Şimdi Ara

Sony Xperia™L Kullanıcıları/1 GHz x2/8MP ExmorRS HDR/4.3inch TFT/4.2 JB/NFC (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.182
Cevap
38
Favori
203.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok kardeşim hemen kızma burası herkesi sorun ve görüşlerini bildirebileceği bir site çok fazla bu konuda şikayet yapılınca bende böyle bir mesaj atayım dedim umarım yeni gelen güncelleme ile bu sorunlardan kurtuluruz bu arada Herkese mutlu yıllar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan akoglu -- 31 Aralık 2013; 19:30:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @furkan

sağolun hocam.

@isminivermeyen

sağolun hocam.
  • Güncelleme sonrası gayet stabil çalışıyor

• ben companion ile baktım hemen gördü güncellemeyi. ama yüklemicem. kota sorunum var bu ay 20 tl geçtim kotayı önümzdeki ayda geçmeye niyetim yok :) endonezyanın yazılımı yüklü zaten bir yerden bulup son sürümü flashtool ile yüklerim. diğer arkadaşlarında dediği gibi orjinal bir rom yükleyebilecek olan yokmu stock rom alıp.? ilgilencek biri varsa stock rom alma ile ilgili bilgi çok yapabilir yani. yüklenirse çok iyi olur duacı oluruz.

güncelleme telefonda görünmüyor. görünseydi wi fi olan bir cafeden yükleyecektim.

neyse herkese sevdikleri ile birlikte mutlu huzurlu sağlıklı ve başarılı bir 2014 dilerim. :) ayrıca dileklerede teşekkürler.

edit: bu arada sorunlar düzelince herkesin yüzü gülmeye başlamış. inşallah daim olur. geçen demiştim. s4 mini nin fiyatı falan bizimkinin altına iner yakında diye ki yaklaşmış baya. diyorum ya oyuncak lazım değil gerçek telefon lazım. yine öncede deediğim gibi bizim telefon iyi bir seçenek ama sorunları vardı. neyse inşallah artık önemli bir genl sorun olmaz.

bu arada ses nasıl dış ve kulaklık sesi? kamera ışık filtreleme iyimi, çekim genel olarak aynımı eskisi gibi fazla parlakmı yoksa daha gerçekçimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutluerol -- 31 Aralık 2013; 23:45:08 >

• vesago kullanıcısına yanıt
    Yok yok o fener işini hallettim bn çoktan nyse bn kafa karıştırmıuım dsha fazla :))

• ya beyler bendede güncellemeyi gördü ama indiriyorum indirme bitiyo ondan sonra telefon kontrol ediliyor derken bilgisayar kitleniyo telefonda kapanıyo varmıdır sebebini
  • beyler daha önce yazmıştım tekrar yazayım

ses konusunda bende şikayetçi idim güncellemeden önce eko ayarını değiştirmiştim güncelleme sonrası denedim ses olarak çok fark var

+3
    +2
    +2
    +5
    -1
    bass +3 yapmanızı tavsiye ederim daha önce kullandığım eko ayarları 10 10 6 10 10 gibi bir şeydi ama bu eko ayarı için 1-2 saat uğraştım gayet iyi
  • Telefonu formatladıktan sonra, yeniden aç kapa yaptım, sd kartı çıkartıp sd kartsız güncelledim; sonra şuan bi sorun yok stabil :)
  • techsen kullanıcısına yanıt
    Sizde ne romu vardı hocam?
  • burakozeel B kullanıcısına yanıt
    Bende de öle bişey olmuştu. Sonuç olarak farklı bi bilgisayardan güncelledim. Tahminimce driver sorunu vardır.

• telefonda oyun oynuyorum saatlerce pile bakıyorum ekran %60 yemiş oyun %5 ... bir ara tartışması açılmıştı ekranım çok fazla pil yiyor diye. gösterge yanlış
  • Arkadaşlar video çekiminde HDR açıkken video görüntüsü nasıl?
  • Yeni güncelleme ile gelen bir sorun tespit ettim ön kameranın yanında sensörler olan bölümde sürekli kırmızı ışık yanıyor. Karanlık ortamda belli oluyor

• SoldaTr kullanıcısına yanıt
    Sürekli yanması sorun mu hocam

• dış ses ve hoperlör sesi nasıl önceki 4.2 ye göre yükselmişmi? özellikle kulaklık sesi?
  • Bilmiyorum ama xda'da yazılanlara göre yakınlık sensörüymüş o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoldaTr

Bilmiyorum ama xda'da yazılanlara göre yakınlık sensörüymüş o.

Evet yakınlık sensörü özellikle konuşurken telefonla lazım oluyor.ben daha güncellemedinde su ahize sorunu düzeldimi kulaklık takınca yada aramadan konuşmadan sonra ses hoparlörden değilde ahizeden geliyor en sinir oldugum sorundu bu

• Arkadaşlar Flashtoll ile yazılım atmak için romlu mu olması lazım telefonun? birde driver seçerken flashtollu kurulum aşamasında xperia l yok hangi telefonu seçicez?
  • fotoğraf çekerken zum nereden yapılıyor acaba :) bulamadım
  • katahor K kullanıcısına yanıt
    ses acma tusundan zum yapılıyor en kolay kısma tusuda zoomu gerı alıyor.
  • 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.