Şimdi Ara

Sony Playstation 3/4 - Sıkça Sorulan Sorular & Cevapları !!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.576
Cevap
65
Favori
674.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Weysell ntsc-j makinelerde sansür var deniyor. Resistance ve genji gibi oyunlarda. Bu oyunlardan mı kaynaklanıyo yoksa makineden mi kaynaklanıyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ecelnico

Weysell ntsc-j makinelerde sansür var deniyor. Resistance ve genji gibi oyunlarda. Bu oyunlardan mı kaynaklanıyo yoksa makineden mi kaynaklanıyor?

Kardeş sansür olayı ps3'ten kaynaklanıyor galiba. NTSC-J ve NTSC-U konsollarda aşırı şiddet ve kan içeren oyunlarda kan öğesi devre dışı bırakılmış sanırım, sansürsüz bir makineden alınacak oyun save dosyası ile bu sorun aşılıyor ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weycell 61 -- 27 Mart 2007; 1:48:21 >
  • Bu konuda kesin bir bilgi varmı weysell? Kimisi katılmıyor bu görüşe. Makineden olsa bir save dosyası kırılcak bir olay değil bu deniyor. Oyundan kaynaklanabilir diyolar. Asia oyunlarına böyle bir uygulama yapılmış olabilir deniyor. Mantıklı geldi bana...
  • Ben Grand Tourismo Hd indirdim ama yükleme yapmadı. System default yaptım olmadı. system restore ps3 yapınca karşıma gelen ilk ekran format ekranı. daha önce indirdiğim demoları silecek. Bende yeniden indirmeye karar verdim. Yeniden indireceğim dosyayı daha önce indirdiğim dosyanın üzerinemi yüklüyor ? yoksa ayrı bir dosya olarak mı gösteriyor? Bu arada ayrı dosya olarak gösteriyorsa eski çalışmayan dosyayı nasıl silerim?

http://img85.imageshack.us/my.php?image=dsc00031ym4.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DFX -- 27 Mart 2007; 11:11:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: epikman

Ekranda böyle

Sony Playstation 3/4 - Sıkça Sorulan Sorular & Cevapları !!!

aynı televizyondan bizdede war görüntü nasıl oluyo ?

• 11 DVI-D
    12 D-Sub
    13 PC audio
    14 HD audio jakı
    15 YPbPr
    16 S-Video
    17 Kensington kilidi
    18 CVBS
    19 Audio jakı
    29 SCART
    Link:
    ImageShack
    eurq3.gif - Click to see more photos
    http://img341.imageshack.us/my.php?image=eurq3.gif

Monitör: Philips 190G (Üstünde HD Monitör yazıyo ama bilemicem. HDMI yok bikerem. onuda belirtiyim)
    Resimde yerler war. Onların yanında da numaralar war. Onların ne olduklarını anlamanız için yaptım. Bu kadar şeyide bu monitörde HD modunda PS3 oynayabilir miyim size sorayım diye yaptım ? yarımcı olursanız sevinirim

• ya kızmazsanız bir sorum daha olacakta. o da bu alata neden xp yüklenemediğ' _
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dr.Bah

quote:

Orjinalden alıntı: epikman

Ekranda böyle

Sony Playstation 3/4 - Sıkça Sorulan Sorular & Cevapları !!!

aynı televizyondan bizdede war görüntü nasıl oluyo ?

Ben çok memnunum. Hiç öle Ps2 ile aynı filan değil yani. Çok iyi. Lcd'de nası oluyor bilmiyorum ama bence çok güzel

• quote:

ya kızmazsanız bir sorum daha olacakta. o da bu alata neden xp yüklenemediğ' _

XP işletim sistemi Power PC tabanlı mimarilerde sorunsuz bir şekilde doğrudan çalışır niteliktedir ve bu nedenle Power PC mimarsiyle pekde alakası olmayan ps3'e direk yüklenememektedir. Birkaç kişi Linux üzerinden XP işletim sistemini ps3'de emüle yoluyla çalıştırmayı başarmıştır bunun yanında.

quote:

/>

11 DVI-D
    12 D-Sub
    13 PC audio
    14 HD audio jakı
    15 YPbPr
    16 S-Video
    17 Kensington kilidi
    18 CVBS
    19 Audio jakı
    29 SCART
    Link:
    ImageShack
    eurq3.gif - Click to see more photos
    http://img341.imageshack.us/my.php?image=eurq3.gif

