Şimdi Ara

Sony taşınabilir şarj istasyonu pil ailesi Sony CycleEnergy video inceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
3.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Denemedim ama büyük ihtimal bir sorun yoktur. Zira şu an genelde data aktarma olarak çalışmıyordu şarj için sorun çıkartan bir şey görmedim. Gerçi her an Apple diyebilir ki desteklemiyorum pat diye kalabilirsiniz. En iyisi Apple Store da halı hazırda satılan bir ürün olması önemli tam garanti istiyorsanız.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Phenom II X4 940, Asus M3A78T (790GX), 2x2 GB DDR2-800 ,Samsung 2333SW 23"", Sapphire Ati HD6870 1GB, 160 Gb Intel X25-M SSD ve SCYTHE Silent Box içinde 3,5" Western Digital 750 Gb 5400 rpm sessiz HDD, 16 Mb önbellek , Lian-li PC-C32 Fanları kısılmış Kasa, Be-Queit 450 Watt güç kaynağı, Samsung DVD-RW Gümüş ön yüz, Microsoft Sidewinder X6, Cyber Snippa Intelliscope fare, SONY KDF-E50A11E 50" 3LCD HDTV, 2x Saitek P3000 Gamepad Scythe Zipang soğutucu
  • bunları alacağınıza gidin bir LG g2 alın batarya sıkıntınız bitsin.

• @gun 2500 mah ve daha düşük donanımlı şarj istasyonunun fiyatı sony nin bu ürününün iki katı fiyatına satılıyor applestore da :) cevabınız için teşekkür ederim 60tl ye alınır bu ürün.

• ultrabook için olanlar var mı piyasada?

• khaos kullanıcısına yanıt
    Var hocam

• 5000 olanını media markta gördüm 129 tl idi. sony mağazasına girdim;99 tl... hemen aldım. kaliteli, şık ve telefonu gayet hızlı şarj ediyor. süre ölçmedim. ancak one x prizden yaklaşık 3.15 saatte şarj oluyor. bu alet ile daha kısa olduğunu farkettim. ancak süre tutmadım...

• stüdyo teknoseyir'den esinlenilmiş galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: qeza42

stüdyo teknoseyir'den esinlenilmiş galiba

keşke video ve ses kalitesi noktasında da teknoseyirden esinlenseler, video boyunca arkadan ucak geçer gibi bir uğultu geliyor kulaklarım resmen şey oldu, ağrıdı
  • Mesut abi Erdi Abinin göbeği çok dikkat çekiyor. Açıkçası stüdyonun geniş planda çekimi sırasında gözüme çok fazla detay takılıyor ve ürünlern kadraj da kapladığı yer, çektikleri dikkat azalıyor. Ayrıca kameranın sizi yukarıdan çekmesi de pek hoş olmamış sanki sıkışık bir alanda sizi karenin içine anca sığdırmışlar gibi oluyor basık bir görüntü hissi yaratıyor. Erdi abi koltukta ne yapacağını bilemiyor yayılsa bize ayıp olacağı için yayılamıyor dik otursa kendi sıkılıyor Size daha rahat koltuklar, ürün için daha yüksekte ve kadraj da daha çok yer kaplayan bir sehpa Görsellik açısından daha güzel olabilir diye düşünüyorum. DH Forever...

• karti K kullanıcısına yanıt
    bana nerden bulabileceğim hakkında bilgi verebilirmisiniz?
  • khaos kullanıcısına yanıt
    Amazon da var ama türkiyede nerde var bilmiyorum acıkcası

• videodaki ürünlerin fiyatları
    1800mah, 49 lira
    2800mah, 59 lira
    5000mah, 99 lira
    7000mah, 179 lira.
    fiyatlar için hepsisony'ye baktım. uzun zamandır listemdeydi ama fiyatlar çok kabarık. taşınabilirlik sorununuz yoksa 130 liraya 9000mah samsung powerbank var, daha iyidir.
    ayrıca, GP nin şarjlı pillerinden alıp, küçük bir devre yardımıyla 25-30 liraya 3200mah'lik bir usb batarya yapabilirsiniz.

Gajeel Redfox
  • laptop şarj eden var mı ya da bunlar laptop için de kullanılıyor mu ki?

• Bunun yanında Sony Ocak ayında şarj süresini çok büyük oranda azaltacak bir teknoloji tanıtacaktı. onu da bekliyoruz ve Sony'i seviyoruz.

Orijinalden alıntı: qeza42

stüdyo teknoseyir'den esinlenilmiş galiba

Merhaba, iyi sabahlar.

Türkiye'de donanım incelemelerini video olarak sunmaya başlayan* ve profesyonel stüdyo kavramını internet sitesi seviyesinde uygulayan ilk yayın olduğumuzdan bu konuda vizyonumuz zaten ortada. Sahip olduğumuz stüdyoyu daha verimli kullanabilmek adına zaman zaman değişiklikler yapabiliyoruz, bu da onlardan biri. Şu an gördüğünüz tamamlanmış hali de değil, ışık ayarlamaları ve bazı ekstralar olacak. Dolayısıyla herhangi bir esinlenmeden en azından bizim yayınımız adına söz edemeyiz.

İyi forumlar dilerim.

* İlk videomuz 4 Kasım 2006 tarihinde yayınlanmıştır. :)

• 5000 mah lık modeli 2 aydır kullanıyorum,sonycenterdan 99 liraya almıştım, 3000 mah kapasiteli xperia Z1 telefonumu 2 saatte 0'dan 100 e ful şarj ediyor ancak cihazın kendisi tamamen boşaldığında yaklaşık 12 saatte şarj oluyor,renk seçeneklerinin olması da iyi 4 tane kalem pilin 10 lira olduğunu düşünürsek 100 lira böyle bir cihaz için çok değil

• samsung almaya düşünen olursa ucuza buldum paylaşıyım dedimhttp://www.sanalpazar.com/Samsung-Orjinal-Harici-Sarj-Cihazi-9000mah-Eeb-ei1cwe__isp10796313

• Ben 4 AA pil ile çalışan CE Belgeli Output 1A olan cihaz kullanıyorum bence bu powerbanklardan daha kullanışlı çünkü acil durumda herhangibir yerden 4 adet AA kalem Pil alıyorsunuz şarj ediyorsunuz. GP nin 4 adet 2700mah (gerçekte 2600mah bunlar) şarjlı pilleri var, Galaxy S3 ümü en az 3 kez şarj edebildim 0 dan 100 e kadar muhtemelen 4 veya 5 inci şarja kadar gider çünkü 2600 x 4 = 10400mah e denk geliyor işin güzel yanı cihaz powerbanklardan daha ucuza geliyor ve ömrünün bitme derdi yok. Ayrıca BİM marketlerde satılan fiyatı 1.5 tl olan 4 lü AA piller var bunlarda minimum 3 kez cihazımı şarj ediyor (cihazım samsung galaxy s3 2100mah ) dediğim cihazı 13 $ almıştım çok memnunum.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.