Şimdi Ara

Sony VAIO VPCEB4X1E İnceleme... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
9.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mixenon

Bende de, VPCF1Z13 var SSD alıp bende baştan windows kurmak istiyorum, orjinal 64bit home premium windows7 nerde bulabilirim, nette çok var ama oynanmış hepsi... Nerden indirdin linkini verirsen sevinirim...

homepremium türkçe bulman pek kolay değil.fakat orjinal ultimate tr mydigitallife forumunda vardı.sha değerleri msdn sürümüyle birebir uyuyor kendim denedim.ultimate iso sunun içinden ei.cfg yi seçersen kurulumda tüm sürümleri seçebilirsin ben öyle yaptım
  • hocam birde kaça aldın ?
  • 1800 küsür birşeydi hocam vatanda haftasonu
  • Üstat Vatan'dakiler Sony türkiye garantisi mi yoksa mağaza garantisi mi?
    Bügün sony mağzasına gittim. Ellerinde o model olmadığını, Sony Türkiye'nin o ürünü kendi getirmediğini söyledi.

Full hd olmayan ve bluray'i olmayan bir modeli önerdi 1800'e.
    Kararsız kaldım. Bu mağaza garantisi geyiğinin aslı var mı?

Bir de vatan'nın web'de kdv indirimi ile 1800 küsür gözüküyor ama mağzada 2000 küsür idi fiyat etikette. Sony ürünlerde kdv indirimi yok dedi mağaza görevlisi. Ama internette de %18 kdv indirimi ile 1800 küsür diyor?

Ben bu işten bir şey anlmadadım. Şimdi bu bilgisayarın fiyatı nedir mağazadan alırsam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnbvc

Üstat Vatan'dakiler Sony türkiye garantisi mi yoksa mağaza garantisi mi?
    Bügün sony mağzasına gittim. Ellerinde o model olmadığını, Sony Türkiye'nin o ürünü kendi getirmediğini söyledi.

Bir de vatan'nın web'de kdv indirimi ile 1800 küsür gözüküyor ama mağzada 2000 küsür idi fiyat etikette. Sony ürünlerde kdv indirimi yok dedi mağaza görevlisi. Ama internette de %18 kdv indirimi ile 1800 küsür diyor?

Ben bu işten bir şey anlmadadım. Şimdi bu bilgisayarın fiyatı nedir mağazadan alırsam?

valla bazen vatanda 1800 lere düşüyor.fiyat değişken yani.ayrıca bu ürün sony euarasia garantisi altında mağaza garantisi değil.ben de alırken sordum bütün stoğu vatan almış sadece.sony shop çamur atmış resmen.hatta eurasia garantisinin yazdığı garanti belgesini de kaşeleyip aldığım tarihte verdiler

• quote:

Ben de Vatan'dan aldım VPC-EB4X1E/BQ mu , garantisi kesinlikle Sony Eurasia ancak yalnızca Türkiye'de geçerlidir Sony Eurasia garantisi; fiyata gelince webden alırsanız Vatan bazan fiyatı KDV siz olarak sunuyor size ama mağazaya gittiğinizde de mağaza müdürü ile görüşüp indirim alabiliyorsunuz, ben 1950 TL ye aldım 5 taksit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GRETACASH -- 26 Mart 2011; 21:54:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GRETACASH

quote:

Ben de Vatan'dan aldım VPC-EB4X1E/BQ mu , garantisi kesinlikle Sony Eurasia ancak yalnızca Türkiye'de geçerlidir Sony Eurasia garantisi; fiyata gelince webden alırsanız Vatan bazan fiyatı KDV siz olarak sunuyor size ama mağazaya gittiğinizde de mağaza müdürü ile görüşüp indirim alabiliyorsunuz, ben 1950 TL ye aldım 5 taksit.

quote:

http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1002&uid=117045#

Nasıldır dostlar?
    Özellikleri kağıt üstünde iyi duruyor. Full hd ekran gt550 ekran kartı. Sony yerine Asus mu alsam acaba.? Asus'un servisi ile olumlu bir iki yorum okudum.

Sony eb serisinde ekranda karıncalanma sorunu oluyor mu?
    Ben sony bayisine gittim ebz4 için 1800 tl istediler. Siz hangi sony bayisinden o fiyatı aldınız?

Gençler Sony Vaio vpc 4z1e/bq ile aranıza katılmış oluyorum.

Aslında 4x1e almayı düşünüyordum. Vatan'ın sitesinde gördüğünüz gibi

http://www.vatanbilgisayar.com/sony-eb4x1ebq-eb4x1ebq-core-i5-480m-2.66ghz-4gb-500gb-dvdrwbr-1024mb-hd5650-15.5cam-w7pr/productdetails.aspx?I_ID=52307

%18 kdv indirimi ile 1865 tl yazıyordu fiyat olarak.

Mağazaya gidince kötü bir süpriz ile karşılaştım, bu fiyat yalnızca internet satış fiyatı imiş ama o sayfada göreceğiniz üzere herhangi bir bilgilendirme yoktu. Sadece ana sayfada internet sayfasına özel yazıyormuş ama ben google'dan bulduğum için ana sayfadaki uyarıyı görmedim.
    Nakit vereyim o fiyattan bana verin dedim, kabul etmediler.

