Şimdi Ara

Sony Playstation 3/4 - Sıkça Sorulan Sorular & Cevapları !!! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.576
Cevap
65
Favori
674.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mc_ersin

dvi-vga dönüştürücü de mi sökmüyor yani?

olmazsa tvbox9 alacağım bayağı bir kasarak kendimi.ps3 ü component den tvbox a - oradan vga ile tvye bağlantı yapacağım.bu tvbox manuel olarak çözünürlük ayarlamamıza olanak veriyor.aldığım en iyi görüntü hangi çözünürlükte olur ve tavsiye edermisin böyle bir çözümü?

isot loader ne zaman çıkıyor hocam hala mı tarih yok?

ps3 vga görüntü birimini desteklemediği için arada tvbox gibi birşey yoksa vga'dan zaten görüntü alamazsınız.

valla benim sana tavsiyem al bir tane 940BW, bir tane de HDMI-DVI dönüştürücü kablo bak keyfine. 940BW konusunu ciddi ciddi düşünürsen syermen nikli üye ile irtibata geç benden selam söyle çok uygun fiyata verir sana. Yok illa tvbox diyorsan alacağın en verimli görüntü 1280*720 olur, 1080p'ye çıkabiliyorsa ona da eyvallah tabi.

iso loader olayı aslında NTSC makineler için çözüldü ve hazır ama Paradox grubundan gelen açıklamaya göre Sony PAL model ps3'lerde donanım değişikliğine gitmiş ve o nedenle NTSC makinelere uyan Loader PAL ps3'lerde çalışmamış...Dark Alex ve Paradox grubunun çalışmaları devam ediyor, Nisan ayının ortalarında bombayı patlatabilirler diye düşünüyorum.

• hocam cevaplar için çok sağol.
    ama evde 26" philips var borcunu öderken böyle birşeye giremem , tvbox benim için daha avantajlı.(48 cm nere , 68 cm nere)
  • quote:

Orjinalden alıntı: mc_ersin

hocam cevaplar için çok sağol.
    ama evde 26" philips var borcunu öderken böyle birşeye giremem , tvbox benim için daha avantajlı.(48 cm nere , 68 cm nere)

Rica ederim kardeşim, umarım ps3 ile mutlu olursun.
  • benim bi sorum olacak.şu HDCP olayı sadece monitör için mi geçerli yoksa hdmi tv'ler içinde geçerlimi?eğer geçerli ise HDCP uyumlu 32''hdmi tv'ler den birkaç marka ve model belirtebilir misiniz?
  • arkadaşlar benim modemim usb den bağlanıyor..ps3 e bu modemi usb sinden bağlasam olurmu?yoksa ethernet modem şartmı?ayrıca diyelim ps3 ü modeme bağladım nasıl olacak bilgisayardan mı download edeceğim oyunları falan?ayrıca linux kurmadan da web sayfasında dolaşabiliyormuyuz ps3 te?birde bu versiyonları yüklemesem olurmu?çünkü versiyon yüklerken elektrik kesilirse ps3 ün zarar görmesinden korkuyorm
  • walla psp ile girildiğine göre ps3 ile hayli hayli girilir.
  • ya merak ettiğim şey oyunları nasıl download edicem?yada bilgisayara bağladığımda karşıma bilgisayarda birşeymi çıkçak yoksa tv de mi gözükecek ne çıkacağı?bilgisayara bağlamamın sebebi sadece internetimi sağlamak?versiyon yüklemesi sırasında elektrik kesintisinde ps3 zarar görürmü?versiyon yüklemeden internet sayfası açabilirmiyim ps3 te?biri açıklarsa sevnrm
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugurfb

benim bi sorum olacak.şu HDCP olayı sadece monitör için mi geçerli yoksa hdmi tv'ler içinde geçerlimi?eğer geçerli ise HDCP uyumlu 32''hdmi tv'ler den birkaç marka ve model belirtebilir misiniz?