Monitör: Philips 190G (Üstünde HD Monitör yazıyo ama bilemicem. HDMI yok bikerem. onuda belirtiyim)
    Resimde yerler war. Onların yanında da numaralar war. Onların ne olduklarını anlamanız için yaptım. Bu kadar şeyide bu monitörde HD modunda PS3 oynayabilir miyim size sorayım diye yaptım ? yarımcı olursanız sevinirim

Bu monitör ile aşağıdaki kablo yardımıyla 720p görüntü modunda HD görüntü alabilmeniz mümkündür:

www.bimel.com.tr
    bimel :: Anasayfa
    http://www.bimel.com.tr/urun/ayrinti.php?id=7341

NOT: ps3 cihazı HD desteğinin yanında HDCP desteğine de ihtiyaç duyar. Gerekli diğer bütün koşulları sağlasanız bile monitör veya TV'niz HDCP satandardını da aynı zamanda desteklemiyorsa ps3 ile görüntü elde edemezsiniz. Mutlaka HDCP standartlarını desteklediğinden emin olmadan adım atmayın.

quote:

Orjinalden alıntı: DFX

Ben Grand Tourismo Hd indirdim ama yükleme yapmadı. System default yaptım olmadı. system restore ps3 yapınca karşıma gelen ilk ekran format ekranı. daha önce indirdiğim demoları silecek. Bende yeniden indirmeye karar verdim. Yeniden indireceğim dosyayı daha önce indirdiğim dosyanın üzerinemi yüklüyor ? yoksa ayrı bir dosya olarak mı gösteriyor? Bu arada ayrı dosya olarak gösteriyorsa eski çalışmayan dosyayı nasıl silerim?

http://img85.imageshack.us/my.php?image=dsc00031ym4.jpg

Bu konu system restore ile hallediliyor, hatta sizinle aynı hatayı daha önce almış olan ve sorunu bu yolla halletmiş epikman nikli üyemizle irtibata geçmeniz iyi olacaktır.

quote:

Bu konuda kesin bir bilgi varmı weysell? Kimisi katılmıyor bu görüşe. Makineden olsa bir save dosyası kırılcak bir olay değil bu deniyor. Oyundan kaynaklanabilir diyolar. Asia oyunlarına böyle bir uygulama yapılmış olabilir deniyor. Mantıklı geldi bana...

Bu konuda kesin bir bilgiye ulaşamadım ama bilgim bu doğrultuda. Eğer kesin bir bilgiye ulaşırsam sizi haberdar ederim.

• Update ve demolari nasil indirecegim hakkinda hic bir fikrim yok?Bilgilendirirseniz sevinirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Omega_Red

Update ve demolari nasil indirecegim hakkinda hic bir fikrim yok?Bilgilendirirseniz sevinirim...

pm cevaplandı.
  • Beyler bende panasonic TH-42PA50E plazma tv var.Normalde bu tvnin hd olmaması lazım fakat kullanma kulavuzunda 720p desteklediği yazıyor.
    Arkadada Componenet girişi mevcut olmasına ve component üzerinden hd yle uyumlu yazmasına (kullanma kılavuzunda degil internet adresinde yazıyor) ragmen tv nin hiçbir yerinde hd ready yazmıyor. Sormak istediğimde şu:Bu plazmamda PS3 le 720p oyun oynayabilirmiyim.Arkada 5li component girişi var ordanmı bağlayacağım? Umarım yardım edersiniz. Şimdiden çok teşşekürler.
  • Weysell ps3 ümü açtım. sing up tuşuna basınca şu ahatyı veriyo: an error has occured (80028EA6). bu ne hatası. sing up yapamıyorum. Yardım lütfen!!! Arkadaşlar düzelttim fakat. Bu demo çekme rehberini uygulayayım dedim. O zaman da bu hatayı veriyor. anlamadım nerde hata var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecelnico -- 28 Mart 2007; 16:02:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TylerFCI

Beyler bende panasonic TH-42PA50E plazma tv var.Normalde bu tvnin hd olmaması lazım fakat kullanma kulavuzunda 720p desteklediği yazıyor.
    Arkadada Componenet girişi mevcut olmasına ve component üzerinden hd yle uyumlu yazmasına (kullanma kılavuzunda degil internet adresinde yazıyor) ragmen tv nin hiçbir yerinde hd ready yazmıyor. Sormak istediğimde şu:Bu plazmamda PS3 le 720p oyun oynayabilirmiyim.Arkada 5li component girişi var ordanmı bağlayacağım? Umarım yardım edersiniz. Şimdiden çok teşşekürler.

dostum öncelikle senin tv hd ready değil haberin olsun çünkü tv nin çözünürlüğü 852 x 480 pixel.ha bu ps3 oynamamak için hiç bir sorun teşkil etmez.ancak hdmi çıkışının olmamasida buyuk bir dezavantaj...
    ama playstation komponent kablosu ile bağlayabilirsin.yinede normal tv lere göre iyi bir goruntu alirsin.ayrica plazmalaribn yuksek kontrastlarida düsünülğünde iyidir yinede...
    720 p oyun oynayamassin...480p oynarsin...

