Şimdi Ara

Sony taşınabilir şarj istasyonu pil ailesi Sony CycleEnergy video inceleme (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
3.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • inceleme demişsiniz ama uydu alıcıdaki saçma sapan kanalların ürün tanıtımlarına benzemiş... bir kere matematik gibi mAh hesabımı yapılır gerçek dünyada kaç saatte hangi telefonu kaç kere doldurdunuz, atıyorum 5 dolumdan sonraki kayıp ne kadar oldu bunları inceleyip tablo olarak verebilirdiniz hatta tablonun video içinde olmasına gerek bile yok konuya koyabilirdiniz.

• 7000 amperlik olanını Note 3'te kullanıyorum. 2 şarj gidiyor.

• peki aldımız 5000mah portaple charger sony ürününü aldım kullanmadan önce jarza takmak gerekiyormu teşekkürler..

• Burada konuşuldu mu bilmiyorum, ama 5000'lik olanla ilgili olarak "en fazla 2 saat şarj ettiği" yazıyor, yani 2 saat içinde telefon yüzde kaç şarja gelirse orada kalır deniyor (2 saatten fazla şarj edebilmesi için ne yapılması lazım, bilmiyorum, neticede 2 saatten cok daha fazlasına daha yetecek kapasitesi kalıyor olması lazım) (amazon'ds belki tam yazıldığı şekliyle söyleyemeyebilirim ama bir kısmının 3.7, bir kısmının 5 V için ayrıldığını, sony'nin de zaten bunu sitesinde belirttiğinj, dolayısıyla ürünün tlf sarj ederken 3000 mAh'lik gibi düşünülmesi gerektiğini yazmıştı, ama amazon sağolsun, negatif olan yorumları kaldırmış)
    Bu ürünü kullanan varsa maximum kaç saat şarj edebildigini, telefonunu 0'dan %100'e getirip getiremediğini, bir de hangi ürüni ne kadar şarj edebildigini yazabilir mi???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

mazda 3
  • quote:

Orijinalden alıntı: barkodd

Burada konuşuldu mu bilmiyorum, ama 5000'lik olanla ilgili olarak "en fazla 2 saat şarj ettiği" yazıyor, yani 2 saat içinde telefon yüzde kaç şarja gelirse orada kalır deniyor (2 saatten fazla şarj edebilmesi için ne yapılması lazım, bilmiyorum, neticede 2 saatten cok daha fazlasına daha yetecek kapasitesi kalıyor olması lazım) (amazon'ds belki tam yazıldığı şekliyle söyleyemeyebilirim ama bir kısmının 3.7, bir kısmının 5 V için ayrıldığını, sony'nin de zaten bunu sitesinde belirttiğinj, dolayısıyla ürünün tlf sarj ederken 3000 mAh'lik gibi düşünülmesi gerektiğini yazmıştı, ama amazon sağolsun, negatif olan yorumları kaldırmış)
    Bu ürünü kullanan varsa maximum kaç saat şarj edebildigini, telefonunu 0'dan %100'e getirip getiremediğini, bir de hangi ürüni ne kadar şarj edebildigini yazabilir mi???

Bu ürünü yaklaşık 8 aydır kullanıyorum. Nexus 5'i %10 dan %100 e 1 saatte dolduruyor, bunu 1 tam ve yarım şarj olarak yapıyor.
    Bunun dışında bu tarz ürünlerle telefonu şarj ederken kesinlikle cepte ve çantada taşımayın, iki cihazda çok ısınıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Master KENOBI

Bu ürünü yaklaşık 8 aydır kullanıyorum. Nexus 5'i %10 dan %100 e 1 saatte dolduruyor, bunu 1 tam ve yarım şarj olarak yapıyor.
    Bunun dışında bu tarz ürünlerle telefonu şarj ederken kesinlikle cepte ve çantada taşımayın, iki cihazda çok ısınıyor.