Neyse mağaza fiyatı da bana yine de uygun geldi ama ürünün web sitesine ürünün sayfasına açıklama konmaması konusu canımı sıktı ve bende 4x1 ve Vatan'dan almaktan vazgeçtim.

Bimeks'e gittim ve 1519'e eb4z1 aldım. Fiyatı sony mağzalarına göre daha uygun geldi. Sadece full hd olması ekranın ve bluray için o kadar fark da ödememiş oldum.

http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/116985/sony-vaio-vpceb4z1e-bq.aspx

Bu aleti kaç saat sarjda tutmalıyım kullanmadan önce???

• Arkadaşalar, Bimeks'ten yeni aldığım sony vaio vpceb4z1e/bq modelinin kutusunun üstünde Yurtiçi kargoya ait bir etiket var.

Gönderen: İndeks Bilgisayar Sistemleri Mühendislik Sanayi ve Ticaret A.Ş.

ve alıcı Bimeks **** şubesi demekte.

Ben şimdi kıllandım, aldığım bu daha önce alınmış ve iade edilmiş bir bilgisayar olabilir mi?

Bir de bu şirket sanırım notebook'lara teknik servis hizmeti veriyor. Acaba benim bu almış olduğum ürün teknik servis görmüş bir ürün olabirlir mi???

Ne dersiniz dostlar. Bimeksten alışveriş yapan arkadaşlar bu tür bir kargo etiketi gördüler mi???
  • quote:

Arkadaşalar, Bimeks'ten yeni aldığım sony vaio vpceb4z1e/bq modelinin kutusunun üstünde Yurtiçi kargoya ait bir etiket var.

Gönderen: İndeks Bilgisayar Sistemleri Mühendislik Sanayi ve Ticaret A.Ş.

ve alıcı Bimeks **** şubesi demekte.

Ben şimdi kıllandım, aldığım bu daha önce alınmış ve iade edilmiş bir bilgisayar olabilir mi?

Bir de bu şirket sanırım notebook'lara teknik servis hizmeti veriyor. Acaba benim bu almış olduğum ürün teknik servis görmüş bir ürün olabirlir mi???

Ne dersiniz dostlar. Bimeksten alışveriş yapan arkadaşlar bu tür bir kargo etiketi gördüler mi???

Pardon sanırım yalnış alarm. Bu şirket sony vaio2ların dağıtımını yapan şirketmiş. Sanırım kargo firması ile ürünleri mağazalara gönderiyorlar, bana biraz masraflı bir yolmuş gibi gözükmüş olsa da.

• Bende almış bulunuyorum bugün itibariyle SONY EB4X1E/BQ vatan bilgisayardan world card 12 taksit 2024 TL ye açıkçası burda yazdıklarınız çok yardımcı oldu karar vermeme çok da memnunum bu arada garanti belgesi muhabbetini başka bir sony de bana yaptı fakat türkiye sony den garantili kesinlikle sonylerin uydurması bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ellesharr

Bende almış bulunuyorum bugün itibariyle SONY EB4X1E/BQ vatan bilgisayardan world card 12 taksit 2024 TL ye açıkçası burda yazdıklarınız çok yardımcı oldu karar vermeme çok da memnunum bu arada garanti belgesi muhabbetini başka bir sony de bana yaptı fakat türkiye sony den garantili kesinlikle sonylerin uydurması bu

Hayırlı olsun.Ben de teşekkür ederim bütün arkadaşlara.

Bu aleti ne kadar şarj etmek gerekiyor ilk kullanım için?
    İlk taktığında kırmızı şarj oluyor işareti yanıyordu ama şimdi söndü.
    12 saat bekleyeyim mi hemen kullanabilir miyim?
  • arkadaşlar aynı ürünü bende aldım ama virüslü geldi bana kargo şeklinde geri gönderemeyecek bir yerdeyim ondan dolayı gönderemiyorum internet vatandan aldım gizlinet.org diye bir hata kodu verip bir arkadaşlık sitesine yönlendiriyor beni ne yapacağımı anlamadım emr3153 arkadaşında dediği gibi bir sürü gereksizz program var kaldırmak isterdim ama garantiden çıkar diye korkuyorum acaba bu virüsü nasıl silerim birde gelen nortonu kullanamıyorum biri bana anlatabilr mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidalgo1

arkadaşlar aynı ürünü bende aldım ama virüslü geldi bana kargo şeklinde geri gönderemeyecek bir yerdeyim ondan dolayı gönderemiyorum internet vatandan aldım gizlinet.org diye bir hata kodu verip bir arkadaşlık sitesine yönlendiriyor beni ne yapacağımı anlamadım emr3153 arkadaşında dediği gibi bir sürü gereksizz program var kaldırmak isterdim ama garantiden çıkar diye korkuyorum acaba bu virüsü nasıl silerim birde gelen nortonu kullanamıyorum biri bana anlatabilr mi?

