Şimdi Ara

Sony Playstation 3/4 - Sıkça Sorulan Sorular & Cevapları !!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.576
Cevap
65
Favori
674.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kolda üst kısmında kırmızı ışıklar yanıp sönüyor mu 4'ü birden aynı ritimde olmak şartıyla?
  • Sadece 1 nolu ışık yanıyor yanıp sönme yok
  • O zaman kol aktif ve USB'ye takmanıza gerek yok demektir bu. Yani kol açısından bir sorun yok, X'e de basamıyorsunuz demek...Hımmm, valla alete reset atın o zaman çünkü başka bir çıkış yolu göremiyorum, ama reset'in de ne gibi bir risk getireceğini bilemiyorum açıkçası..Karar sizin, reset'den başka çıkış yolu göremiyorum ben iyice düşünün.
  • Ekranda böyle

Sony Playstation 3/4 - Sıkça Sorulan Sorular & Cevapları !!!
  • Hımm valla çok ilginç bir durum...Peki kritik bir sorum olacak, cihaz PAL mı? Eğer PAL ise hemen Sony acil tüketici danışma hattını arayın, PAL değilse bile yine arayın ne yapmam lazım konusunda danışmak için. Ama bence bu alet reset istiyor, muhtemelen update tam o civarlara geldiğinde internet bağlantınızda bi kopukluk oluştu ve bir daha kaldığı yerden devam edemedi alet...Ama reset tek çıkış yolu gibi gözüküyor dostum, madem saatlerdir böyle o zaman birşey değişmeyecek demektir...Risk almaya değer mi değmez mi sen karar vericeksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weycell 61 -- 25 Mart 2007; 3:21:52 >
  • PAL ya bugün aldım. biraz daha bekleyim reset atarım olmazsa. Cevaplar için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pianomhb -- 25 Mart 2007; 3:23:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: epikman

PAL ya bugün aldım. biraz daha bekleyim reset atarım olmazsa. Cevaplar için teşekkürler

O zaman direk atın reseti, zaten alet garanti kapsamında korkacak bişi yok...Herhangi bir bozulmada aynen iade edip yenisini alırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weycell 61 -- 25 Mart 2007; 3:24:57 >
  • Reset atıcam herhalde. Bu saatte ilgilendiğin için sağol
  • Rica ederim, sonucu bana bildirirsen sevinirim merak ettim.
  • Kapadım açtım. Açınca önce uptade iptal edildi X'e basıp tekrar uptade'i başlatın dedi. Ohhh rahatladım
  • downloading'in de %99 da takilsaydi sorun yoktu ama installing de %99 da takildigi icin diyorum ki ucuz yirtmissin. cunku install ederken reset'lemek zarar verebilir bir daha acilmayabilirdi ps3'un. gecmis olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: epikman

Kapadım açtım. Açınca önce uptade iptal edildi X'e basıp tekrar uptade'i başlatın dedi. Ohhh rahatladım

Güzel, buna sevindim geçmiş olsun.
  • İyi yırtmışım o zaman. Oldu bitti update. Sağolun
  • Kardeş sana tavsiyem bu update olayını PC üzerinden halledip daha sonra ps3'e atman yönünde, böylece hem riski minimuma indirmiş olacaksın hemde nerdeyse hiç beklememiş olacaksın ps3'ün işkence indirme süresini.
  • Beyler PS3 te acil sorun var.
    Yardım ederseniz çok sevinirim.
    Öncellikle arkadaşın PS3 renksiz görüntü veriyordu (Makina dubaiden geldi ntsc idi) bende ona gri rgb scart al dedim o almaya giderken ablası ben düzeltirim diye görüntü ayarlarıyla oynamış şimdi hiçbir görüntü alamıyoruz.
    Ekran siyah yani PS3 te bir sorun yok çalışıyor ama hiçbir görüntü yok.
    Tahminim görüntü çıkış ayarlarını değiştirdiği için scarttan görüntü alamıyoruz.Bu sorunu nasıl halledebiliriz?
    Şimdiden teşekkürler.
  • arkadaşlar,
    ps3 için ntsc-u, ntsc-j.
    hangisi daha iyi?

-bide uygun biyer varmı almak için istanbul da.
    fiyatta verirseniz sevinirim? uygun fiyatlı bir 20gb cihaz yeterli olur sanıyorum.kullanan arkadaşlar memnunmu bu ntsc cihazlardan.
    900 ytl civarı 60 lık cihaz bulabilirmiyiz? 20 lik alırsam psp yle bağlantı kuramıcam hiçbişekilde sanırım?

-dvd ve bluray film izlenmicek tabiki ?
    bu bluray filmler konusunda kimi çoğu region free diyor,kimi değil izlenmicek.hangisi doğru bunun?
    Aynı sorum dvd içinde geçerli.
    forum sayfalarını okudum.

tskkr.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyb3r Panda -- 25 Mart 2007; 14:34:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Weycell 61

Kardeş sana tavsiyem bu update olayını PC üzerinden halledip daha sonra ps3'e atman yönünde, böylece hem riski minimuma indirmiş olacaksın hemde nerdeyse hiç beklememiş olacaksın ps3'ün işkence indirme süresini.

valla hemen indirdi yau bende ps3ten. o %99da takilma sorunu olmayinca hemen yapti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TylerFCI

Beyler PS3 te acil sorun var.
    Yardım ederseniz çok sevinirim.
    Öncellikle arkadaşın PS3 renksiz görüntü veriyordu (Makina dubaiden geldi ntsc idi) bende ona gri rgb scart al dedim o almaya giderken ablası ben düzeltirim diye görüntü ayarlarıyla oynamış şimdi hiçbir görüntü alamıyoruz.
    Ekran siyah yani PS3 te bir sorun yok çalışıyor ama hiçbir görüntü yok.
    Tahminim görüntü çıkış ayarlarını değiştirdiği için scarttan görüntü alamıyoruz.Bu sorunu nasıl halledebiliriz?
    Şimdiden teşekkürler.

dostum bağladiiniz tv ntsc yi desteklemediğinden dolayi sanirim...
  • prince kardes bende merak ediorum cok farkları nelerdir pal ve ntsc versionlarının bunu ayrı bir topic yapsak daha faydalı lur bence öğrenmek isteyen herkese
  • ntsc yi desteklemese siyah-beyaz görüntü verir. Görüntü gelmeme gibi bir şey olamaz bence. Büyük bir ihtimal ç.ıkış ayarları değişmiştir. Ya bir lcd tv bul yada lcd monitör. Buna bağlayarak ayarları değiştirebilirsin.

Yada şunu bir dene power tusuna 5 sn basılı tut. Fabrika ayarlarına döner. Bu işe yarar...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.