anladığım kadarıyla "cihazı 1 saatten uzun süre kullanmak zorunda kalmadım; zaten 1 saatte %100'e kadar dolduruyor, ama 2. seferde kalan şarj %100 doldurmaya yetmiyor" diyorsunuz; yanılıyor muyum? (1 saatten sonra şarjı kesme ihtimaliyle ilgili kafamdaki soru işareti yüzünden "1 saat şarjdan sonra akımı kesiyor; sonra bağlantıyı çıkarıp tekrar bağlamak, ve tam şarja ulaşması için biraz daha şarjda tutmak gerekiyor" olarak da anlamak mümkün)

mazda 3
  • quote:

Orijinalden alıntı: barkodd

quote:

Orijinalden alıntı: Master KENOBI

anladığım kadarıyla "cihazı 1 saatten uzun süre kullanmak zorunda kalmadım; zaten 1 saatte %100'e kadar dolduruyor, ama 2. seferde kalan şarj %100 doldurmaya yetmiyor" diyorsunuz; yanılıyor muyum? (1 saatten sonra şarjı kesme ihtimaliyle ilgili kafamdaki soru işareti yüzünden "1 saat şarjdan sonra akımı kesiyor; sonra bağlantıyı çıkarıp tekrar bağlamak, ve tam şarja ulaşması için biraz daha şarjda tutmak gerekiyor" olarak da anlamak mümkün)

Doldurduktan sonra şarjı kesiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• sizin bataryanız 2300 mAh ise (ve tam boş olmadığından) sanırım amazon'da yazılan yorum doğru; cihazı 3000 mAh gibi düşünmek lazım; benim bataryam 2500 mAh, ve benim bataryamı da 1 tam şarjdan biraz daha fazla şarj edecek... cevabınız için teşekkür ederim...

mazda 3
  • 5000 lik versiyonu yaklaşık 6 aydır kullanıyorum, işim gereği priz bulmam bulsam da bağlı kalmam zor olduğu için her gece sabaha kadar şarja takarım, 150 şarj görmüş geçirmiştir şuan performansında azalma görmedim.

S4 active kullanıyorum 2600 mah batarya var, sıfırlansa bile 100 e çıkması sanırım 2 saat sürmüyor, 2 saat sürmediği için de bahsedilen konuyu gözlemleme şansım olmadı. 2 saati aşabilmek için şarj ederken aynı zamanda sürekli oynamak lazım..

Şarj performansı ise şarj olurken ne kadar kullandığıma bağlı. Yani bir tane 100 ü her halukarda dolduruyor ama diğer şarjı 20 ila 70 arasında yapabiliyor, o da şarj olurken aynı zamanda harcama miktarınıza göre değişir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokdemirkaan , tam da duymak istediklerimi yazmışsınız; çok teşekkür ediyorum; şimdi kafamda hiç soru işareti kalmadı... aslında bu cihazı ihtiyacımı karşılayacağını düşündüğüm en başarılı cihaz olmasından dolayı değil ama muadillerine göre çok daha estetik oluşu ve harici şarj cihazının asıl taşıması gereken özellik olan "taşınabilirlik" konusunda çok başarılı olduğunu düşündüğüm için almak istiyordum (ürün gerçekten harici şarj cihazlarını geçtik ekranı olsa pek çok telefondan çok daha şık, ve çantaya vb. bile ihtiyaç kalmadan pantolon arka cebinde bile sürekli olarak çok rahatlıkla taşınabilecek ebatlarda (pek çok markanın ürünü zaten çok kaba, ama yine sony'nin 7000 mAH'lik olanı bile sürekli taşımak için biraz büyük sayılırken bu 5000'lik olan boyut olarak çok ideal) )
    bir de sony'ye batarya konusunda -özellikle vadettiği 500 şarjdan sonra bile %90 kapasite korunması vaadi konusunda- güveniyorum, yalnız yine de şarj kapasitesi keşke biraz daha fazla olabilseydi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barkodd -- 9 Kasım 2014; 1:32:28 >

mazda 3

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.