Sağolun beyler 5 saniye basılı tutma olayı işe yaradı. Televizyon Grundig ntsc desteklemiyor olabilir.
eline sağlık güzel yazmışsın
Sıkça sorulan bi soru değil ama sorayım bakalım .
Amerika versiyon makina almayı ve online olarak Almanyadaki arkadaşım ile ps3 oyunları oynamak istiyorum mümkünmüdür?
Konsol uzmanı arkadaşlar hadi bakalım soru okadar da zor değil.
Bildiğim kadarı ile. Online oyunalrda server sorunu oyunlardan kaynaklanıyor. Yani hangi bölge den aldıysan o serverdan bağlanıyor deniyor. Bunun için bir path çıkar bence...
quote:
Orjinalden alıntı: mczaga
Sıkça sorulan bi soru değil ama sorayım bakalım .
Amerika versiyon makina almayı ve online olarak Almanyadaki arkadaşım ile ps3 oyunları oynamak istiyorum mümkünmüdür?
Size bunun cevabını verdim tekrar neden soruyorsunuz anlamadım. Diyorumki oyunlardan kaynaklanan bir problem ve bu nedenle hangi oyun sorun çıkartır veya çıkartmaz bilemeyiz böyle bir liste yok elimizde...Şansa kalmış bir iş.
quote:
Orjinalden alıntı: ecelnico
Bildiğim kadarı ile. Online oyunalrda server sorunu oyunlardan kaynaklanıyor. Yani hangi bölge den aldıysan o serverdan bağlanıyor deniyor. Bunun için bir path çıkar bence...
Patch çıkmadan tam online kısmı belli olmadan versiyon farkı yüzünden insanlar istedikleri özelliği alamıcaklar desenize.
şimdi GTHD'yi indirdim indirmede sorun yok ama game bölümünde GTHD'ye basıp install ederken "An error occured during the install operation. (80029564)" diye bişey yazıyor 3,4 kere denedim hep böle yazıyor. Install etmiyor
quote:
Orjinalden alıntı: epikman
şimdi GTHD'yi indirdim indirmede sorun yok ama game bölümünde GTHD'ye basıp install ederken "An error occured during the install operation. (80029564)" diye bişey yazıyor 3,4 kere denedim hep böle yazıyor. Install etmiyor
"System Settings" altında "Restore PS3 System" yaparsanız sorununuz hallolacaktır. Eğer sorununuz çözülmediyse tekrar yüklemeyi deneyin, saygılar..
quote:
Orjinalden alıntı: Weycell 61
quote:
"System Settings" altında "Restore PS3 System" yaparsanız sorununuz hallolacaktır. Eğer sorununuz çözülmediyse tekrar yüklemeyi deneyin, saygılar..
o format atma olmuyormu. Yani indirdiğim şeyde gitmez mi?
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Weycell 61
quote:
o format atma olmuyormu. Yani indirdiğim şeyde gitmez mi?
"System Restore" sistem geri yükleme demektir. Format komutu daha aşağıdaki Format Utility başlığından yapılır. Ama internette daha derinlemesine bir araştırma yapın bu söylediğim içinizi rahatlatmadıysa ondan sonra kararı kendiniz verin.
yok ne ya ne demek dünden beri hep soruyorum. Sende sağolasın yardımcı oluyorsun. Niye inanmiyim kardeş.
quote:
yok ne ya ne demek dünden beri hep soruyorum. Sende sağolasın yardımcı oluyorsun. Niye inanmiyim kardeş.
Benim de yanılma payım olabilir bu konuda o nedenle böyle yaklaştım ama sizin gibi bu hatayı alıpda sorununu dediğim yolla çözen başka kişiler oldu için rahat olsun....Yine de bizzat denemediğim için kesin birşey de demek istemiyorum.
Tekrar teşekkürler
quote:
Tekrar teşekkürler
...Neyde karar kıldınız?
System restore yaptım oldu vallahi sağolasın
quote:
System restore yaptım oldu vallahi sağolasın
Logitech MOMO racing direksiyonum var bunu ps3 de kullanabilir miyim acaba?