Şimdi Ara

Sony VAIO VPCEB4X1E İnceleme... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
84
Cevap
0
Favori
9.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: qqqqqq0

quote:

Orijinalden alıntı: brscnzr

ya emr buraya yazıyım dedim baya bir eb4x1e kullanıcı oldu hatta dahada olacak gibi. Bir eb4x1e kullanıcıları klubu fln yapsak ta sony e serisi başlığında sayfalarca konuştugumuz eb4x1e muhabbetlerını orada yapsak ınsanları da daha kolay bılınclendırsek. hatta birde imza fln yaptıkmıydı oh :))

+1

sonunda aldım ilk izlenimlerim olumlu çızırtı fan sesi karıncalanma yok.
    Hoşuma gitmeyen tek şey harddisk tek parça c sadece. d yok nasıl bölerim

Bataryayı bekletme moduna dek kullanıp bitirdim.
    Şarjda ne kadar kalmalı? Kaç kez doldur boşalt yapacagım? Batarya ömrü için nasıl kullanmalıyım?

Birde ilk neler yapmalıyım?

birde recover yapacakmıyım egerse nasıl
    ve sıfırdan format atıp tekrar kurmalımıyım kuracaksam nasıl içinden sadece kullanım cdsi çıktı başka çıkmadı wind nerden bulacagız

açılınca vaio update 5 6 adet update buldu hepsini yapmalımıyım?

acizane tavsiyem bu bilgileri ilk mesaja koyalım herkes faydalansın...

Bendede herhangi bir sorun yok şu an. Fan sesi boşta normal. Yük altında makul seviyede. Ekrana bakmak çok büyük keyif yaşasın FullHD!! Yazı yazmak için Mirc yükleyesim geliyor sürekli yazmak için

Aynı şekilde 500gb lık bir C geldi. Bu disk bölümlendirmeyi bende yapmak istiyorum.
    Vatan'ın etkin pil kullanım kılavuzunda ilk şarjı bitirdikten sonra 12-14 saat arası şarjda kalması tavsıye ediliyor. Ben öyle yaptım.

Diğer sorular için diğer arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim :))

• Photoshop CS 5 'de pencere üstündeki barda tab textleri çok küçük. Bunun halletmenin bir yolunu biliyor musunuz ?
  • Sony VAIO VPCEB4X1E 2 ay önce alıdğım makina başta çok güzel di ama bugünler fan dan gelen ses ve hopörlerden gelen cızırtı oldukça rahatsız verici...
    arkadaşlar ne yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler
  • AYNI Laptopu 2 hafta önce aldım güzel bi notebook daha format atmadım ama su an güzel ama sesi son ses acınca ses kalitesizleşiyor BEN %20 indirim ile 1750 tlye kullanıslı bir laptop 4gb ram 1 gb ram ekran kartı bilgisayar full hd ISINMA SORUNU YOK ARKADASIN DEDİĞİ GİBİ SONY İÇİNİ COK DOLDURMUS :) AMA TAVSİYE EDERİM GÜZEL TOUCH-PAD BİRAZ O İYİ DEİL AMA DİĞER LAPTOPLARA GÖRE EXPER VB. GÜZEL SADECE KULLANIRKEN FAZLA ASAĞI İNMEMENİZ LAZIM
  • ben bide laptopu aldığımda şarja takmadım %70 bataryası vardı ve bitirmeden taktım suan 2 saat küsür batarya ömrü var bataryada sorun olurmu ?
  • arkadaşlar bende 10-15 gün önce aldım bu cihazı.dediğiniz gibi sony doldurmuş içini.bunlardan hangileri gereksiz sizce?pek anlama bilgisayardan da...
  • recovery dvd si yapmadım format atmak için windows 7 home pre 64 bit nerden buladilirm acaba...
  • Tekrar windows 7 yüklemek gerekirse. Laptop'ın altındaki kod ile mi yükleyeceğiz? Windows 7 almamız gerekmez umarım!
  • altındaki kodla oluyor almanız gerekmez
  • Teşekkürler. Sevindim !
  • BUNUN EKRAN KARTI PAYLASIMLIMI DAHA COZEMEDİM PAYLASIMLIYSA ALDIĞIMA PİŞMANIM DAHA BİŞEY YÜKLEMEDİM AMA SUAN İYİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: 41oguz

BUNUN EKRAN KARTI PAYLASIMLIMI DAHA COZEMEDİM PAYLASIMLIYSA ALDIĞIMA PİŞMANIM DAHA BİŞEY YÜKLEMEDİM AMA SUAN İYİ

harici paylaşımlı değil.1 gb paylaşımsız.
  • Bizim bir ram değiştirme işi varda acaba 1066 mhz üstündeki sistem acaba 1333'le ya da 1600'le uyumlu mudur ?
  • http://www.istanbulbilisim.com.tr/sony-vaio-vpc-eb4x1e-bq-notebook-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-taksit-avantajlari,22743.html

Nakit 1565
    Ne diyorsunuz almalı mıyım?

Edit: Yalnız bende bulamadım Sony Türkiye nin sitesinde. Buradan bir sonuç çıkarmalı mıyız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M!R4G3 -- 7 Temmuz 2011; 14:41:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M!R4G3

http://www.istanbulbilisim.com.tr/sony-vaio-vpc-eb4x1e-bq-notebook-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-taksit-avantajlari,22743.html

Nakit 1565
    Ne diyorsunuz almalı mıyım?

Edit: Yalnız bende bulamadım Sony Türkiye nin sitesinde. Buradan bir sonuç çıkarmalı mıyız?

istanbul bilişimi pek önermiyorlar galiba ama bilmiyorum.Ayrıca bugün vatanda 5 taksit 1650 ye gördüm

• İşte alışveriş yapanlar bi tavsiyede bulunsa da kampanya bitmeden karara bağlasak...
  • brscnzr merhaba arkadasim bu imzandaki makinandan memnunmusun son cikan oyunlari rahat oynuyor musun yada photoshop cizim prog.gibi progmlari rahat kullanabiliyormusun kasmadan ?
  • bende de var bu meretten bende rec. dvdsi oluşturmadım içindeki recvry bölümüyle işimizi halledemez myiiz ? birde bunun biosunda ahci ayarı yok mu ? mac os x kuracağım bulamadım ben :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: yetonyali

brscnzr merhaba arkadasim bu imzandaki makinandan memnunmusun son cikan oyunlari rahat oynuyor musun yada photoshop cizim prog.gibi progmlari rahat kullanabiliyormusun kasmadan ?

Kusura bakmayın biraz hatta baya geç cevap yazıyorum.

Notebookumdan memnunum genel itibariyle. Oyun çok fazla oynayan biri değilim. Bir kaç kez sacred2 ve titan quest oyunlarını oynadım. Herhangi bir sorun yaşamadım ısınma sorunu olmadı ama grafik level ortalamanın üstündeydi oyunlarda.
    Ki bence notebook oyun aleti değil iki kez ekran kartı vs yaktım önceki makinemde.

Mühendisim ancak çizim programlarıyla işim olmuyor, yoğun derecede ofis kullanıyorum. O yüzden bilgi veremicem.

Son olarak gereksiz bir ton vaio programları sebebiyle alet yoruluyor bence almayı düşünüyorsanız alır almaz gereksiz programları kaldırın. Ben birçoğunu disable ettim.
    tşk.,

• onemli degil kardes aldim ben coktan macbook pro 13''
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.