Şimdi Ara

Sony Playstation 3 Titreşimli Joystick

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
2.450
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sürekli bozanlar için ideal ya yedekleme yaparsınız ya da 2. kol olarak kullanırsınız.

Fiyatı gayet uygun bir de çek bölümünden uygun fiyatta çek alırsanız baya iyi fiyata gelir.

Fiyatı : 79,90 Bence sıcak.

http://www.morhipo.com/kampanya/detay/5583823/22878/sony-playstation-3-titresimli-joystick

• orjinalmi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anubis2005

orjinalmi acaba

Morhipo Boyner Holding'e ait bir sitedir.Ben uzun süredir alışveriş yapıyorum herhangi bir orjinal olmayan ürüne rastlamadım.Ayrıca ürünü iade etme prosedürü oldukça iyi çalışıyor ve para iadesi mevcut.
    Herhangi bir sorun yaşamazsınız ve ürünlerin tümü orjinaldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feumarte

quote:

Orijinalden alıntı: anubis2005

orjinalmi acaba

Morhipo Boyner Holding'e ait bir sitedir.Ben uzun süredir alışveriş yapıyorum herhangi bir orjinal olmayan ürüne rastlamadım.Ayrıca ürünü iade etme prosedürü oldukça iyi çalışıyor ve para iadesi mevcut.
    Herhangi bir sorun yaşamazsınız ve ürünlerin tümü orjinaldir.

bilgilendirme icin cok tesekkurler dostum...

• 4-5 gün önce farketmiştim.. 150 ye 30'luk çekle adedi 65 liraya geliyor
  • çok iyi fiyat değil bence, anca çekle bişeye benziyor
  • Şimdi bu dualshock 3 değil dimi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ccguven kullanıcısına yanıt
    Sanırım dualshock 3 ama six axis değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jlozde

ds3 olanlar aynı zamanda sixaxis, sixaxislerde titreşim yok sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 150 ye 30 luk çeki nerden bulabiliriz

• pcye bağlanabilirmi

• Arkadaşlar bunu alıp laptopta kullanabilirmiyiz acaba verimli bir şekilde

• quote:

Orijinalden alıntı: Jlozde

six axis hocam. Resimde de belli zaten:

• orjinal olmadığını düşünüyorum yurtdışında bile fiyatı 40 dolar nasıl olabilir böyle bir fiyat ? Morhippo zararına satıyor derseniz tamam olabilir ama garantisi nedir onu öğrenebilirsek içimiz rahat sipariş verebiliriz . Alıp ta sonra orjinal olmadığını anlayınca geri gönder vs. istemiyorum doğrusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fırsatkampanya

orjinal olmadığını düşünüyorum yurtdışında bile fiyatı 40 dolar nasıl olabilir böyle bir fiyat ? Morhippo zararına satıyor derseniz tamam olabilir ama garantisi nedir onu öğrenebilirsek içimiz rahat sipariş verebiliriz . Alıp ta sonra orjinal olmadığını anlayınca geri gönder vs. istemiyorum doğrusu.

Alıpta geri göndermek için sadece yurtiçikargoya gitmeniz yeterli geri kalanı hemen hallediyorlar zaten ve ücret ödemiyorsunuz.Bence orjinal ve sorun olacağını düşünmüyorum.
    Dediğim gibi daha önce bu site güvenilir foruma bakarsanız birçok kişi sürekli olarak alışveriş yapıyor bu siteden biraz araştırın emin olacaksınız.
  • quote:

quote:

orjinal olmadığını düşünüyorum yurtdışında bile fiyatı 40 dolar nasıl olabilir böyle bir fiyat ? Morhippo zararına satıyor derseniz tamam olabilir ama garantisi nedir onu öğrenebilirsek içimiz rahat sipariş verebiliriz . Alıp ta sonra orjinal olmadığını anlayınca geri gönder vs. istemiyorum doğrusu.

Alıpta geri göndermek için sadece yurtiçikargoya gitmeniz yeterli geri kalanı hemen hallediyorlar zaten ve ücret ödemiyorsunuz.Bence orjinal ve sorun olacağını düşünmüyorum.
    Dediğim gibi daha önce bu site güvenilir foruma bakarsanız birçok kişi sürekli olarak alışveriş yapıyor bu siteden biraz araştırın emin olacaksınız.

Tamam site güvenilir olabilir ona bir sözüm yok ama ürünün bana orjinal olduğunu ispat edecek birşey orada yazılmış olması gerekiyor . Bu kolların ithalatını kim yapmış? Garantilerini hangi firma veriyor ? ya da sony eurasia garantili mi ? He diyorsun siparişini ver gelsin orjinal olmadığını zaten anlarsın hemen geri yollarsın . Neden uğraşayım ki orada garantisine dair de hiçbirşey yazmıyor . Bunun dışında orjinal kolları 100tl gibi satıyorlarken burada nasıl 80 tl ye satılıyor anlayamıyorum aslında fiyat herşeyi belli ediyor . Bu şahsi görüşümdür kimseyi bağlamaz .

• quote:

quote:

quote:

Tamam site güvenilir olabilir ona bir sözüm yok ama ürünün bana orjinal olduğunu ispat edecek birşey orada yazılmış olması gerekiyor . Bu kolların ithalatını kim yapmış? Garantilerini hangi firma veriyor ? ya da sony eurasia garantili mi ? He diyorsun siparişini ver gelsin orjinal olmadığını zaten anlarsın hemen geri yollarsın . Neden uğraşayım ki orada garantisine dair de hiçbirşey yazmıyor . Bunun dışında orjinal kolları 100tl gibi satıyorlarken burada nasıl 80 tl ye satılıyor anlayamıyorum aslında fiyat herşeyi belli ediyor . Bu şahsi görüşümdür kimseyi bağlamaz .

Peki o zaman :) görüşüne saygı duyuyorum. iyi alışverişler diliyorum.

• Geçen sene aynı kampanyadan aynı ürünü almıştım tam bir sene önce, yoğun fifa13 oynamalarım sonucu analoğun tepe kağuçuğu koptu(yaklaşım 6 ay sonra) tuşlarda eridi özellikle kare tuşu
    Not:orijinal koluda bir senelik fifa12 oynamam sonucu benzer durumdaydı kare tuşa bariz erimişti analog yan plastik çerçevelerinden kırılmıştı. Durum benlede alakalı olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brak13 -- 26 Ocak 2014; 11:38:33 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mavisis-dh

N11 de 49 liralik bir ilan var, 1. Kalite ama orjinal degil tabiki, yorumlar guzel bakmanizi tavsiye ederim linki musait zamanda eklerim, ceklerle daha ucuza geliyor, kirildi derdi de olmaz ben 2 adet aldim dün, soran olursa urunle ilgili yorumda yaparim elime ulasinca

aynısından aldım iade ettim

sebebi ise gow oynarken seri şekilde basılması gereken yerlerde (örn: kapı açarken seri O tuşu) sahte olan kol seri tuş kombinasyonunu algılamıyor haliyle oyunda ilerleyemiyorsun.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.