Şimdi Ara

Sony VAIO VPCEB4X1E İnceleme... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
9.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de vpcebeb4z1e/bq modelini 2 tane HP(dv3 4300et ve dv6 3113st) deneyip geri vererek aldım, umarım bunda sorun çıkmaz...
  • ürünü tüm ayrıntılarıyla fotoğraflar mısınız? Şu anda vatan bilgisayar da 2.090 TL olarak belirtilmiş. Bekşleyeyim mi? 1 ay a yakın oldu alalı memnun musunuz genel itibariyle? Bilgisayar Almayı düşünüyorum ama en iyi ve en ucuzlarından.. beni en az 3 4 yıl idare edebilmeli.. tavsiyeleriniz de olur mu bana
  • Ben EB4X1E/BQ kullanıcısıyım, 1.5 aydır keyifle kullanıyorum cihazımı, fan sesi, ısınma, cızırtı pızırtı , ekran karıncalanması vb bende hiç yok, tek kelime ile süpeeerrr...Şiddetle öneririm, ancak bu gün iş için Kocaeli'ne gitmiştim; Kırkikievler tren istasyonu yakınındaki Carrefour'un içinde "hızlı sistem" mağazası var, İstanbul'da 3.000 TL olan VPC-F13L8E modeli Sony o mağazada 2.499 TL, bu cihazda çok güzel bir konfigürasyon, inceleyin isterseniz...
  • asus n53sv-sx062 vatanda 1561 tl i7 usb3.0 blutot3.0 webcam2.0 ama full hd mi
    sony eb4x1e vatanda 1651 tl usb blutot webcam vs tam bilmiyorum

arada kaldım ne önerirsiniz?acil indirim bu gün için
  • kesinlikle sony ...
  • i7 asus cok ısınıyor sony alabılırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: qqqqqq0

asus n53sv-sx062 vatanda 1561 tl i7 usb3.0 blutot3.0 webcam2.0 ama full hd mi
    sony eb4x1e vatanda 1651 tl usb blutot webcam vs tam bilmiyorum

arada kaldım ne önerirsiniz?acil indirim bu gün için

Asus ta yeni nesil Sandy Bridge özelliği var

Sistem olarak Asus daha iyi duruyor ancak Sony nin kalitesi ve kullananların memnuniyeti tartışılmaz
  • sesi çok az çıkıyor bu sorunu nasıl giderdin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: istcool

sesi çok az çıkıyor bu sorunu nasıl giderdin ?

srs audio sandbox full sürümünü bul dostum
  • sony vpceb4x1e pc aldım cok yavsatı pc ıkı saat acılmıyordu sony kendı uylamalarıyla doldurmus dusundum napsam dıye gıtım vatancompterdan 8 gb rm aldım pc taktım ınterneten yazıılm cektım fortmat atım win 7 64 ultmate kurdum makıne cnavr gıbı oldu pc acılma suresı hocam 45 sn :) bide wd 7200 rpm bı hardsık makıne aldım mı pc mayak olcak bu driver gormedım resmı sıtesınde yokhttp://esupport.sony.com/perl/select-system.pl?DIRECTOR=DRIVER&PRODTYPE=24

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jenqizhan -- 23 Nisan 2011; 10:45:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EmR_3153

quote:

Orijinalden alıntı: istcool

sesi çok az çıkıyor bu sorunu nasıl giderdin ?

srs audio sandbox full sürümünü bul dostum

Ben de teşekkür ederim hakikaten bayağı işe yaradı.
  • adam incelemiş emeğe saygı beyler
  • Hll emre
  • Dostum hayirli ugurlu olsun oncelikle biz de bir arkadasa almayi dusunuyoruz bu bilgisayari benim merak ettigim bir durum vardi ekranla ilgili. Acaba bu elran arka isik aydinlatmalimi oluyor ? Daha once babama aldigim f serisi bir vaioyu kullanmisligim var full hd 16.4 inc ama arka isik aydinlatmasi olan blurayler muhtesemdi acaba bu ekrandada varmi o tarz veya benzeri bir teknoloji?
  • ya emr buraya yazıyım dedim baya bir eb4x1e kullanıcı oldu hatta dahada olacak gibi. Bir eb4x1e kullanıcıları klubu fln yapsak ta sony e serisi başlığında sayfalarca konuştugumuz eb4x1e muhabbetlerını orada yapsak ınsanları da daha kolay bılınclendırsek. hatta birde imza fln yaptıkmıydı oh :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: brscnzr

ya emr buraya yazıyım dedim baya bir eb4x1e kullanıcı oldu hatta dahada olacak gibi. Bir eb4x1e kullanıcıları klubu fln yapsak ta sony e serisi başlığında sayfalarca konuştugumuz eb4x1e muhabbetlerını orada yapsak ınsanları da daha kolay bılınclendırsek. hatta birde imza fln yaptıkmıydı oh :))

ben önceden imzayı yapmıştım zaten ilk mesaja ekledim hocam.
  • Evet imza tamamdır :) eline sağlık. Güzel oldu bence
  • quote:

Evet imza tamamdır :) eline sağlık. Güzel oldu bence

ram ve harddiski düzelt dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmR_3153

quote:

Evet imza tamamdır :) eline sağlık. Güzel oldu bence

ram ve harddiski düzelt dostum.

ram aldım bende ama 6gb :D hdd yı duzeltebılırız haklısın
  • quote:

ya emr buraya yazıyım dedim baya bir eb4x1e kullanıcı oldu hatta dahada olacak gibi. Bir eb4x1e kullanıcıları klubu fln yapsak ta sony e serisi başlığında sayfalarca konuştugumuz eb4x1e muhabbetlerını orada yapsak ınsanları da daha kolay bılınclendırsek. hatta birde imza fln yaptıkmıydı oh :))

+1

sonunda aldım ilk izlenimlerim olumlu çızırtı fan sesi karıncalanma yok.
    Hoşuma gitmeyen tek şey harddisk tek parça c sadece. d yok nasıl bölerim

Bataryayı bekletme moduna dek kullanıp bitirdim.
    Şarjda ne kadar kalmalı? Kaç kez doldur boşalt yapacagım? Batarya ömrü için nasıl kullanmalıyım?

Birde ilk neler yapmalıyım?

birde recover yapacakmıyım egerse nasıl
    ve sıfırdan format atıp tekrar kurmalımıyım kuracaksam nasıl içinden sadece kullanım cdsi çıktı başka çıkmadı wind nerden bulacagız

açılınca vaio update 5 6 adet update buldu hepsini yapmalımıyım?

acizane tavsiyem bu bilgileri ilk mesaja koyalım herkes faydalansın...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.