istediğini sil hocam garanti gitmez.geri göndermeye de gerek yok.norton falan deneme sürümüdr mcafee falan kaldır.nod32 full sürümü netten bul.o virüsü de temizlersin sorun kalmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidalgo1

arkadaşlar aynı ürünü bende aldım ama virüslü geldi bana kargo şeklinde geri gönderemeyecek bir yerdeyim ondan dolayı gönderemiyorum internet vatandan aldım gizlinet.org diye bir hata kodu verip bir arkadaşlık sitesine yönlendiriyor beni ne yapacağımı anlamadım emr3153 arkadaşında dediği gibi bir sürü gereksizz program var kaldırmak isterdim ama garantiden çıkar diye korkuyorum acaba bu virüsü nasıl silerim birde gelen nortonu kullanamıyorum biri bana anlatabilr mi?

öncelikle cihazlarınızı güle güle kullanın.
    hocam kutu acıkmıydı yeni cihaz viruslu gelmez.

@t EmR_3153. Tesekkurler incelemen için.

2 haftadı arastırmalarım sonucunda dell 15R ile sonyEB4X1E VE EB4Z1E arasında gidip geldim cihazları gıdıp yerınde denedım dellin bariz ekran da karıncalanma sorunu var butun cihazlarında. Şimdi son aşamadayım sony hangi modelini almalıyım ?

blurayı kesın kullanmam sonucta 2 kasada aynı ancak cozunurluk ve fullhd olması cok fazla farklılık gosterıyormu ? fullhd ve çözünürlügün fazla olması nerde avantaj saglıyor ?
    birde nerden almalıyım en ucuz nereden temin edebilirim ayrıca çanta önerirseniz de cok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan2000 -- 3 Nisan 2011; 19:49:43 >

• valla full hd al bence.bana 1366x768 çamur gibi geliyor
  • EmR_3153 nekadara nerden almıstın vatanda var herelde sadece bu urun. sımdı baktım 2024 tl fıyat baya bı artmıs gibi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan2000

EmR_3153 nekadara nerden almıstın vatanda var herelde sadece bu urun. sımdı baktım 2024 tl fıyat baya bı artmıs gibi ?

ankara vatandan 1800 civarı almıştım sanırım
  • tesekkur ederım verdıgın bılgıler ıcın vatan ın ındrım yapmasını beklıcez mecbur olarak ozaman butun stokları almıslar bıtek orada satılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmR_3153

3-4 gün önce Ankara vatan bilgisayardan vaio eb4x1e aldım.Alma sebebim ise full hd ekrana alışmış olmam ve blu ray özelliğinin olmasıydı.Fakat ilk açtığımda bilgisayar çöplük halindeydi ve aşırı yavaştı.Tabi sony nin gerekli gereksiz birçok program eklemesiydi en büyük etkendi.Recovery DVD'leri ne kadar işime yaramayacak olsa da aldım yinede.Recovery DVD leri oluşturmak için 4 DVD lazım oldu.Sonra microsoftun orjinal msdn sürümü olan windows 7 home premium tr 64 bit sistemi kurmaya başladım.tabi recovery bölümünü falan kaldırdım kullanmayacağım için.Kurulum bittikten sonra notebookun altındaki key ile windowsu rahatlıkla aktifleştirdim.En son sony'nin sitesinden gerekli driverları indirdim ve rahatlıkla hepsini kurdum.Şu an gayet hızlı oldu bilgisayar.Ses kalitesi orjinal ilk hali ile geldiği zaman berbattı.Fakat format atıp hiçbir driver kurmayıp windowsun tanıdığı haliyle bırakıldığı zaman gayet iyi.Bence ses driverını kurmayın benim gibi yapacaksanız.Kurunca yine kötüleşiyor çünkü Rahatsız olduğum birşey daha var o da touchpad.Bence pek kullanışlı bir touchpad değil fakat benim için engel değil çünkü mouse ile kullanıyorum.Ekran önceki ekranım da full hd olduğu için 1366x768 çözünürlükteki notebooklar çamur gibi geliyor.Piyasada da pek full hd notebook bulunmadığı bulunsa da uygun fiyatlı olmadığı için bu modeli seçtim.Blu ray olması da artı bir özellik tabi.Super Multi Blu ray varmış üzerinde.Sanırım okuma hızı daha yüksek.Diyeceklerim bu kadar aklında sorusu olan arkadaşlar varsa seve seve cevaplarım.

Sony VAIO VPCEB4X1E İnceleme...

Selamlar bendede aynı model bulunmakta ilk aldığımda sorun varmı diye recovry yaptım şimdi recovry cd oluşturamıyorum. Pc gerekcekten cok yavaş Sony programları ıvır zıvırı yüzünden, formatta atamıyorum recovry cd oluşturmadın :(

Senden ricam windows 7 home premium tr 64 bit- ve recovry cd birer kopyasını gönderirmisin dostum. Sony servis 75 tl istiyor cevabını bekliyorum.

• ürünü aldım ürün hp9000 serısınden sonra baya guzel 1 hafta gecsın yorumlarımı yazacagım.. urun sessız ve ısınma yok şimdılk
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.