Şimdi Ara

Sony taşınabilir şarj istasyonu pil ailesi Sony CycleEnergy video inceleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
3.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 yıldır samsung marka 9000 mah harici batarya kullanıyorum ve rahat 20 kişi benden görüp aldı cevremde

• Dedigin cihaz mantikli gozukuyor link varmi bir baksam?

Üzerinde 2 tane usb çıkış mevcut. Benden çok arkadaşlarım kullanıyor. 1 kere şarj ediyorum ondan sonra 3 kere one s s4 cihazımı tam şarj edebiliyorum.
    Sizi priz bağımlılığından kurtarıyor gerçekten çok güzel bir şey..

• Hepimiz aynı teknenin hamuruyuz
    Lakin burda bir gerçek fark ettim
    Çoğunluk olarakta şekilciyiz,şekilci.
    Konuyu hiç sağa sola yatırmıyalım Yorumlarda en çok artıyı alan yorum hangisi?
    Editörün göbeğine takan arkadaşın göbek yorumu

fikirleri eleştirmek şöyle dursun canım

Aklımıza bilgimize yaslanarak konuşmak ve yazmak nerdee

Efenim onlar hurafe şeyler..!!

Şekilciyiz işte saça sakala bakar yorum yaparız

giyim kuşam bişeyler buluruz
    İnsan cep telefonu gibi eleştirilirmi ya? (androidmi bu ios mu megapiksel felan)

Erdi'nin bu sürümünü tutmayanlar; Son sürüm erdi001 çıktı güncel indirin

Şekil eleştirisinde en çok kadın cinsini eleştiririz . Şekline ve giyimine bakarak

Burda Erdi beyin Erkek olması,TSE standartlarında makul görünümlü olması yetmedi.Adama göbekten giriverdiler.

Hemmmen olaya şekil açısından girer bişiyler çiziktiriz

veya forumun Şen çocuğu olma arzusu vardır içimizde kimbilir.?

he dimi lan he dimi?

• Güzelmis lo

• Amerikalı bir firmada o beyaz pilin boyutlarında 14.000 mA kapasite sağlayan pil mevcuttu. Ama kabloyu yine telefonun kablosunu kullanmak zorunda olduğumuz için almadım.

Günümüzde usb bellekler gibi kaplumbağadan esinlenmiş şekilde kaybolan kapak yerine içine çekmeli uç yaparak tozlanmayı vesaire engelliyorlar. Bu tarz bu pilin ucunda da böyle biraz uzun olsa, oraya çeşitli uçlar konumlandırılsa (ki dediğiniz gibi artık gelenekselleşmeye başlayan microUSB port ve iPhone portu ve belki kulaklık girişinden şarj olan mp3 çalarlar gibi 3-4 port kaldı yaygın kullanılan) buu sayede kablo taşımaya gerek olmadan tak-çıkar mantığında kullanabilsek olmaz mı?

• Bu tip bi şey almak farz oldu. Pil bitecek diye telefona dokunmaya korkuyorum dışardayken. 2800mahlığı alınır

Orijinalden alıntı: organizma

Ben 4 AA pil ile çalışan CE Belgeli Output 1A olan cihaz kullanıyorum bence bu powerbanklardan daha kullanışlı çünkü acil durumda herhangibir yerden 4 adet AA kalem Pil alıyorsunuz şarj ediyorsunuz. GP nin 4 adet 2700mah (gerçekte 2600mah bunlar) şarjlı pilleri var, Galaxy S3 ümü en az 3 kez şarj edebildim 0 dan 100 e kadar muhtemelen 4 veya 5 inci şarja kadar gider çünkü 2600 x 4 = 10400mah e denk geliyor işin güzel yanı cihaz powerbanklardan daha ucuza geliyor ve ömrünün bitme derdi yok. Ayrıca BİM marketlerde satılan fiyatı 1.5 tl olan 4 lü AA piller var bunlarda minimum 3 kez cihazımı şarj ediyor (cihazım samsung galaxy s3 2100mah ) dediğim cihazı 13 $ almıştım çok memnunum.