Hem Monitör hem de HDTV'ler için HDCP olayı geçerlidir..HDCP uyumlu 32" TV markası veya modeli size vermem şu an için çok zor çünkü internet kataloglarında maalesef çoğunlukla yer almayan bir durum söz konusu HDCP olayında. Ama Vestel'in 32" modelleri ve Samsung ile Toshiba markalara ait LCD TV'ler yüksek oranda HDCP uyumuna sahiptirler.

quote:

Orjinalden alıntı: Spirit_of_sLy

arkadaşlar benim modemim usb den bağlanıyor..ps3 e bu modemi usb sinden bağlasam olurmu?yoksa ethernet modem şartmı?ayrıca diyelim ps3 ü modeme bağladım nasıl olacak bilgisayardan mı download edeceğim oyunları falan?ayrıca linux kurmadan da web sayfasında dolaşabiliyormuyuz ps3 te?birde bu versiyonları yüklemesem olurmu?çünkü versiyon yüklerken elektrik kesilirse ps3 ün zarar görmesinden korkuyorm

PS3 USB bağlantı noktası PC'lerde olduğu gibi çok geniş bir arabirim desteği vermiyor henüz. Yani demek istediğim şu anda en garanti yol ethernet çıkışını kullanmak veya 60GB'lık modeliniz varsa Wi-Fi'den yararlanmaktır. Ama elinizdeki USB modemle de şansınızı deneyebilirsiniz.

ps3'ü modeme bağladıktan sonra yine ps3 içerisindeki Online Mağazadan oyun demolarını indireceksiniz, PC ile işiniz yok.

Linux kurmadan da web sayfalarında dolaşabilirsiniz ps3'te evet.

Versiyon yükseltmeseniz tabiiki olur ama eğer elektrik kesintisinden çekininp de bunu yapmayacaksanız size tavsiyem update dosyasını PC'nize indirip sonra USB bellek veya bir DVD'ye yazarak ps3'e atmanız ve bu şekilde daha garantili bir yolla güncellemeyi yapmanız şeklinde olacaktır.

Son olarak versiyon yükseltmezseniz ps3'ün online özelliklerinden ve internet tarayıcısından faydalanamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weycell 61 -- 1 Nisan 2007; 16:31:44 >

• weycell kardeşim şimdi ben versiyon yükseltmessem tarayıcıyı kullanamıyacakmıyım?ps3 ü ethernetten modeme bağladıktan sonra başka hiçbirşey yapmadan ps store a giriyorum dimi?modeme bağladıktan sonra ps3 ün internete bağlandığını gösteren bir uyarısı varmı nereden anlıyacağım bağlandığımı?birde mesela versiyonu kurmak için dvd ye at demişsin memorex dvd ye yazsam ps3 okurmu dvd yi?okuduğu zaman direk dvd nin içindeki dosyaya tıkladığım zaman otomatik kurarmı?birde bu versiyonları yükseltirken illa 1.1 den başlıyarak sıraylamı kurmak gerekir yoksa direk 1.6 yı yüklesem olurmu?yoksa her bir versiyon farklı özellikler mi içeriyor?yani 1.6 bütün özellikleri içeren bir update değilmi?
  • quote:

weycell kardeşim şimdi ben versiyon yükseltmessem tarayıcıyı kullanamıyacakmıyım?ps3 ü ethernetten modeme bağladıktan sonra başka hiçbirşey yapmadan ps store a giriyorum dimi?modeme bağladıktan sonra ps3 ün internete bağlandığını gösteren bir uyarısı varmı nereden anlıyacağım bağlandığımı?birde mesela versiyonu kurmak için dvd ye at demişsin memorex dvd ye yazsam ps3 okurmu dvd yi?okuduğu zaman direk dvd nin içindeki dosyaya tıkladığım zaman otomatik kurarmı?birde bu versiyonları yükseltirken illa 1.1 den başlıyarak sıraylamı kurmak gerekir yoksa direk 1.6 yı yüklesem olurmu?yoksa her bir versiyon farklı özellikler mi içeriyor?yani 1.6 bütün özellikleri içeren bir update değilmi?

Versiyon yükseltmezseniz tarayıcı kullanamazsınız.

ps3'ü ethernetten modeme bağladıktan sonra direk kullanıcı kaydınızı yaparak psstore'a girebiliyorsunuz evet.

Modeme bağladıktan sonra herhangi bir uyarı yok direk tarayıcıya gelip anlarsınız zaten olup olmadığını.

