Şimdi Ara

sony vaio formatta hiçbir sürücü bulunamadı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu çıkıyor ne yapıp windowsu kurabilirim bilgisayar yanda duruyor öyle. ?

• Arkadaş ne çıkıyor ?

Türkçe öğretmeniniz hiç mi bir şeyler öğretmedi size merak ettim doğrusu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dopac34

Arkadaş ne çıkıyor ?

Türkçe öğretmeniniz hiç mi bir şeyler öğretmedi size merak ettim doğrusu...

asıl size hiçbirşey öğretilmemiş başlıkta yazıyor onuda mı anlamıyorsunuz.
  • "sony vaio formatta hiçbir sürücü bulunamadı sorunu " Böyle yardım talebi olmaz, olursada kimse buna cevap yazmaz, oldu ki biri cevap yazdı, yazan aklı selim biri olmaz, ancak benim gibi biri cevap yazar gider oda soruna cevap olmaz...
  • 1 haftadır aynı sorunu yaşıyorum. çözemedim. Keşke türkçe tartışmasını kapatıp çözüme ulaşsaydınız.
  • Kardeşim adam gibi problemi hangi aşamada nasıl verdiğini anlatırsan yardımcı olup çözüm buluruz. Hdd görüntüleme kısmında olduğunu bende biliyorum ama detaylıca yazın şuraya açıklamayı. Hangi aşamada olduğunu hangi işletim sistemi kurmaya çalıştığınızda olduğunu düzgünce yazın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bak kardeş
    tüm sürücüleri biçimlendirdik. win 7 nin yükleneceği sürücüyü bulamıyor. Araştoırmalarımız biosta sata menüsünde işlem yapmak gerekiyormuş ama sony vaio nun biosunda sata menusüde yok. Teşekkür ederim Sarıaslan...
    Tam 1 haftadır bilgisayar ile uğraşıyorum ama çözüm bulamıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • öncellikle bios da var ise security boot seçeneğini aktif dışı edin daha sonra fast boot özelliğini kapatarak eliniz de varsa win 8 ya da tekrar win 7 dvd si ile deneyiniz.
  • Melih_bass kullanıcısına yanıt
    security de boot seçeneği yok.
    bios ekran resimlerini buraya attım. Yardım lütfen. resimler altta..

sony vaio formatta hiçbir sürücü bulunamadı sorunu sony vaio formatta hiçbir sürücü bulunamadı sorunu sony vaio formatta hiçbir sürücü bulunamadı sorunu sony vaio formatta hiçbir sürücü bulunamadı sorunu
     sony vaio formatta hiçbir sürücü bulunamadı sorunu sony vaio formatta hiçbir sürücü bulunamadı sorunu sony vaio formatta hiçbir sürücü bulunamadı sorunu sony vaio formatta hiçbir sürücü bulunamadı sorunu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.