aha Anlasak yazılım yazmadan kendı telefonumun guncellemesını kendım yazarım mecbur beklıyecez
  • Demek istidiğimi anlatamadım ya
  • Bu nasıl güncelleme madem veriyorsunuz herkeze aynı anda verin saçmalık olacak işmi
  • Furkan akoglu F kullanıcısına yanıt
    Sözde Teknolojiden bahsederiz özde herkesten sonra sahip oluruz en son bıze gelır
  • Armageddon41 A kullanıcısına yanıt
    haklısın kardeşim ne diyelim artık bekleyeceğiz yapacak birşey yok
  • http://www.vatanbilgisayar.com/Haf%C4%B1za%20Kart%C4%B1/toshiba-8gbc10-8gb-uhs-1-c10-3030mb-hafiza-karti/productdetails.aspx?I_ID=65362

Arkadaşlar bu hafıza kartını almayı düşünüyorum, bende sandisk 16gb var müzikler bozuluyor birbirine karışıyor çöpe atacağım, bu kart nasıldır yorumlarınızı beklerim.
  • ben daha önce başka bir telefonda kullandım bir sorun yaşamadım ama bu telefonda hiç denemedim bence bu hafıza kartı işinizi görür
  • isimsizbağyan kullanıcısına yanıt
    Ayarlar-uygulamalar da El Fenerini bulup telefon hafızasına taşımalısın.
    Dahili hafızada olunca dediğin gibi widgetlarda görünmez.
  • Class10 hafıza kartı iyidir.Yazma hızı gayet iyi çünkü.Toshiba da iyi marka.soeun çıkarmaz.Bilinsik marka olması da iyi, bir sorun olursa garantiye verirsiniz olur biter :)

• Arkadaşlar, herkese iyi yıllar.Sevdiklerinizle birlikte nice yeni yıllar karşılarsınız umarım :)

• sandisk in 32 gb class 10 hafıza kartı 53 lira
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/sdsdqua-032g-u46a-sandisk-sd-kartlar-en-ucuz-fiyatlari,43685.html

yüksek arşiv isteyenler için uygun diye düşünüyorum
  • isminivermeyenizleyici kullanıcısına yanıt
    Seninde hocam. Tüm arkadaşların huzurlu,mutlu son güncelleme gibi stabil bir sene geçirmesi dileğiyle iyi seneler :)
  • Herkesin Yeni Yılını Kutlarım Nice Senelere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armageddon41 -- 31 Aralık 2013; 18:57:26 >
  • benim bu telefonun kendiliğinden kapanma olayı devam ediyor fabrika ayarları da işe yaramadı.

telefonu kullanıyorum bir kenara bırakıyorum aldığımda telefon kapalı
  • Modemin yanındayım bazen 2 bazen 1 diş çekiyor ilginç. Bir de ben 4.2'ye hiç geçmedim 4.2 telefonda güncelleme olarak gözüküyor yukarıda işaret var ancak pcye bağladığımda pc companionda telefonunuz güncel diyor 4.2 bile gözükmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uniqe11 -- 31 Aralık 2013; 19:18:57 >
  • uniqe11 kullanıcısına yanıt
    Gerçekten böyle bir mesajlara inanasım gelmiyor 5-6 metreden çekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkan akoglu

Gerçekten böyle bir mesajlara inanasım gelmiyor 5-6 metreden çekiyor

Yalan söyleyecek halim yok herhalde ben kendi başıma gelen durumu yazıyorum ister inan ister inanma.
  • 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.