Şimdi Ara

Sony VAIO VPCEB4X1E İnceleme... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
9.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yetonyali

onemli degil kardes aldim ben coktan macbook pro 13''

güle güle kullan :
  • Merhabalar ben aşağı yukarı 10 aydır bu ürünü kullanmaktayım. Şöyle bir problemle karşılaştım işyerimde kablolu olarak internete bağlanıyordum ancak bir süre sonra kablo ile bağlanamamaya başladım bu sorunla karşılaşan veya nasıl çözebileceğime dair fikri olan arkadaşlardan acilen yardım bekliyorum... Şimdiden teşekkürler iyi eğlenceler...
  • s.a hayırlı cumalar.
    Bende Sony Vaio VPC-EB4X1E kullanıcısıyım,bendeki sorunlar söyle Fan sesi beni rahatsız etmiyor fakat bilgisayar başında oturmayanı rahatsız ediyor vuuu diye bir ses ve sıcaklık tabiki
    ikinci sorun ses sorunu.(az çıkması)
    3 ise bu yeni oldu batarya çalışmıyor öndeki batarya ışığı yanıp yanıp sönüyor fişi çektimi pc kapanıyor.şu an için en önemlisi bu napıcaz bakalım forumlara baktığımda bios u güncelleyin falan yazmışlar ama nasıl güncelliyeceğimi de bulamadım açıkcası
  • VAIO dizustu bilgisayarinizin kurtarma dvdlerini olusturmak icin asagidaki adimlari uygulayiniz.
    1-Baslata tiklayin
    2-Program ve dosya arama kismina "Vaio Care" yaziniz.
    3-Programin ismi listenin en basinda yer alacaktir, lutfen tiklayarak aciniz.
    4-Program menusu acildiginda sol taraftaki seceneklerden "Recovey&Restore" secenegine tiklayiniz.
    5-Acilan Pencereden " Recovery" i secin,
    6-Acilan Pencereden " Create Recovery Media" yi secin.
    7-Ekranda cikacak direktifleri uygulayarak kurtarma dvdlerinizi yaratiniz.

Bos DVD-R tipi dvdleri kullanmaniz tavsiye edilir.

HDD yi bolmek icin;
    Baslat,
    Bilgisayarin Uzerinde sag tiklayin vede Yonet i secin
    Disk Yonetimini secin,
    Disk 0 da C: Sucusu biriminin uzerine gelip Sag tiklayip Kucult u secin vede Sihirbazi izleyin.
    Sonrada yeni bolumu Harflendirmek icin Uzerinde sag tiklayip Yeni Basit Birim i secin vede sihirbazi izleyerekten harflendirin.

Fabrika Ayarlarina geri donus, yaratilan bolumlerin hepsi C: ile birlestirilir ve fabrika ayarlarina geri donulur.
    Sure:1:30 - 2 saat.Lutfen Kisisel Bilgilerinizi yedeklediginizden vede Vaio nuz sarj a bagli oldugundan emin olunuz.

Yapilisi
    1-Bilgisayar acilirken Vaio Logo gormeden once ve gordukten sonra ardi sira F10 tusuna basiniz.
    2-Gelen ekraninida lutfen enter tusuna basarak geciniz.
    3-Gelen Ekranda TOOLS u Secin,
    4-Gelen ekranda Start Advanced Recovery Wizard i Secin.
    5-Gelen ekranda Skip secili olsun Next e Tiklayin,
    6-Cikan ekranda gene hic birsey degistirmeden Next e basin.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.