• quote:

Orjinalden alıntı: kelto3

quote:

Beyler bende panasonic TH-42PA50E plazma tv var.Normalde bu tvnin hd olmaması lazım fakat kullanma kulavuzunda 720p desteklediği yazıyor.

dostum öncelikle senin tv hd ready değil haberin olsun çünkü tv nin çözünürlüğü 852 x 480 pixel.ha bu ps3 oynamamak için hiç bir sorun teşkil etmez.ancak hdmi çıkışının olmamasida buyuk bir dezavantaj...
    ama playstation komponent kablosu ile bağlayabilirsin.yinede normal tv lere göre iyi bir goruntu alirsin.ayrica plazmalaribn yuksek kontrastlarida düsünülğünde iyidir yinede...
    720 p oyun oynayamassin...480p oynarsin...

Dostum cevap için sağol fakat kullanma kılavuzunda 480p , 720p , 1080i desteklediği yazıyor
    Ayrıca kullanma kılavuzunda HD : Komponent üzerinden sağlanabilir yazmışlar işte anlamadığım noktalarda bu bide kılavvuzda mı yada sitedemi gördüm hatırlamıyorım 1280*720 çözünürlüğü komponent üzerinden sağladığını belirtmişler. Kafam çok karıştı

• valla dostum senin tv ye nette baktim öle bir çözünürlük yoktu.bence panasonic musteri danisma hatti falan varsa ara iyice bi öğren derim...
  • quote:

Weysell ps3 ümü açtım. sing up tuşuna basınca şu ahatyı veriyo: an error has occured (80028EA6). bu ne hatası. sing up yapamıyorum. Yardım lütfen!!! Arkadaşlar düzelttim fakat. Bu demo çekme rehberini uygulayayım dedim. O zaman da bu hatayı veriyor. anlamadım nerde hata var.

ecelnico adresi Türkiye olarak gösterdiysen bu hatayı almış olabilirsin onu kontrol et.

quote:

Dostum playstation component kablosu ile bu TV'de 1080i'ye kadar görüntü alabilirsin ama TV'nin aynı zamanda HDCP destekliyor olması da lazım ona göre yoksa hiç görüntü alamazsın.

• Merhaba,

Amerika'ya gidecek arkadaştan PS3 siparişimi verdim. Gelecek olan cihaz 60GB, NTSC-U olacak,süpriz bir şey çıkmazd eğil mi? sorum şu, buna 110V/220V çevirici gerekli mi? yoksa direkt power kablosu ile kullanabilirmiyim?
    Mazallah 110V sa takarız 220V'u sonra 600 USD'ye dumanlarını koklarız.

Bilgiler için şimdiden teşekkürler,
  • weysell türkiye sayfasını denemedim. Makineyi açtım denedim lütfen update edin yazıyo. Update etmekte istemiyorum. Update etemeden üyelik vermiyo. Bunun bir yolu yok mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilse

Merhaba,

Amerika'ya gidecek arkadaştan PS3 siparişimi verdim. Gelecek olan cihaz 60GB, NTSC-U olacak,süpriz bir şey çıkmazd eğil mi? sorum şu, buna 110V/220V çevirici gerekli mi? yoksa direkt power kablosu ile kullanabilirmiyim?
    Mazallah 110V sa takarız 220V'u sonra 600 USD'ye dumanlarını koklarız.

Bilgiler için şimdiden teşekkürler,

Hayır çeviriciye gerek yok, direk prize takıp çalıştırabilirsiniz rahat olun. Tüm ps3'ler uluslararası akım çıkışlarına uyumlu pinlere sahiptirler...

quote:

weysell türkiye sayfasını denemedim. Makineyi açtım denedim lütfen update edin yazıyo. Update etmekte istemiyorum. Update etemeden üyelik vermiyo. Bunun bir yolu yok mu?

Kardeş söylemeyi unuttum, bu hatayı modemin ps3'e IP adresi atayamadığı zaman da alabilme ihtimalin var. IP adresini modemine paralel bir şekilde elle atamayı dene düzelmesi lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weycell 61 -- 28 Mart 2007; 18:23:29 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.