şarjlı AA piller 1.2volt :)

3 tane takarsan 2600mah olur
    4 tanesi 3400mah yapar.

pillerle başa çıkılmaz bence

geçen hafta aldım bende cp-f5b
    sorularınız varsa alabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fx_57,5

cevaplandırırsanız sevinirim ;

iphone 5s e videoda incelediğiniz 2800kapasiteli cihazı alıp taksak çalışırmı.Malum ios 7 ile artık apple onayı olmayan aksesuarlar kullanılmayacak hatta şarj aletleri bile deniliyordu.Bu cihaza kurudan çıkan kabloyu taksak şarj olur mu?

kutudan micro usb çıkıyor
    iphoneların kabloları lightning olduğundan telefonun yanında gelen kabloyu kullanabilirsin.

usb den şarj olan tüm cihazlar şarj edilebilir yani

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

iphone 5s e videoda incelediğiniz 2800kapasiteli cihazı alıp taksak çalışırmı.Malum ios 7 ile artık apple onayı olmayan aksesuarlar kullanılmayacak hatta şarj aletleri bile deniliyordu.Bu cihaza kurudan çıkan kabloyu taksak şarj olur mu?

iphoneların kabloları lightning olduğundan telefonun yanında gelen kabloyu kullanabilirsin.

cevabın için teşekkürler aklımdaki tek soru işareti ios 7 ile bu engellenecek deniliyordu yani apple oyanı almayan hiçbir cihaz iphone üzerinde kullanılamaz tarzında bundan sormuştum ama fiyatıda gayet iyi ve sony alıp denemeye değer

TRABZONSPOR

• Bu arada göbek möbek ne saçma yorumlar yapılıyor. Göze batan bi şey yok. Fashion tv mi bu arkadaş ne bekliyorsunuz anlamıyorum ki

Orijinalden alıntı: gun

Denemedim ama büyük ihtimal bir sorun yoktur. Zira şu an genelde data aktarma olarak çalışmıyordu şarj için sorun çıkartan bir şey görmedim. Gerçi her an Apple diyebilir ki desteklemiyorum pat diye kalabilirsiniz. En iyisi Apple Store da halı hazırda satılan bir ürün olması önemli tam garanti istiyorsanız.

"Pat" diye kalmamak için hangi apple ürününü önerirsiniz ? İpad mini retina için düşünüyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

cevabın için teşekkürler aklımdaki tek soru işareti ios 7 ile bu engellenecek deniliyordu yani apple oyanı almayan hiçbir cihaz iphone üzerinde kullanılamaz tarzında bundan sormuştum ama fiyatıda gayet iyi ve sony alıp denemeye değer

lightning kablların içinde chip var.
    yani önemli olan kablo .enerji kaynağı değil.
    kablo orjinalse sorun çıkarmaz

• 1yıldır kullanıyorum. Çok işe yarıyor. Sony 1800 telefonumu 1 kez daha full şarj ediyor.
    Eksi yönü de var tabi ki o da cihaz 5 saat gibi bir sürede şarj oluyor.
    Ama yinede lazım olabiliyor. Ben en küçüğünü tavsiye ediyorum. Çantanıza atın unutun. Çok lazım olduğunda işinizi kesinlikle görüyor.
  • akıllı telefonların pil sürelerini uzatmamakta ısrarcı olan üreticilerin, son beş yılda tüm dünya insanlarına çok sıkıntı yaratmış olan batarya sorunsalını, basit bir ek paket ile rahatlıkla çözebileceklerini düşünüyorum;