Memorex DVD'yi okur evet. Okuduğu zaman yapacağınız şey System Settings başlığı altındaki System Update kısmına tıklayıp "Update Via Storage Device" seçeneğini seçmeniz olacak.

Versiyon yükseltmesi için direk 1.60'ı kurmanız yeterli olacaktır hepsini içerir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weycell 61 -- 1 Nisan 2007; 17:16:35 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Weycell 61

quote:

weycell kardeşim şimdi ben versiyon yükseltmessem tarayıcıyı kullanamıyacakmıyım?ps3 ü ethernetten modeme bağladıktan sonra başka hiçbirşey yapmadan ps store a giriyorum dimi?modeme bağladıktan sonra ps3 ün internete bağlandığını gösteren bir uyarısı varmı nereden anlıyacağım bağlandığımı?birde mesela versiyonu kurmak için dvd ye at demişsin memorex dvd ye yazsam ps3 okurmu dvd yi?okuduğu zaman direk dvd nin içindeki dosyaya tıkladığım zaman otomatik kurarmı?birde bu versiyonları yükseltirken illa 1.1 den başlıyarak sıraylamı kurmak gerekir yoksa direk 1.6 yı yüklesem olurmu?yoksa her bir versiyon farklı özellikler mi içeriyor?yani 1.6 bütün özellikleri içeren bir update değilmi?

Modeme bağladıktan sonra herhangi bir uyarı yok direk tarayıcıya gelip anlarsınız zaten olup olmadığını.

versiyonu yükseltmeden tarayıcıyı açamıyorum dimi?bu arada bütün bilgilerin için teşekkürler weycell dostum

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Weycell 61

quote:

versiyonu yükseltmeden tarayıcıyı açamıyorum dimi?bu arada bütün bilgilerin için teşekkürler weycell dostum

Evet açamıyorsun...Bu arada update dosyasını DVD veya USB belleğe atarken dikkatli ol...Önce ps3>UPDATE olarak iki klasör oluştur, en son klasörün içine de update dosyasını at.

• yani ilk önce bir küçük harflerle ps3 adında yeni klasör oluşturcam,daha sonra oluşturduğum bu ps3 adlı yeni klasörün içine büyük harflerle update adında bir yeni klasör oluşturcam ve update dosyasını bu en son oluşturduğum ps3 dosyasının içindeki update klasörüne atıcam böyle dimi?sonra direk neroya veri dvd si yarat diyip yazdırsam olur dimi?yazma hızı önemlimi
  • quote:

yani ilk önce bir küçük harflerle ps3 adında yeni klasör oluşturcam,daha sonra oluşturduğum bu ps3 adlı yeni klasörün içine büyük harflerle update adında bir yeni klasör oluşturcam ve update dosyasını bu en son oluşturduğum ps3 dosyasının içindeki update klasörüne atıcam böyle dimi?sonra direk neroya veri dvd si yarat diyip yazdırsam olur dimi?yazma hızı önemlimi

Evet aynen öyle ama aslına bakarsan bu iş en garanti USB bellek ileolur çünkü DVD'ye yazıpta çalıştıramayanlar oluyor genelde. Bir tane USB bellek bulabilirsen o şekilde yapmanı tavsiye ederim.
  • weycell dostum açıklamaların için gerçekten teşekkür ederim.birde şunu sorayım çok oldu amabu resetleme falan diyorlar nedemek oluyor resetleme ?
  • quote:

weycell dostum açıklamaların için gerçekten teşekkür ederim.birde şunu sorayım çok oldu amabu resetleme falan diyorlar nedemek oluyor resetleme ?

resetleme derken konsolu yeniden açıp kapatmak söylenmek isteniyor.
  • saolasın weycell
  • quote:

saolasın weycell

• Merhaba ,

Kısa bir sorum olacak, cevaplarda okudum, " iso loader" nedir? , Çarşamba veya perşembe NTSC-U PS3'üm geliyor, önceden bilgimiz olsun,

Teşekkürler,
  • Benim bitane televizyonum var küçük sayılır onun çözünürlüğünü nerden bilebilirim. Ayrıca çözünürlük 1280x720 olmassa ps3 ün bi zevki olmazmı?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.