1-2014 ün arifesinde, halen telefonlarımızı şarj edebilmek için bir kablo ile prize takıp 3-4 saat bağlı tutma zorunluluğumuz olması çok eskilerde kalmış olmalıydı. artık bundan kurtulmamızın zamanıdır.
    2-pil değişimi telefonda çok pratik olmalı, 3-4 saniyede bile değişim mümkün olmalı.
    3-pili değiştirirken telefonun çalışmaya devam edebilmesi için, telefonun içine gömülü çok ufak bir sabit batarya yerleştirilmeli, değiş tokuş işlemi en sakar insanın bile maksimum 10 saniyede yapabileceği kadar basit olacağından, telefona sabitlenmiş bu mikro batarya, değişim sırasında güç tasarrufu modunda telefonu bu kısa süre boyunca açık tutmayı başarabilecek güçte olmalı.
    4-telefonlar toplam 3 adet pil ve 2 adet şarj ünitesi ile beraber satılmalı. veya daha da uygunu; içinde 2 adet batarya ve 2 adet şarj ünitesi bulunan "ALL TIME CHARGED" isimli bir paket satışa sürülmeli. birinci batarya telefonda, ikincisi evde, üçünsü de iş yerimizde bulundurulmalı.
    5-kullanım şekli ise çok basit; bir takım şarj ünitesi ve batarya evde, diğer takım da işyerinde bulundurulur, pil nerede biterse ya da bitmesine yakın, telefona takılı batarya, şarjdaki ile hızlı bir şekilde değiş tokuş edilir, hepsi bu. telefonun içindeki mikro batarya sayesinde bu değiş tokuş işlemi esnasında bile hiç kapanmayacağından, gayet zahmetsiz ve hızlı.
    6-bataryaları şarj edecek üniteler, bizi uğraştırmaması için, sürekli elektriğe takılı kalabilecek şekilde dizayn edilmeli, ve pil şarj olduğunda elektriği kesebilmeli.

sonuç olarak; günlerini ev ve iş yerinde mekik dokuyarak geçiren masabaşı çalışanları, telefonlarını şarj kablosuna mahkum etmeden yaşamlarını sürdürebilecekler bundan gayrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asaltek -- 6 Aralık 2013; 15:20:36 >

• Sony'nin 50 tl olan 2000 mah'lık bataryasını kullanıyorum. kalın bir kalem gibi. Oldukça iş görüyor. neticede sadece acil durumda küçük bir çantan bile olsa kullanıyorsun. 1.5 yıl oldu halen kapasitesi taş gibi.

• Arkadaşlar ben romoss kullanıyorum onun güvenilirliği nasıl samsung batarya yazıyor ama bilemeyiz tabi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

http://store.apple.com/tr/ipad/ipad-accessories/power#!&f=mophie&fh=35d7%2B3387

http://store.apple.com/tr/ipad/ipad-accessories/power#!&f=techlink&fh=35d7%2B344d
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Phenom II X4 940, Asus M3A78T (790GX), 2x2 GB DDR2-800 ,Samsung 2333SW 23"", Sapphire Ati HD6870 1GB, 160 Gb Intel X25-M SSD ve SCYTHE Silent Box içinde 3,5" Western Digital 750 Gb 5400 rpm sessiz HDD, 16 Mb önbellek , Lian-li PC-C32 Fanları kısılmış Kasa, Be-Queit 450 Watt güç kaynağı, Samsung DVD-RW Gümüş ön yüz, Microsoft Sidewinder X6, Cyber Snippa Intelliscope fare, SONY KDF-E50A11E 50" 3LCD HDTV, 2x Saitek P3000 Gamepad Scythe Zipang soğutucu

• Bundan yaklasik 3.5 yil once i900 omnia telefonum icin almistim markasini hatirlamiyorum ama 3600mah lik. Otobuslerde cok faydali oldu iki uc film izliyordum nete giriyorum telle konusuyorum ve hala telefonu kullanabiliyordum. Ayrica yurtta kalirkende beni sarj sirasi bekleme derdindende cok kurtardi . simdi kiz arkadasima verdim oda kullaniyor hala is goruyor . sarj gucu baya azaldihemen hemen yariya dustu zamaninda 50 liraya almistim yani hakkini fazlasiyla verdi halada kullaniliyor. Ama birdaha alacak olursam sonynin 5000 mah ligini alirim.

• Güzel ürünler. Özellikle 7000 mAh olan harika.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.